Interzicerea lansarii lucrarii Dictatura Biometrica, realizata de Civic Media si Petru Voda, consemnata in Raportul Departamentului de Stat al SUA pentru drepturile omului

Interzicerea lansarii la Onesti a lucrarii “Dictatura Biometrica”, realizata de Asociatia Civic Media si Fundatia Petru Voda, a fost consemnata in Raportul pentru drepturile omului in 2009, al Departamentului de Stat al SUA. Este interesant ca acest eveniment a fost relatat in premiera de Blogul Roncea, apoi de alte doua bloguri si, ulterior, doar de o gazeta si un post tv local.  Ilegalitatea primarului Emil Lemnaru a fost reclamata de asociatiile membre ale Coalitiei Impotriva Statului Politienesc, care, impreuna cu Parintele Justin Parvu de la Manastirea Petru Voda au strans 1.000.000 de semnaturi impotriva obligativitatii actelor biometrice. In ciuda faptului ca a fost sabotata constant de mass media controlate de grupurile de interese anti-nationale, si a fost realizata cu mijloace minime, beneficiind pentru raspandirea cuvantului liber doar de comunitatea blogarilor ortodocsi si o singura televiziune, aceasta campanie romaneasca ramane, prin numarul imens de aderenti, cu nume si semnatura, drept cea mai mare actiune civica din istoria Romaniei post-belice.

In ceea ce priveste Raportul, acesta demonstreaza din pacate, din nou, cum pot fi deformate realitatile din Romania intr-un mod jenant pentru un Departament de Stat, pentru notiunea de profesionalism dar si, mai ales, pentru bunul simt. Autorii, “sursele”, sunt aceiasi societarii sorosisti in civil, imbuibati si antrenanti la Budapesta si Moscova dar cu teschereau si rezervoarele SUV-urilor umplute de Bruxelles si Washington. Dincolo de aceste aprecieri personale, consemez ca atare extrasul legat de, probabil, una dintre putinele fapte reale cuprinse in Raport:

“Libertatea academică şi evenimentele culturale

Nu au existat restricţii din partea guvernului referitoare la libertatea academica şi la evenimentele culturale. Cu toate acestea, au existat informaţii despre câteva cazuri în care autorităţile locale s-au amestecat în aceste activităţi.

În august, primarul localităţii Oneşti, Emil Lemnaru, a oprit desfăşurarea conferinţei de lansare a cărţii Dictatura biometrică, în care se afirma că stocarea datelor pe cipuri este un pericol pentru omenire. ONG-urile care se ocupă de drepturile omului au protestat, afirmând că această acţiune reprezintă o încălcare a libertăţii de exprimare.”

Documentare:

CONFERINTA DICTATURA BIOMETRICA INTERZISA LA ONESTI? Speram ca nu!

CONFERINTA DICTATURA BIOMETRICA INTERZISA la Onesti. Filmul evenimentelor istorisit de un martor ocular FOTO/VIDEO

RONCEA si APOLOGETICUM citati de presa din Bacau in scandalul interzicerii Conferintei Dictatura Biometrica in ciuda drepturilor constitutionale

DICTATURA BIOMETRICA – o carte “porno” – Dana Lungu din Onesti ne relateaza

ALTERMEDIA TV prezinta: CONFERINTA “DICTATURA BIOMETRICA” INTERZISA la Onesti. Un reportaj TV1 Bacau

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova