Parlamentul stie? Traian Basescu si secretele de la Bruxelles: “Documentul care se va discuta – la Consiliul European – si nu va aparea in concluzii este despre cedare de suveranitate”. Laszlo Tokes la Congresul PPE: “Regionalizarea inseamna federalizarea Romaniei”

Parlamentul Romaniei stie ca la Bruxelles se cedeaza – in secret – suveranitatea nationala?

Scriitorul anticomunist Radu Portocala, fost director al ICR Paris, demisionar din dezgust fata de practicile echipei Ungureanu-Patapievici (vezi textul relevant al Demisiei sale in baza materialului de mai jos), a realizat inca din 2001 o analiza extraordinara privind problemele majore si actuale ale Romaniei si Europei. Analiza autorului mult aclamatei carti “Autopsia unei lovituri de stat” prefigureaza prezentele lovituri la adresa integritatii nationale, intreprinse frenetic de Troika Orban-Basescu-Tokes si avand ca tinta federalizarea Romaniei, cu scop final dezintegrarea statului national unitar roman, in consonanta cu interesele “vitale” ale Germaniei, respectiv ale “Austro-Ungariei”, in care spatiul imperial al Rusiei este bine menajat. De aici si sprijinul fara limite acordat de Angela Merkel lui Traian Basescu si de servicii germane si rusesti institutiilor patronate de Andrei Plesu, ale caror produse de serie se regasesc pe listele formatiunilor “prezidentiale” PDL/ARD: Mihai Razvan Ungureanu, Teodor Baconschi, Mihail Neamtu, eiusdem farinae. Pentru a pregati terenul loviturii finale, tezele Troicii ungro-mancurte, in spatele carora stau concepte naziste si sovietice puse in aplicare de servicii speciale straine si private, au fost deja enuntate de-a lungul anilor de mai multi agenti “descoperiti” ai acestei “Retele Deschise” ce il are drept “front-man” pe escrocul international George Soros. Pentru o simpla edificare tastati sintagma “federalizarea Romaniei” in cadrul motoarelor de cautare online si ii veti gasi singuri. Actiunile concertate si tupeistice ale acestor agenti “la vedere” ne fac sa ne intrebam daca mai exista servicii de informatii romanesti. Redam integral valoroasa analiza a scriitorului Radu Portocala, multumindu-i in mod deosebit autorului.

ANALIZA. Radu Portocala: Regionalizarea si federalizarea Romaniei se regasesc in planurile Germaniei naziste. De la al Treilea Reich si URSS la UE: DINAMICA DEZMEMBRARII

Traian Basescu si Romania: “Documentul care se va discuta astazi si nu va aparea in concluzii este despre cedare de suveranitate”. Constitutia Romaniei: “Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.”

Victor Roncea: Cine-i sfredeleste creierul lui Basescu? “Statele Unite ale Europei”, un proiect masonic de dinainte de Trilaterala, Clubul de la Roma sau Grupul Bilderberg

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Parlamentul stie? Traian Basescu si secretele de la Bruxelles: “Documentul care se va discuta – la Consiliul European – si nu va aparea in concluzii este despre cedare de suveranitate”. Laszlo Tokes la Congresul PPE: “Regionalizarea inseamna federalizarea Romaniei””

  1. Kristijan Ivancic ZG HR says:

    Cine trebuie sa auda nu va auzi! Se aplica iar acelasi scenariiu din 1990.
    Dupa Jugoslavija a venit rndul Romaniei….Am tot sperat sa nu fiie asa!
    Pai nu ramane decat o noua Jugoslavije….sa fie asta motivul pentru care nu vin
    Investitori staini??? Mi-e tare frica de o noua Jugoslavije….

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova