Constantin Barbu il aneantizeaza pe Nicolae Manolescu. Liiceanu vrea “sa puna batista pe tambal” in procesul contra lui Rosca, Spanu si Roncea. Valeriu Gafencu, evocat la Baia Mare si cenzurat de “Europa libera”. Holocaustul se intoarce

Intelectualii-lui-Peste Prajit- Cartarescu-Voinescu Cotoi-Macovei-Pataplesu Plesu si Patapievici, Liiceanu, Mihaiesi si Manolescu-Iliescu-Manolescu-KGBZiaristi Online:

Constantin Barbu il aneantizeaza pe Nicolae Manolescu: “Vreau să-i explic lui Manolescu însuşi de ce e prost când scrie despre Eminescu şi Noica”

Nicolae Manolescu Ambasadorul KGB la UNESCO

Nicolae Manolescu a căpătat tupeul de a se sinucide de mai multe ori la rând. Prima dată s-a sinucis mortal când a scris Despărţirea de Eminescu în Dilema patriotului german Andrei Pleşu. Manolescu îl prefaţa acolo pe ganeful plagiator Zigu Ornea, cel care dăduse manuscrisul lui Noica despre Hegel agentului “Şerban”, nimeni altul decât sinistrul Pavel Apostol. Sinistrul făcuse raport către Securitatea lui Dej şi Noica fusese arestat cu întreg lotul Noica-Pillat. Iar lotul Noica-Pillat primise un sfert de mileniu de puşcărie de executat. Acest Zigu Ornea era nelipsit împreună cu Nicolae Manolescu la “colocviile ideologice” care se ţineau la cominternistul Gheorghe Rădulescu, mai cunoscut sub numele de Gogu. E Gogu pe care-l pălmuise Mircea Eliade între cele două războaie mondiale.

Liiceanu vrea “sa puna batista pe tambal” in procesul contra lui Rosca, Spanu si Roncea. S-a intors la lautarit?

Liiceanu Plesu Saddam Hussein Gaudeamus

După şase ani de proces, apare acum prima încercare de stingere a conflictului, venită, în mod surprinzător, nu din partea celor acţionaţi în judecată, ci din partea celui care a deschis acest proces!

Sfantul Inchisorilor” Valeriu Gafencu, evocat de Consiliul Local Baia Mare. Gazeta de Maramures despre „Îngerul de la Rohia”, Arhimandritul Serafim Man

Arhimandrit Serafim Man - Sfantul Maramuresului si Sfantu Inchisorilor Valeriu Gafencu - Gazeta

Dr. Teodor Ardelean a ţinut un discurs în stilul său, dens, inteligent, plin de informaţii. Spre surprinderea noastră a introdus în cuvântul său întâmplarea nefericită care s-ar putea desfăşura la Tg. Ocna în memoria lui Valeriu Gafencu, cetăţean de onoare al acestui oraş.

“Europa Libera” nu mai e libera cand e vorba de Valeriu Gafencu si Paul Goma. Postul de la Chisinau are bratele deschise doar pentru moldovenisti si kaghebisti

Valeriu Gafencu - Safntul Inchisorilor - si familia sa martirica - Ziaristi Online

Cenzura la “Europa Libera” Chisinau – Comunisti, moldovenisti si kaghebisti sunt promovati pe banda rulanta, in timp ce romani, martiri anticomunisti si scriitori dizidenti de talie mondiala sunt rasi pe sest ca la Scanteia bolsevica. Sa ne mire? Nu, desigur.

Scandalul holocaustului de la Academie se intoarce: Ionel Haiduc regreta si se disociaza de afirmatiile istoricului Vladimir Iliescu. VIDEO

Profesorul-Univ-Dr-Vladimir-Iliescu-in-plenul-Academiei-Romane-vorbind despre holocaust 14_02_2013

Prof. Dr. phil. Dr. h.c. mult., istoricul Vladimir Iliescu (foto centru, alaturi de conducerea Academiei Romane), ne-a transmis la randul sau dorinta publicarii unei precizari, si anume ca pozitia sa, exprimata sub cupola Academiei Romane, este pozitia sa personala, de istoric si roman cernautean, si nu implica in nici un fel Universitatea din Aachen unde este profesor.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Constantin Barbu il aneantizeaza pe Nicolae Manolescu. Liiceanu vrea “sa puna batista pe tambal” in procesul contra lui Rosca, Spanu si Roncea. Valeriu Gafencu, evocat la Baia Mare si cenzurat de “Europa libera”. Holocaustul se intoarce”

 1. anonim says:

  Citat din memorie:
  ,,In baza actelor din tot ce inseamna arhive romanesti nu se poate fixa o cifra de morti pentru impartirea despagubirilor. Impartirea despagubirilor ar fi impiedicat plecarea armatei sovietice din Romania”.
  Dupa cum se vede nu exista istorici care sa abordeze impartial probleme sensibile si asta nu e decit un simplu exemplu. Asa se face istoria in Romania? Am si eu o intrebare. Daca prin absurd se face public executia ofiterilor de armata(securisti) de la scoala de ofiteri din Deva din 1953, pe cine o sa injurati? Pe ofiterul sovietic care a facut executiile sau pe cei omoriti de rus? E doar o intrebare.

 2. apello says:

  Un lucru nu inteleg: de ce se stramba pana si oglinda la mamolescu?

 3. VR says:

  🙂

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova