EXCLUSIV / AUDIO. “Guru” Bivolaru, acuzat de magie neagra chiar in MISA, tuna si fulgera la ultima “spirala” impotriva “trogloditilor”, “imbecililor”, “cutrelor” si “conspiratorilor ridicoli” care vor sa-l denunte Patriarhului Daniel



Asculta mai multe audio Divertisment
Dupa ce Gregorian Bivolaru l-a sustinut la alegerile prezidentiale pe Mircea Geoana, adeptii MISA au inceput sa-i conteste capacitatile mintale, mai ales ca, ani de zile, organizatia lui “Guru” “Grieg” si-a facut cap de afis in “lupta contra masoneriei” iar Geoana era “deconspirat” ca agent al masoneriei chiar in revista oficiala a “integrarii absolute”, “Yogaesoteric”, in articolul Francmason, ministru, prim-ministru. Guvernele masonice ale Românie. Multi dintre naivii racolati de “Guru” si locotenentii lui nu stiu insa un amanunt simpatic: “Grieg” s-a jucat in nisip, in copilarie, chiar cu “maleficul mason de grad 33 Adrian Nastase”, in satucul semi-tiganesc Tartasesti, de unde provin amandoi dar si fostul deputat milionar Gabriel Bivolaru, aparat de toata garda PSD pe scarile tribunalului si care este chiar fratele vitreg al lui Gregorian Bivolaru. Asa se explica mai bine si optiunile sale politice cat si perdelele de fum in care isi scalda mintal adeptii. Daca “anti-masonul” “Grieg” se bate pe burta cu “marii masoni” atunci poate unii dintre naivi vor intelege in sfarsit ceea ce in termenii clasici ai informatiilor se numeste procedeul “lampa si fluturii”. Aprinde-o si sigur vor roi niste biete insecte in jurul ei, spre deliciul “colectionarilor”.

In inregistrarea de mai sus puteti audia o serie de enormitati comparabile doar cu cele din turneele unor “predicatori-minune” care au descoperit mai nou “afacerea ortodoxiei” dar impart acelasi obiectiv final. Dar despre acesta intr-o postare viitoare…

PS: La finalul mesajului, “Guru” multumeste judecatoarei care l-a achitat. 🙂

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “EXCLUSIV / AUDIO. “Guru” Bivolaru, acuzat de magie neagra chiar in MISA, tuna si fulgera la ultima “spirala” impotriva “trogloditilor”, “imbecililor”, “cutrelor” si “conspiratorilor ridicoli” care vor sa-l denunte Patriarhului Daniel”

  1. Nicusor says:

    Nu se mai opreste acest asa zis autoititulat “guru” din confuzia si josnicia lui, din incercarile de manipulare ilogice care pot prinde doar la cei rataciti. Acesti oameni a caror graunde de logica si intuitie au fost “halite” fara mila de operatiunea mizerabila de calcare a demnitatii si echilibrului oamenilor slabi si uneori chiar cautatori sinceri ai unei cai spirituale, operatiune pe care Misa a promovat-o si o promoveaza in continuare sub lupa dezinteresata a autoritatilor romane.
    Nu este greu sa sesizam tonul, accentul, scarba si mania cu care acest individ vorbeste; Este uimitor sa-l auzi vorbind de lasitate si curaj pe omul care a dat si da in continuare dovada de cea mai mare lasitate de care eu personal am auzit pana acuma; cum mai poate un om pronunta cuvantul “curaj” cand nu a avut curajul sa apara in fata autoritatilor si sa isi asume responsabiliatea faptelor lui? cand i-a pus pe altii sa se sacrifice pentru el? cand i-a pus pe multi altii sa minta pentru el? cand se ASCUNDE dupa cei care inca nu au reusit sa se salveze din cursa lui? cand se deghizeaza in femeie ca sa FUGA din tara? cand MINTE cu nerusinare la Tv ca imaginile prezentate in legatura cu Sala Polivalenta nu sunt reale? Si lista poate continua fara oprire.
    Am fost uimit sa vad toate acestea…mai ales ca am fost si eu acolo in Sala Polivalenta – sunt imagini reale!!!; cand stiu f. bine cate minore au fost manipulate si chemate de a fi dezvirginate de acest asa autointitulat “maestru tantric”. S-a intrebat acest individ, cate femei sunt dezgustate acuma ca au pasit pragul patului respingator a lui? Sunt fff multe. Multe dintre aceste femei si minore care au fost trase in patul lui, au fost si sunt invatate sa spuna tuturor celor de la curs, ce “experiente deosebite mistice au trait” (Bineinteles ca un om slab si care nu se remarca prin propriile calitati cauta cu disperare sa-si creeze o imagine pe care si-o doreste dar care este departe de el) alaturi de el…dar marea lor majoritate sunt mirate de cat de slab si ciudat este, si cata lipsa de barbatie are. Si fireste…de unde barbatie daca omul este extrem de las?
    Cata fatarnicie si in aceasta inregistrare…se foloseste de pozitia lui, in conditiile in care nici macar nu este prezent acolo, si ii cheama pe cei care au scris biletul la un dialog deschis!!! De ce nu esti prezent si tu Bivolare? Unde este curajul de care vorbesti si sa fi venit in primul rand tu la un dialog deschis? Nu tu i-ai invitat? Cu cine sa il aiba? Tot cu cei dupa care te ascunzi? Ce simplu este sa te ascunzi dupa niste boxe…si cat de penibil esti!!!!
    Sincer sa fiu doar pana aici mi-am pierdut timpul sa acult din penibila lui cuvantare; pana si urechile parca refuza sa mai asculte o voce din care razbate atata lasitate, venin, frustare si neputinta.
    Este de plans sa vezi ca inca mai sunt oameni care nu reusesc sa se salveze; imbatati fiind de o confuzie totala, nu vad toate aceste lucruri atat de evidente si pentru care nu ai nevoie decat de o minima pregatire; si chiar daca unii dintre ei le vad, se autoamagesc si pun deja uzata eticheta de cliseu (propagata tot de Bivolaru): “el este maestru , are el un motiv divin in ceea ce face”.
    Cat o sa mai tina si asta…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova