Ziaristi Online: Regionalizarea si federalizarea Romaniei provin din radacinile naziste si sovietice ale UE. Scriitorul anticomunist Radu Portocala prezinta o analiza extraordinara despre soarta Romaniei: DINAMICA DEZMEMBRARII

Ziaristi Online: ANALIZA. Radu Portocala: Regionalizarea si federalizarea Romaniei se regasesc in planurile Germaniei naziste. De la al Treilea Reich si URSS la UE: DINAMICA DEZMEMBRARII

Europa Nazista si Romania cu regionalizare si federalizare fortata a UE- Ziaristi Online

Scriitorul anticomunist Radu Portocala a realizat o analiza in care prefigureaza actualele lovituri la adresa integritatii nationale, intreprinse frenetic de Troika Orban-Basescu-Tokes si avand ca tinta federalizarea Romaniei, cu scop final dezintegrarea statului national unitar roman.

Decriptorul lui Nostradamus, savantul legionar Vlaicu Ionescu, jefuit la Biblioteca Naţională de urmaşii lui Patapievici de la ICR

Desen-de-Vlaicu-Ionescu-Roncea-Ro

A plecat Patahârbici, adică monstrul, a venit puicuţa lui! Va fi iar o viaţă grea la ICR New York pentru românii care au alte opinii decât cele ale Doiniţei Uricariu. Ea va ignora cu „elan patriotic” valorile care nu-i sunt pe plac. Marga sau cine a numit-o a fost inconştient, total dezinformat, fiindcă ea a supt de la vaca ICR, a fost la toartă cu Şuteanca, iar acum va suge în continuare. Noii ICR-işti au fost numiţi politic, fără concurs, confirmând marele adevăr că nu trebuie să ai de-a face cu „oficialii” dacă vrei să realizezi ceva pentru ţara ta! Ce va mulge Doiniţa din acest nou uger care i s-a dat, nu vă puteţi închipui!

O mineriadă cu sex şi fanfară sau cum a distrus Răzvan Popescu ultimul film al lui Dan Piţa, „Ceva bun de la viaţă”

dan-pita-ceva-bun-de-la-viata

La cinema Studio am putut vedea filmul lui Dan Piţa „Ceva bun de la viaţă” (2012), împreună cu încă trei spectatori. Acest lucru nu m-a mirat, nu m-a mirat nici că era subtitrat în engleză, salvarea mea, mi-am spus, fiindcă sunetul este execrabil, ca la toate filmele româneşti. Salvarea lor stă în subtitrare.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Ziaristi Online: Regionalizarea si federalizarea Romaniei provin din radacinile naziste si sovietice ale UE. Scriitorul anticomunist Radu Portocala prezinta o analiza extraordinara despre soarta Romaniei: DINAMICA DEZMEMBRARII”

  1. Bibiana says:

    Cu MARE SURPRIZà constat cà nu prea se ia in serios aceastà manevrà periculoasà a ceòor interesati ‘? in dezmembrarea Romàniei Mari .
    Cu ,, scuz,, cà ,, asa cere Europa,, se vrea infàptuirea a ceea ce vor de aproape 100 de ani cei ce nu sunt romani , cei ce nu cunosc ISTORIA .

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova