VIDEO. Sicofantii lui Dan Puric contra Parintelui Justin Parvu, la OTV. Cum au incercat puricii fara rost ai Ortodoxiei sa induca panica si sa strice sarbatorirea hramului Manastirii Petru Voda. Despre masonerie si “martirologie”. UPDATE


Ieri noapte la OTV, Silviu Alupei, intr-o operatiune clasica de diversiune contra Parintelui Justin Parvu si a Manastirii Petru Voda, cu titrari total mincinoase, a reusit sa dea dreptate procurorului care ancheteaza televiziunea lui Dan Diaconescu: “OTV are puterea de a ingrozi”. Din fericire, nimic nu este adevarat din tot ce a afirmat si se poate citi pe titlurile de mai sus. Am intervenit telefonic pentru a incerca sa indrept raul, care se raspandea prin cuvinte ca fulgii unei perne. Cum sa-i mai aduci inapoi? Astazi aflu ca lumea s-a adunat deja la Mitropolia Moldovei si Bucovinei din Iasi pentru a protesta fata de “rapirea” Parintelui, dupa cum a afirmat Alupei, pe care l-am crezut doar dezinfromat la randul sau.

Daca nu mi s-ar fi taiat din cauza transmisiei sunetul si apoi legatura, dupa cum se observa in extrasul video de la OTV, s-ar fi auzit ce spuneam, respectiv ceea ce stie orice ucenic al Parintelui Justin Parvu: si anume ca Parintele se reface dupa internarea de la Iasi si Cluj la Spitalul Manastirii, unde are chilia sa, in care primeste si pana la 200 de oameni pe zi, dupa cum am numarat personal in urma cu doar cateva zile. Oricum, felicitari moderatoarei, ca l-a mai strunit pe flamboiantul Silviu Alupei. Vedeti emisiunea aici, atat cam am prins din ea online:

Diversiunea de la OTV a gruparii Rost-Puric-Alupei contra parintelui Justin Parvu si a Manastirii Petru Voda. INTEGRAL from Victor Roncea on Vimeo.

Vezi si Diversiunea de la OTV contra Parintelui Justin Parvu si a Manastirii Petru Voda. Colaboratorul permanent al revistei si “Gruparii” Rost, Silviu Alupei, starneste panica si dezinformare de hramul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil

Jalnica incercare a gruparii de purici ai Ortodoxiei de la Rost, sicofanti de-ai lui Baconsky, Vosganian si roza-crucianului Georgescu, de a strica sarbatorirea hramului Manastirii Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil. Sunt convins ca bietul Dan Diaconescu, prea prins cu problemele pe care i le face DNA, nu a apucat sa afle ca “mii de credinciosi” si “oameni ai muncii de la sate si orase” vorbesc direct prin Silviu Alupei, “colaboratorul permanent” al revistei Rost si “membru” al “Gruparii” Rost. Dar ce i-a deranjat, de fapt? Iata, filmarile cu Parintele de acum cateva zile despre Dan Puric si reuniunea de la Hilton intitulata aberant “Simpozion de masonerie”, pardon, “martirologie”:








Vezi si Manevra nereusita a vrajmasilor prin intermediul OTV

Dezinformare OTV. In preajma sarbatoririi hramului Manastirii Petru Voda, raspandacii ventileaza minciuni sfruntate despre Parintele Staret Justin

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “VIDEO. Sicofantii lui Dan Puric contra Parintelui Justin Parvu, la OTV. Cum au incercat puricii fara rost ai Ortodoxiei sa induca panica si sa strice sarbatorirea hramului Manastirii Petru Voda. Despre masonerie si “martirologie”. UPDATE”

  1. Nu am vazut niciodata o minciuna mai mare. Am un prieten care Miercuri seara pe 3 NOV 2010 l-a vazut pe parintele la chilia lui primind binecuvantarea sa. Nu am sa inteleg niciodata de unde poate izvori atata rautate si care sunt scopurile acestor oameni. Ce poate castiga un astfel de om facand aceste dezinformari? Chiar nu vede haul in care isi ingroapa sufetul? Sau ce a mai ramas din suflet, daca a a mai ramas.

    Domnule Victor sa stiti ca va respect si va apreciez foarte mult pentru interventia dumneavoastra. Sa va dea Dumnezeu putere de lupta impotriva dusmanilor adevarului.

  2. VR says:

    Doamne ajuta! Sa strangem randurile!!!

  3. Iustina says:

    Sanatate , Parinte! Doamne, ajuta! Neamul acesta nu va pieri niciodata. in Gradina Maicii Domnului va cobora Harul si Lumina. Vom rabda si ne vom ruga pentru aceasta. Puricii….sunt trecatori. Hristos este ALFA si OMEGA.

  4. iulian says:

    Si eu am fost socat de aceea”emisiune”de la otv,mai ales ca tocmai sosisem in aceea zi de la manastirea Petru Voda si chiar am vorbit personal cu parintele Iustin Parvu si totul era bine.Este incredibil ce usor pot fi dezinformati si manipulati oamenii cu asemenea stiri false,Doamne fereste.Ar trebui sa strangem semnaturi pentru inchiderea ”televiziunii poporului”.

  5. delia says:

    Am vizionat inregistrarea emisiunii de la OTV.
    In numele adevarului doresc sa informez ca am fost pe data de 07.11.2010 la manastirea Petru Voda si l-am vazut pe Parintele Iustin Parvu cand a venit la manastire la ora 19 pentru a participa la slujba.
    In perioada slujbei am observat prezenta parintelui in sfantul altar.Poate sa confirme orice persoana care a fost prezenta la slujba.Chiar l-am recunoscut si pe d-l Roncea.Precizez ca la ora cand am plecat(22) parintele era tot in sfntul altar.
    Este adevarat ca parintele a fost adus de la spitalul manastirii de maici unde parintele are o camera unde isi primeste vizitatorii . Eu nu am indraznit sa-l obosesc pe parinte intr-un asemenea moment(hramul manastirii), dar mi-au confirmat colegi de-ai mei care au stat de vorba saptamana trecuta cu parintele si ca este bine si-si primeste vizitatorii zilnic dupa ora 16.
    Apreciez eforturile parintelui care le face pentru a sta in slujba credinciosilor .
    Este revoltator ca va folositi de imaginea unui asemenea parinte pentru a va face audienta.
    Domnul sa-l tina in viata pentru cei ce avem nevoie de dumnealui pentru sporirea spirituala.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova