Minuni ale Parintelui Justin impartasite lumii la decernarea Cetateniei de Onoare post mortem de la Baia Sprie. S-a obraznicit evreul – Un punct de vedere maramuresean despre atacul la Parintele Justin Parvu.

Parintele Justin Parvu - Cetatean de Onoare Baia Sprie 14 Septembrie 2013 Foto Herman Vlad via Roncea Ro

Ziaristi Online:

Minuni ale Parintelui Justin impartasite lumii la decernarea Cetateniei de Onoare post mortem de la Baia Sprie

Parintele Justin Parvu - Cetatean de Onoare Baia Sprie 14 Septembrie 2013 Foto Herman Vlad via Roncea Ro

Inca din timpul vietii, au iesit la iveala marturii despre sfintenia parintelui Justin. „Ceea ce am vazut eu la parintele Justin. Dupa ce am pus la masa vreo- 3-4 randuri de trapeza, lumea a ramas fara ciorba. Si am zis; parinte Justin nu mai avem ce sa dam mancare la oameni si inca mai sunt pe afara. Si a zis parintele Justin: am sa vin eu sa vad. A luat parintele Justin lingura aceea mare si a dat de trei ori in acel cazan cu ciorba si s-a facut din nou ciorba pana in varful lui. Eu am vazut acel lucru. Ceea ce inseamna ca parintele Justin a avut puterea cuvantului”, a marturisit staretul Manastirii Petru-Voda, Hariton Negrea.

FOTO/VIDEO: Parintele Justin Parvu a primit titlul de Cetatean de Onoare la Baia Sprie de Inaltarea Sfintei Cruci si ziua martirilor anticomunisti

Parintele Justin Parvu - Cetatean de Onoare Baia Sprie 14 Septembrie 2013

Parintele Justin Parvu a primit sambata, 14 septembrie, titlul de Cetatean de Onoare al orasului Baia Sprie, in cadrul evenimentului “Triunghiul mortii”, care a adunat istorici, oameni de cultura, reprezentanti ai BOR, precum si obstea celor doua manastiri pe care fostul mare duhovnic le-a ridicat in satul Petru Voda.

S-a obraznicit evreul – Un punct de vedere maramuresean despre atacul la Parintele Justin Parvu

Alexandru Florian Institutul Bolsevic Elie Wiesel

E limpede ca exista prin semintia lui Israel ipocriti, tampiti, obraznici si nesimtiti, pentru ca iata ce doreste de fapt domnul Florian: “Consideram ca imaginea parintelui Justin Parvu nu poate fi un simbol demn de promovat si in consecinta solicitam retragerea titlului de cetatean de onoare post-mortem”. Sa condamni un om de 93 de ani pentru ideile expuse in cadrul unui interviu, e o adevarata dobitocie, indiferent din partea cui ar veni acuzatiile.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova