CTP invitat la Trilaterala, ca aplaudac. Boanchis: CTP, acest Federer cu fizic de Pantera Roz. Nu ratati azi declaratiile lui Cristian Sima despre deontologul-sef al lui Vintu – mincinosul Cristian Tudor Popescu – si santajistul Bogdan Chirieac

CTP, procurorul scremut al natiunii, a  fost invitat la reuniunea Trilateralei de la Bucuresti, pe post de aplaudac. Ceea ce dovedeste ca lista participantilor furnizata de colegii sai de trust, de la Ziarul Financiar, este publicata ori dupa ureche ori cu intentia de a minti cititorii, fie si prin omisiune. Dar CTP, ex-mostenitorul KGB la tronul CRP, a tinut sa ne spuna el ca a promovat, pana pe bancile din fund ale Trilateralei. O face intr-un editorial “savant” de astazi despre nu stiu ce blonda mica de peste Prut (Chisinaul si Budapesta si-au trimis la Bucuresti adjunctii ministrilor de Externe, desi fusesera invitati chiar ministrii), care mai e si fiica lui Mircea Snegur (posibilul motiv pentru care o lauda – aviz profesionistilor) si care a starnit rumori in sala in comparatie cu ternul ministrul AE (Afacerilor Externe) Baconschi, pomenind-o in final si pe blonda noastra, Elena Udrea (aici e buna paralela daca ne-am gandi vreodata sa alegem intre Baconschi si Udrea 🙂 ). Bun, bun, am inteles: CTP a fost la Trilaterala. Eu, insa, am o singura intrebare: s-a dus imbracat in trening? 🙂

Nu ratati azi declaratiile lui Cristian Sima, actionar Hotnews, despre deontologul-sef al lui Vintu – mincinosul Cristian Tudor Popescu – si santajistul Bogdan Chirieac. PROMO VIDEO AICI.

Soc cu Boanchis: CTP, acest Federer cu fizic de Pantera Roz

De când cu stenogramele vărsate în presă, au ajuns să se creadă importanţi şi să comunice codat până şi chioşcarii care-şi sună cumnaţii sau naşii să le ceară împrumut 10 milioane, pentru a împrospăta stocul de napolitane şi biscuiţi. Celularul a devenit un fel de radio, dar nu oricine e popularizat acolo. Ce mare inginerie făcea Vântu când le transmitea unor şefi din trustul lui pe cine să atace şi pe cine să menajeze? Nu-i prima oară când declar că, dacă aş patrona un ziar, n-ar veni orice Vasilică să-mi înjure prietenii şi să lovească în interesele mele. Eu le-aş da ziaricilor şi lista cu protejaţi, s-o afişeze în redacţie. Caramele ca independenţa, etica, deontologia şi conştiinţa să le mestece la ei acasă, pe banii părinţilor. Cu adevărat grav e că ospătarii lui Vântu ameţeau lumea pe la televizii, guiţând că n-au cărat în vieţile lor tava cuiva. Cum să n-o care, când sunt băieţi din sistem? Toţi, mai puţin Cristian Tudor Popescu, desigur. Această mironosiţă coborâtă din OZN pe terenul de tenis ar vrea să ne convingă că publica tot ce-i trecea prin prodigioasa chelie chiar şi pe vremea când lucra în subordinea unui securist pueril în scris. Nu mă refer la Tinu, cum vă închipuţi că mi-aş permite? Sunt două variante, dar niciuna nu-l avantajează pe Federer cu fizic de Pantera Roz. 1. Minte ca o gazetă imperialistă ce trăia din abonamentele fostului oficios al PCR. 2. E un stupid şi nu-şi dă seama că punea pe hârtie ce îşi dorea şeful lui să apară. Şi mai lasă-ne, Popescule, cu năzbâtia botezată CRP — organizaţia căreia tu îi zici Clubul Român de Presă, dar înseamnă Combinagiii români din presă!

Razvan Boanchis – Ziarul National

Foto: DEZavantaje

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “CTP invitat la Trilaterala, ca aplaudac. Boanchis: CTP, acest Federer cu fizic de Pantera Roz. Nu ratati azi declaratiile lui Cristian Sima despre deontologul-sef al lui Vintu – mincinosul Cristian Tudor Popescu – si santajistul Bogdan Chirieac”

  1. qwas says:

    Udrea are dreptate – este o rusine ce se intampla cu presa in tara asta.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova