20 Martie 1990: Romanul Mihaila Cofar este maltratat cu bestialitate de concetateni maghiari la Targu Mures. VIDEO. 2013: Eleva Sabina Elena este amenintata cu moartea si violentata de profesori maghiari pentru o bentita tricolora

Eleva Sabina Elena din Covasna amenintata cu moartea pentru tricolor20 Martie 2013: La 22 de ani de la ororile de la Targu Mures o eleva romanca din Covasna este amenintat cu moartea si violentata de profesori maghiari pentru ca a purtat o bentita tricolora. FOTO/VIDEO

Intrebarile Ziaristi Online: Pentru acest caz nu se “autosesizeaza” nici un Parchet? Sau nici Parchetul nu mai e al Romaniei? Gata, Basescu si Ponta au bagat la groapa “statul roman”?

20 Martie 1990: Cum a inceput totul

Atrocitatile maghiare din 20 martie 1990 de la Targu Mures de ZiaristiOnlineTV

Cititi si:

EXCLUSIVITATE Roncea.ro. 20 martie 1990: IMAGINI BLÎNDE DE LA TÎRGU – MUREŞ. Jurnalul corespondentului TVR Dorin Suciu din decembrie 1989 pana in martie 1990 (I)

EXCLUSIVITATE Roncea.ro. Profanarea statuii lui Avram Iancu de la Targu Mures. Jurnalul corespondentului TVR Dorin Suciu din decembrie 1989 pana in martie 1990 (II)

EXCLUSIVITATE Roncea.ro. Escaladarea si organizarea violentelor maghiare de la Targu Mures. Jurnalul corespondentului TVR Dorin Suciu din luna martie 1990 (III)

EXCLUSIVITATE Roncea.ro: 20 Martie 1990. Jurnalul unui martor ocular. Corespondentul TVR Dorin Suciu a filmat totul (IV).

Dupa 20 de ani. Post scriptum la o manipulare. Dorin Suciu prezinta noi dovezi de la Targu Mures. Ungurii incearca sa blocheze pe YouTube documentarul despre ororile din 1990

Epilog la Operatiunea Targu Mures. O Plangere Penala niciodata finalizata, “gratie” galagiosului PSD de azi, urmasul FSN. DOCUMENTUL generalului maior (r) ION SCRIECIU

Vedeti si:

Un documentar cutremurator: A fost odata (in) Transilvania – de Manuela Morar. Marturii si filmari despre atrocitatile maghiare la ocuparea Ardealului. VIDEO.

NU UITA! Masacrele comise de unguri asupra romanilor. Un film tulburator. VIDEO EXCLUSIV

Daca sunteti din Bucuresti nu ratati azi doua manifestari de exceptie:

Cotul Donului 1942a

Conferinta Mircea Vulcanescu - Mihai Gheorghiu la Muzeul Taranului Roman Martie 2013

Sursa: Prietenii lui Horia Bernea organizeaza o conferinta la MTR: Mihai Gheorghiu despre Muzeu, naţiune, istorie. Muzeul Ţăranului Român, loc al memoriei disputate »

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

26 Responses to “20 Martie 1990: Romanul Mihaila Cofar este maltratat cu bestialitate de concetateni maghiari la Targu Mures. VIDEO. 2013: Eleva Sabina Elena este amenintata cu moartea si violentata de profesori maghiari pentru o bentita tricolora”

 1. cristina says:

  CAti dintre parinti romani isi vor trimite la scoala maine in Romania si mai ales in HARCOVMUR copii cu tricolor la piept in semn de solidaritate cu Sabina Elena?

 2. diaconu Eusebiu says:

  Acesta este rezultatul politicii tandemului trădătorilor de ţară Traian Băsescu şi Monica Macovei Gherghescu!

  Nu am crezut vr’odată că cel pe care l-am susţinut ne va trăda cu atâta neruşinare!

  SĂ-ŢI FIE RUŞINE TRAIAN BĂSESCU!
  BABORNIŢA BEŢIVĂ MISA MACOVEI ŢI-A LUAT MINŢILE!
  IDIOTULE!
  SĂ VĂ FIE RUŞINE ŞI VOUĂ CELOR CARE ÎNCĂ ÎL MAI SUSŢINEŢI!
  IDIOŢILOR!

 3. Iustina Bacosca says:

  Respect si pretuire pentru Sabina si pentru parintii care au crescut-o demn!
  Este un gest sincer si curat pe care Sabina l-a facut din convingere. La varsta ei nu a avut nevoie nici de bani, nici de titluri ca sa spuna deschis ca este romanca. O palma pe obrazul politicienilor corupti si ghebosati de atatea compromisuri.

 4. betivana says:

  Scroafa de macavei cu spritaru Basascu sa se duca dracului, ca ne-au vandut definitiv . Pupati-l in cur pe Tokes , tradatori de tara.
  Betivana de Macavei, scroafa din MISA /Bivolaru.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova