Sorin Rosca Stanescu despre un evreu, un american si-un roman. Profetiile travestitului politic Sebastian Lazaroiu. Alba-Iulia, 1 decembrie 1990: Dirijorul Petre Roman si prostia. Aurel Rogojan: De la “primavara” araba la iarna natiunilor

Sorin Rosca Stanescu: Vanatorii de dusmani

Un evreu, un american si un roman genereaza, fiecare in felul lui, adevarate seisme, pentru ca spun adevaruri demolatoare despre institutii si persoane si tot fiecare isi colectioneaza, cu aceasta ocazie, la capatul unei veritabile vanatori, dusmani redutabili.

Travestitul Sebastian Lazaroiu

“Politic, PDL e indreptatit sa dea cadidatul (la sefia Senatului, n.red.), dar UDMR probabil vrea sa castige ceva. (…) Cel mai potrivit la ora actuala ar fi Marko Bela. Am un respect deosebit pentru el”, a declarat, la Realitatea Tv, Sebastian Lazaroiu.

Ioan Avram: Va mai aduceti aminte momentul Alba-Iulia 1 decembrie 1990? Dirijorul Petre Roman si prostia

Insigna de la 1 decembrie 1990 acum la Okazii

Petrică, vrednic pui de cominternist, care nu cunoaște fairplay-ul, pentru care nu există luptă politică, doar pumnul vârât în gură, nici măcar nu s-a sinchisit să mascheze semnele de încurajare, menite să stârnească echipa de zgomote. I-am atras atenția și lui Iliescu și atunci am văzut, pentru prima dată, gestul necontrolat pe care îl are când îi faci observație și nu-i convine: pleacă scurt capul pe umărul drept și bâțâie din picior.

De la “primavara” araba la iarna natiunilor. Aurel Rogojan: În ziua de astăzi, cine ţine cu ţara lui şi încearcă să o apere e prost, extremist, terorist…

Abu Ghraib Iraq Serbia US NATO Attack Time Magazine Covers - Ziaristi Online

Publicam o analiza a generalului (r) Aurel Rogojan pe tema lumii arabe de ieri, azi si maine si a agresiunilor din Egipt, Siria si Libia, provocata de lansarea cartii ambasadorului Dumitru Chican, “Primavara araba sau chipurile lui Janus”

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Sorin Rosca Stanescu despre un evreu, un american si-un roman. Profetiile travestitului politic Sebastian Lazaroiu. Alba-Iulia, 1 decembrie 1990: Dirijorul Petre Roman si prostia. Aurel Rogojan: De la “primavara” araba la iarna natiunilor”

  1. andra says:

    Este Sfantul Andrei maine, mai omule, preziua lui 1 Decembrie, adevarata zi nationala. Cu totii ne-am uitat prioritatile.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova