La Multi Ani, George Damian! Video-amintiri folositoare: Protestul pentru Delta de Ziua Ucrainei. Atacul Ucrainei asupra Deltei. Documentar didactic The Open University – London

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “La Multi Ani, George Damian! Video-amintiri folositoare: Protestul pentru Delta de Ziua Ucrainei. Atacul Ucrainei asupra Deltei. Documentar didactic The Open University – London”

 1. Ionel says:

  mesaj pentru noua dreapta ca urmare a atacuriilor asupra lui Mihai Rapcea si Roncea:

  ,,desigur ca legionarii din exilul american,vor renunta la cetatenie si vor pleca in Rusia voastra ,,ortodoxa,, elilberatoare a Romaniei ocupate de NATO.

  Desigur ca Noua dreapta va fi puternica cand vor veni rusii.Adica niciodata.

  Daca mihai rapcea va poate desfiinta in instanta,asta arata ,,puterea,, noii drepte.Un simplu avocat poate sa faca ce vrea cu voi.

  Ce sa vorbim de Basescu,servicii secrete,navete spatiale,rusi,KGB FSB SIS Basarabia, cand voi veti fi desfiintati cu o simpla stampila?

  Victor Roncea va poate desfiinta printr-un singur articol de presa.Nu mai aveti de ce sa va agatati.

  Generalii pensionari din Vatra Romaneasca crezi ca va vor salva?

  Cred ca si Mircea Chelaru s-a saturat de voi.Sincer, prevad ca Serban Suru se va ridica cat de curand,si aia din PPP,care au obtinut 10000 voturi aproape,un numar record pentru ultimii 20 de ani.

  Probabil o sa apara o noua organizatie,iar voi veti disparea. Degeaba scrii vrajeli cu instruiri si navete spatiale.Eu vorbesc serios.

 2. Ionel says:

  Draga Roncea,

  vreau sa-ti marturisesc despre Ukraina.

  Aici in ukraina au aparut de ,,ziua victoriei,, din 1945 din luna mai,o multime de filme propagandistice sovietice!

  televizorul si acum prezinta filme despre ,,eliberarea,,din 1945!

  nu asta e important,pe cat faptul ca in filmul acela am vazut o secventa ca rusii au arestat ,,fascisti rumuni,, care vorbeau in film perfect romaneste.

  Cine or fi actorii aia de unde or fi de stiu romaneste?

  si 2. Eu ca roman din Romania plecat la ucraineni sa muncesc,cum as putea sa ma simt,vazand acest film,prezentandu-mi tara ca invadatoare si fascista?!??!?!?!

  si 3. Lumea aici cand aude de Romunia de unde provin,imi arata dispret si ura.Nu toti,dar mai ales pensionarii,care vad ,,fascisti rumuni pe toate garduriile,,

  deja m-am saturat de propaganda lor sovietica.

  Sovietici au fost,sovietici vor ramane.Ukraina nu va adera niciodata la NATO,decat probabil daca se rupe in 2,3,4 sau 5 bucati!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova