Revista SRI la aniversara. Larry Watts, bomba atomica a lui Ceausescu si “genocidul maghiarilor din Romania”. CNCD, in razboi cu crestinii. Tortionarul Tismaneanu. Ungureanu Tra La La La

Revista SRI Intelligence 5 ani via Ziaristi OnlineZiaristi Online:

Intelligence – Revista SRI – la aniversara. Serviciul Roman de Informatii se prezinta pe Facebook

Revista SRI Intelligence 5 ani via Ziaristi Online

Portalul Ziaristi Online, care la randul lui are o sectiune speciala, SSI, dedicata analizelor de intelligence, ureaza colegilor de breasla de la revista SRI “La Multi Ani!”.

Bomba atomică a lui Ceauşescu din 1989 si genocidul maghiarilor din Romania

Elena-Basescu-Larry-Watts-Bookfest-Facebook-June-2013

„Cei dintâi vor fi cei din urmă. România şi sfârşitul Războiului Rece”: în anul 1989 România devenise ţinta unei operaţiuni de propagandă neagră care urmărea să transmită un set de mesaje cu „încadrare juridică”: Ceauşescu ar deţine bomba atomică, Ceauşescu intenţionează să atace Ungaria, Ceauşescu supune minoritatea maghiară unui genocid. Ceauşescu, un dictator dement şi periculos care călca în picioare toate principiile fundamentale ale ONU.

Politica Ta: O poveste cu “tortionari”: holocaustul n-ar fi putut fi recunoscut si nici pedepsit de Hess sau Speer

Neamtu Tismaneanu Stanomir sau Leana cu politrucii

La 23 de ani de la “caderea” unui regim, activistii de rangul unu au cam disparut pe cale naturala, cei de rangul doi sunt inca bine-merci prin diverse structuri , copiii lor la fel si iata, ne-am adus aminte de “tortionari” abia dupa ce am scapat de baiatul unui bolsevic care condusese niste ani buni IICMER (foto).

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării este în război cu creștinii. Pro Vita – Bucuresti si Alianta Familiilor din Romania pun la punct brigazile rosii din “statul roman” si “societatea civila” sorosista

Foto-trucata-Protest-Stradal-Anti-Homosexual-Muzeul-Taranului-Roman-Liceul-George-Cosbuc

Apreciem decizia CNCD, luată în unanimitate pe baza unei probe trucate, ca fiind o răzbunare stupidă, de ultimă instanță, pentru boicotarea difuzării, în luna februarie a.c., la Muzeul Țăranului Român, a unui film cu homosexuali. Deși am susținut acest protest, organizațiile noastre nu au participat la el, necum să îl fi „organizat”, așa cum se lasă a înțelege comunicatul CNCD și cum au afirmat unele medii de presă.

Patimirile Parintelui Justin Parvu in Revista Atitudini

Atitudini Parintele Justin Parvu

A aparut Revista Atitudini – numarul 30. Pentru comenzi accesați această pagină.

Despre vinul romanesc din Republica Moldova. Dan Tomozei: Când cantitatea vinului ajunge la mintea politicului. COMENTARIU

Vin din Republica Moldova

Republica Moldova a intrat, din nou, în retorica: “Rusia ne bate!”, în condiţiile în care Moscova a decis suspendarea importurilor de vinuri moldoveneşti, fluturând aceeaşi posibilă opţiune şi pentru legumele din mica ţară est-europeană.

MRU visează la tra la la la….cai verzi pe pereţi. Ungureanu a gasit solutia pentru Rosia Montana: El

Mihai Razvan Ungureanu Premierul Tra La La

Domnul “Unguent”, are şi soluţia la blocajul privind proiectul exploatării de la Roşia Montană. Aţi ghicit – un candidat unic al dreptei pentru Palatul Cotroceni.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova