Seful PDL, Vasile Blaga, il acuza pe Cristi Preda, fostul sef UTC, ca minte. Cum si-a distrus Basescu Partidul pe mana lui Plesu si Soros


Vasile Blaga l-a acuzat pe Cristi Preda ca, desi a ajuns prim-vicepresedinte al Partidului (PDL), la presiunile lui Traian Basescu si ale Monicai Macovei, la randul lor executantii unor ordine venite si mai de sus, in perioada electorala nici nu s-a apropiat de sediul de campanie. “M-as fi asteptat sa fie macar o zi in campanie electorala a partidului (pentru alegerile din 9 decembrie – n.red.). Eu stiu ca e foarte bine platit la Bruxelles, ca diurnele sunt foarte mari, dar alti europarlamentari au venit si au stat zi de zi in campanie electorala. I-am reprosat: unde ati fost in campanie?”, a acuzat Vasile Blaga la Digi 24 afirmand ca persoana care l-a dezamagit cel mai tare “in ultimele trei zile” este, “de departe, Cristi Preda”. In urma acuzelor explicite, ce s-a gandit fostul fruntas UTC/UASCR: sa atace el, “preventiv”, intorcand pe dos o situatie existenta, legata de lasitatea euro-listacilor PDL – Macovei, Preda, Ungureanu, Stolojan – de a candida la Parlamentare, de frica unui scor meritat, care i-ar fi scos definitiv de pe scena politica. Zis si facut. Euro-listaciul a sustinut in fanteziile sale de pe blog exact contrariul: ca el ar fi propus sa candideze la Bucuresti Troika Preda-Macovei-Stolojan impotriva lui Voiculescu, Antonescu si Tariceanu dar Blaga si Videanu l-ar fi refuzat. “Pe bune”?! Prezent ieri seara la B1 Tv, la emisiunea lui Ion Cristoiu, Vasile Blaga l-a facut mincinos pe Cristian Preda. Scurt pe doi: “Este cuvantul lui contra cuvantului meu”. Un prim intelectual de pe lista lui Plesu, Sever Voinescu, este ca si eliminat dupa ca a sustinut la alegeri o candida candidata din Constanta, Maria Stavrositu, impotriva candidatului Partidului. Ceilalti intelectuali nu au sarit in apararea lui, preferand sa-si sacrifice tovarasul de drum precum deja celebri canibali rusi din taigaua ruseasca.

Sa mai amintim si ca Preda este unul dintre militantii pentru crearea imbecilei ARD si lansarea pe orbita a satelitului cazator MRU. Un Remember de la Politica ta, din iunie a.c.: Cristian Preda: “…în “tabăra anti USL” trebuie să se regăsească toate formaţiunile de dreapta, dar şi cele ale societăţii civile, inclusiv Iniţiativa Civică a lui Mihai Răzvan Ungureanu, care să mobilizeze electoratul care nu vrea să voteze USL sau care este dezamăgit de PDL şi Traian Băsescu, dar care nu se se regăseşte în oferta actualei puteri”. “Deci electoratul dezamăgit de PDL şi Traian Băsescu sa se reuneasca cu PDL si Traian Basescu. E scris adanc coane Preda, e scris adanc…”, comenteaza autorul postarii.

Acum: cand i-am spus lui Basescu, in urma cu patru ani, in 2008, ca atat el cat si PDL-ul vor sucomba pe mana intelectualilor rosii, nu m-a crezut. Comanda era deja luata. A mers inainte cu recomandarile lui Plesu si Soros si ale sefului mai mare al celui din urma, inclusiv la Parlamentarele din 2012 si chiar pana la Prezidentialele din 2014, daca ii luam in seama declaratiile hilare de sustinere a lui Ungureanu. Nu vreau sa ma repet, asa ca dau doar cateva trimiteri, incepand cu cele in care afirmam ca cine ridica clontul la Eminescu, de Eminescu va pieri. Asadar, fiecare pasare pe limba ei piere. In cazul de fata: limba usoara (“light”) a ungurenilor.

Iulie 2012: Sfarsitul erei Basescu. Cine l-a ingropat, ce il poate invia

“Dar sa ne intoarcem la presedinte, care isi petrece azi, cel mai probabil, ultimele sale clipe la Cotroceni (…) in mare parte din cauza tupeului si arogantei incomensurabile ale “asasinilor platiti” ai culturii si istoriografiei romane, care si-au gasit culcusul cald la sanul lui Basescu. (…) Iata ca Basescu a pierdut dupa cum am prezis, in avertismentele mele zadarnice: pe mana “intelectualilor” de mucava, a agentilor antiromani din armata de civili ai lui Soros.”

Mai 2011: PDL s-a lasat complet capusat de gasca “civililor” lui Soros si Plesu. “Societarii” GDS impusi din nou, “democratic”, PE LISTA, in varful Partidului: Baconschi, Macovei, Voinescu si Paleologu

Articolul se incheia cu: “Mai stii?, poate asta e planul lui Basescu ca sa distruga PDL-ul. Dar noi, noi ce vina avem? De romani e vorba.”

Aprilie 2010: Europolitrucul Cristian Preda incalca decizia PDL de boicotare a trusturilor lui Vintu si Voiculescu. In curand va calca si pe cadavre in PDL

Se incheia cu: “Ce sa mai zici? Doar o recomandare, pentru oamenii onesti din PDL: deschideti bine ochii; astia o sa calce pe cadavrele voastre!”

August 2008: Basescu si PDL vor pierde pe mana intelectualilor rosii

“Tacerea lui Basescu fata de aceste scandaluri condamnabile nu face decat sa-l ingroape si mai tare in “padurea de falusuri” si sub “proiectilele de sperma” – extrase din Comunicatul ICR New York semnat de Cristi Neagoe, protejatul lui HR Patapievici – de pe Planeta pe care se cred intelectualii rosii. Ma intreb foarte serios daca ii spune cineva lui Basescu in ce rahat “intelectual” se scalda, ca eu unul m-am saturat sa-mi bat gura degeaba. (…) Basescu mai are putin timp sa se scuture de acesti paduchi care au transformat suferinta reala a rezistentei anticomuniste romanesti intr-o adevarata “afacere a anticomunismului”. Pana nu va fi prea tarziu…”

Ianuarie 2008: Dusmanii lui Eminescu la Chisinau si Cotroceni, in ZIUA, reprodus pe blog in iunie 2009: CRISTIAN PREDA, de la PCR la PDL. GRUPUL “CIVIL” anti-Romania: Macovei, Ungureanu, Preda

“Traian Basescu pierde consilieri pe banda si, in acelasi timp, fara ca opinia publica sa sesizeze ca pe poarta Cotrocenilor intra alte figuri, sterse dar foarte active si nocive in acelasi timp. Cristian Preda, consilier prezidential pe probleme de educatie si reforma, este una dintre acestea. Preda s-a remarcat, a fost selectat si urcat apoi, de la un simplu asistent la Facultatea de Stiinte Politice pana in varful dealului, la Palatul Cotroceni, dupa ce s-a lansat intr-un atac furibund la adresa lui Eminescu. Iata insa cum astazi Eminescu are si un efect de turnesol: cand de peste Prut s-a declansat un adevarat razboi cultural si informational anti-Romania, iese la iveala strident o legatura subterana directa intre ideologii de serviciu de la Bucuresti si cei de la Chisinau si Moscova. Intelectualii lui Basescu se dovedesc a fi vajnici propagandisti ai tezelor sovietice. In ciuda declaratiilor oficiale ale Cotrocenilor in ce priveste Basarabia, pe frontul anti-Eminescu oamenii lui Traian Basescu stau umar la umar cu cei ai lui Vladimir Voronin, impotriva intereselor nationale. In acest caz, limba si cultura romana, reprezentate de romanul absolut, Mihai Eminescu.”

FOTO No Comment: Amintiri – amintiri. Vladimir Tismaneanu si Cristian Preda  lansand “Marele Soc” al lui Ion Iliescu. Plus FOTO

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Seful PDL, Vasile Blaga, il acuza pe Cristi Preda, fostul sef UTC, ca minte. Cum si-a distrus Basescu Partidul pe mana lui Plesu si Soros”

  1. Erebus says:

    E rasu-plansu toata povestea asta.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova