Pacepa dezbracat de toate uniformele de istoricii Larry Watts si Cristian Troncota: „Ion Mihai Pacepa a fost recrutat de viitorul sef al KGB, Alexander Mihailovici Saharovski”. De ce are criminalul maghiar Lajos Kossuth statuie pe Capitoliu

Site-ul-lui-Pacepa-ro-1024x422Ziaristi Online:

Istoricul Cristian Troncotă e categoric: „Pacepa a fost recrutat de viitorul sef al KGB, Alexander Mihailovici Saharovski. INTERVIU Historia

Istoricul Cristian Troncota -dr si Alin Spanu -st - Foto Ziaristi Online

Cel care a construit Serviciul de Informaţii Externe al Securităţii, transformând secţia I de spionaj a SSI-ului în Direcţia I de Informaţii Externe a Ministerului Securităţii, a fost Alexander Mihailovici Saharovski. La începutul anilor ’50, Saharovski a devenit şeful consilierilor sovietici din România şi din Securitate. După întoarcerea în Rusia a fost numit adjunct al Directoratului I din NKVD, apoi KGB.

Pacepa.ro se revolta: Pramatiile de americani mi-au prins coada in lat. Larry Watts dixit: “Stim că Pacepa era agent KGB şi ştim că Securitatea nu era controlată de către KGB. Acestea nu sunt opinii. Acestea sunt fapte

Site-ul lui Pacepa ro

Pentru a concluziona, ştim că Pacepa era agent KGB şi ştim că Securitatea nu era controlată de către KGB – nu era nici macar în relaţii cordiale (deşi unii dintre ofiţerii de securitate ca şi Pacepa erau cu siguranţă). Acestea nu sunt opinii. Acestea sunt fapte stabilite cu claritate şi confirmate în mod repetat prin documente şi declaraţii date la vremea respectivă.

De ce are criminalul maghiar Lajos Kossuth, pe care noi l-am lasat fara strada in Targu Mures, statuie pe Capitoliu. Larry Watts incearca sa raspunda

Larry Watts despre Lajos Kossuth in Adevarul via Roncea ro

Oficialităţile maghiare s-au arătat la fel de extremiste, afirmând fără ruşine că-i „poţi subjuga pe români ca pe boi, de care se diferenţiază doar prin faptul că pot vorbi“ (Kossuth Hirjlapia, Buletinul informativ al lui Kossuth, 24 octombrie 1848).

IN ATENTIA BOR: In timp ce “Sfantul Inchisorilor” Valeriu Gafencu e condamnat post-mortem, Vladimir Ghica este declarat martir pentru credință de către Papa Francisc

Valeriu Gafencu si Vladimir Ghica - martiri pentru credinta

”Existau deja dovezi și multe mărturii despre viaţa de credință a monseniorului și moartea lui martirică. Ne bucură nespus vestea confirmării martiriului monseniorului Vladimir Ghika, pe care putem să-l numim de acum venerabil. Este primul martir al Bisericii locale care va fi declarat fericit”.

Dan Tomozei despre cazul Sorin Ionita contra Sabina Elena: Suficienţa unor elite intelectuale româneşti

Sabina Elena - Eleva din Covasna pro-Romania - Lic Korosi Csoma Sandor

Şi atunci, pentru că un copil trăieşte sentimente naţionaliste, pentru că este agresiv până la prinderea părului cu o bentiţă tricoloră, Sorin Ioniţă a decis: „proastă şi tupeistă”.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Pacepa dezbracat de toate uniformele de istoricii Larry Watts si Cristian Troncota: „Ion Mihai Pacepa a fost recrutat de viitorul sef al KGB, Alexander Mihailovici Saharovski”. De ce are criminalul maghiar Lajos Kossuth statuie pe Capitoliu”

 1. diaconu Eusebiu says:

  Roncea, deoarece ştiu că boşorogul impotent face spume ori de câte ori intră la tine în ogradă, îi las un mesaj aici:

  MEASJ PENTRU BOŞOROGUL IMPOTENT!

  Hihihi, ce-i mă boşorogule?
  Te-au trădat ‘telectualii?

  Bă boşorogule, lu’ ciobanu’ ăsta de Tapalagă, şi tu, şi PDL-ul, i-aţi băgat bani şi pe cur şi pe gură.
  MII DE EUROI LUNAR!
  Şi ia uite ce spune ciobanul băi boşorogule:

  https://www.hotnews.ro/stiri-opinii-14511584-viitorul-trecutul-miscarii-populare.htm

  Taaaaaaare prost eşti boşorogule!
  Şi io taaaaaaare mai râd!
  Ţi-ai bătut joc de oamenii care ani de zile te-au susţinut şi te-ai înhăitat cu curva bătrână care ţi-a băgat pe gât toţi amanţii ei.
  Bleahhhhhh …..

  PS Bă boşorog impotent, cât ai umblat tu prin lumea asta nu ai aflat că intelectualii sunt de stânga în ciuda faptului că ei vor să pară de dreapta?
  CUM DRACU SĂ FACI DREAPTA CU STÂNGA BĂI NĂRODU’ PĂMÂNTULUI?

  🙂 🙂 🙂

 2. VR says:

  Imi pare rau de el, uneori, dar si mai rau imi pare de altcineva. Credeam ca juvenilul tasmanian are o ceata pe ochi dar parca are o ceata pe creier.

 3. diaconu Eusebiu says:

  Pe creier?
  N-ARE!
  😉 😉 😉

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova