Plagiatele mici ale lui Plesu, Patapievici si Liiceanu. Probele filosofului Constantin Barbu, discipol al lui Noica. Andrei Cornea: Ce mai cautam pe harta? Dinu Lazar: Ce mai e nou pe la ICR-Paris. Decizie irevocabila: UDMR a pierdut Procesul Kossuth. Maria Petrascu: “Plutonul de executie”

Nou pe Ziaristi Online:

Plagiatele mici ale lui Plesu, Patapievici si Liiceanu (I). Constantin Barbu, discipolul lui Noica, isi pune fostii colegi la o “autopsie vie”

plesu_liiceanu_patapieviciConstantin Barbu (foto alaturi de Parintele Nicolae Steinhardt la inmormantarea filosofului Constantin Noica) nu numai ca ii acuza pe cei trei de plagiat, dar o si demonstreaza, indubitabil.

Andrei Cornea intre paranteze, de la origini pana pe Wikipedia

Andrei_Cornea un GDS-ist ilegalist“Nici Primul, nici cel de-al Doilea Război Mondial (în care am avut pierderi uriaşe) nu s-ar fi încheiat altfel decât s-au încheiat, dacă nu am fi existat pe hartă… Praful de puşcă, tiparul, fotbalul, cafeaua, becul electric, sistemul heliocentric s-au inventat fără contribuţia noastră. N-am inventat noi algebra ca arabii, filosofia ca grecii, internetul ca americanii, pe Dumnezeu ca evreii.”

Dinu Lazar despre ce mai e nou pe la ICR-Paris: Romanela sau solitaria reminescentei pozitive

paysages_interieurs Michele Bressan icr paris katia danila comisarCam asa se vede deci Romania de la Paris, care este; bagam pe Ceausescu la inaintare, ceva frica, doua demersuri cu conceptuale si idei hicicochiene, si un chil de orfelinate, ceva despre “apartamentele stereotipe ale iepocii ceaushiste” si gata bouillabaissa. Tare.

UDMR a pierdut Procesul Kossuth contra Romaniei. Hotararea Curtii de la Craiova este irevocabila. File de Proces Istoric

Ioan Pop Sabau Procesul KossuthLuni, 28 martie 2011, Curtea de Apel Craiova a dat castig de cauza romanilor care se lupta de sase ani impotriva unei hotarari ilegale si imorale a administratiei PDL-UDMR din Targu Mures de a schimba numele strazii eroilor Calarasi cu cel al criminalului de romani Lajos Kossuth, inamicul direct al lui Avram Iancu

Maria Petrascu: “Plutonul de executie”

romani-anti-psd

In urechi imi suna deja ecoul Revolutiei. Nu al celei din Decembrie 89 ci al uneia mai vechi, de prin Octombrie, din cate imi aduc aminte… Si cat pe-aci sa ma induiosez si eu de mila lui Severin care iata, tocmai zicea iar, la fel de patetic, ca va lupta singur, impotriva tuturor, cand, deodata, m-a izbit un sentiment de déjà vu.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova