Planificare în Holocaustul din Colectiv? “Arşi şi otrăviţi cu acidul cianhidric cunoscut omenirii ca agentul morții Holocaustului Zyklon B”. UPDATE: A apărut o filmare EDITATĂ cu ultimul concert Goodbye to Gravity – The Day We Die. VIDEO

UPDATE: Contul de YT Arhiva mea– corespondent al site-ului ArhivaMea.Ro – a postat azi-noapte o filmare EDITATĂ cu prima piesa – The Day We Die – din ultimul concert de la clubul Colectiv – Goodbye to Gravity, în care apar şi primele artificii.

Un observator atent remarcă:
“Info Pescuit:
1. Aceasta e prima melodie a concertului. Nu e melodia pe care a pornit incendiul. Este dezinformare din partea televiziunilor precum ca pe aceasta melodie ar fi pornit incendiul.
2. Artificiile pe care le vedeti la inceput, nu au aprins buretele. Din cate se pare, alte seturi de artificii, de la jumatatea concertului, ar fi aprins buretele respectiv.
3. Piesa este la inceput “live” si se aud pe fundal spectatorii. Dupa cateva secunde este pusa melodia obisnuita a celor de la Goodbye to Gravity (cea inregistrata).
4. Un martor a precizat ca au fost 4 artificii, doua mai mici si doua mai mari. In imaginile de mai sus le vedeti pe cele mai mici, de la inceput. La jumatatea concertului au fost folosite celelalte doua mai mari, care au produs si incendiul.” UPDATE: Înregistrarea îi aparţine lui Vlad Buşcă de la Universal Music Romania. El afirma că incendiul a pornit dupa alte 30 de minute. (Sursa: Mediafax)
Ce ciudăţenii vor mai urma?

Tragedia de la Clubul Colectiv

O serie de relatări ale unor observatori şi supravieţuitori nasc întrebări extrem de serioase. Citiţi la Ziaristi Online:

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Planificare în Holocaustul din Colectiv? “Arşi şi otrăviţi cu acidul cianhidric cunoscut omenirii ca agentul morții Holocaustului Zyklon B”. UPDATE: A apărut o filmare EDITATĂ cu ultimul concert Goodbye to Gravity – The Day We Die. VIDEO”

  1. Elena says:

    Put multe.bunaoara faptul ca in presa romaneasca se scapa ca “din intamplare” fotografii cu semne sataniste.Una din ele o puteti vedea in ultima fotografie din link-ul de mai jos.Nu cred ca cineva intreg la minte ar mai strecura semnul “666” printre lumanari decat daca ar avea un scop clar,de care publicatia cu pricina nu este straina si nici principalul beneficiar al tragediei.http://www.mediafax.ro/externe/incendiul-din-colectiv-presa-internationala-scrie-despre-polemica-declansata-si-marsul-a-mii-de-bucuresteni-romanii-au-plans-au-injurat-si-s-au-rugat-pentru-victime-foto-video-14870357#comments

  2. ban says:

    Cand slavesti pe satana prin versuri si manifestari… Apropo, roncea, monahul teodot nu e ratacit, el doar spune adevarul, si vrea respectarea dogmelor ortodoxe, ceea ce e normal, nu? Tu stii, ca doar ai fost purtator de cuvant la sri, nu? Asa ca nu mai fi ipocrit.

  3. […] tocmai din partea acestor zvonişti, care vor să acopere lucruri cu mult mai grave. Într-un videoclip de mare circulaţie pe internet se poate vedea trupa pe scena clubului, interpretând chiar piesa incriminată şi focurile de […]

  4. George says:

    Nu-mi dau seama exact. Stalpul de unde a inceput incendiul este intr-o parte si artificiile (care au fost aprinse) in partea opusa a scenei?

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova