Apocalipsa vine cu exterminatorul Flutur si Finantele din Suceava: “Mănăstirea Putna nu are calitate de cult religios recunoscut în România”. Ce-i drept, nici baronii locali ai bordelului politic PDL nu au condicuta la zi – FOTO


Mănăstirea Putna şi Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Suceava au intrat în conflict după ce reprezentanţii statului au depus o contestaţie în anulare la Tribunalul Suceava. Prin acest act, DGFP Suceava solicită anularea unei hotărâri judecătoreşti irevocabile pronunţată pe 1 iulie 2011, în urma căreia Mănăstirea Putna a câştigat dreptul de a se intabula pe o suprafaţă de 14 hectare de teren, transmite Monitorul de Suceava.

Arhimandritul Melchisedec Velnic, stareţul Mănăstirii Putna, a declarat: „În data de 7 decembrie 2011, Direcţia Finanţelor Publice a Judeţului Suceava, ca reprezentant al Statului Român, a depus la Tribunalul Suceava o contestaţie în anulare prin care cere să se anuleze hotărârea judecătorească menţionată. Acest demers al unei instituţii publice ne surprinde cu atât mai mult cu cât, mai ales în ultimii ani, lumea politică şi mass-media au încercat să ne convingă că nu se poate concepe un stat de drept în care să nu se garanteze respectarea proprietăţii private. Urmare a acestor intervenţii, majoritatea cetăţenilor şi-au recuperat sau au fost despăgubiţi pentru proprietăţile confiscate abuziv de către regimul comunist”.

Reprezentanţii clerului şi-au arătat surprinderea vizavi de o serie de menţiuni care apar în contestaţia în anulare depusă de DGFP Suceava.

Mai exact, se arată că instanţa care a dat câştig de cauză Mănăstirii Putna în luna iulie a acestui an nu a observat că acţiunea trebuia timbrată. Pentru a beneficia de acest avantaj, Mănăstirea Putna trebuia să fie înscrisă în rândul cultelor religioase recunoscute în România conform Anexei 1 din Legea 489/2006.

Reclamanta Mănăstirea Ortodoxă Putna nu are calitatea de cult religios recunoscut în România, nefiind scutită de la plata taxelor (n.a. – taxă de timbru şi taxă de timbru judiciar)”, se arată în contestaţia în anulare formulată de DGFP Suceava.

Cititi: Finantele din Suceava vor sa confiste moastele Sfantului Voievod Stefan cel Mare. Civic Media face apel la romanii din institutiile “statului roman” sa recastige statul roman pentru romani si Romania. Solidarizare cu Sfanta Manastire Putna atacata de locotenentii baronului local PDL, Gheorghe Flutur

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Apocalipsa vine cu exterminatorul Flutur si Finantele din Suceava: “Mănăstirea Putna nu are calitate de cult religios recunoscut în România”. Ce-i drept, nici baronii locali ai bordelului politic PDL nu au condicuta la zi – FOTO”

  1. Iustina Bacosca says:

    Multa minte ii mai trebuie lui Gheorghe Flutur care a adus in 2010 si 2011 Sfanta Lumina de la Ierusalim….Iata ce face cu acest DAR: loveste in biserica ortodoxa, mama poporului roman.
    Cred ca ar fi bine sa-i amintiti, uitucului de Flutur, acest gest maret, prin ca isi dovedea nemarginita sa “credinta”. Acesti ipocriti trebuiesc ingenunchiati cu propriile lor arme.

  2. VR says:

    Rugăciune și nu blestemare – judecata este a lui Dumnezeu Care va face dreptate cum numai El știe. Să răbdăm cum am răbdat și în timpul regimului comunist ateu. Astăzi, potrivit proverbului: „Aceeași Marie cu altă pălărie”. Totuși cu o deosebire, anume: Maria a adus de Paști sfânta lumină de la Ierusalim. În Sfânta Scriptură este scris: „Nu este de mirare, deoarece însuși satana se preface în înger al luminii” (II Corinteni 11,14). Pe plan politic înseamnă că un politician demagog înșeală pe electorii care l-au ales și care l-au așezat pe scaunul puterii politice.

    Biroul de presă al

    Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților
    https://www.arhiepiscopiasucevei.ro/?s=Flutur

  3. Iustina Bacosca says:

    Sigur ca RABDAREA este intelepciune si este arma din veacuri a romanului. Dumnezeu va face dreptate.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova