Scrisoare Deschisa pe adresa presedintelui suspendat. Ultima sansa a lui Basescu pentru a nu deveni presedintele tradator al tuturor romanilor: Demisia, in primele 5 minute la Cotroceni! Ultima postare politica de pe Victor Roncea Blog

„Adevărul rămâne, oricare ar fi soarta slujitorilor săi” – Gheorghe I Bratianu

Fac parte dintre cei care l-au sprijinit sincer pe Traian Basescu cand, aparent, ramasese singur si parea ca se zbate pentru Romania. Am incercat sa fiu un anti-virus intr-un corp infectat inca de la inceput cu agenti anti-romani ai “Cercului” din care face parte si Soros, dispusi sub steag strain in filiala locala a Retelei, Grupul de Dialog Social. Infectia a fost insa prea mare. Traian Basescu de azi nu mai este Traian Basescu cel de ieri. A fost virusat aproape total. Posibil sa-i mai fi ramas cateva grame din inima si suflet nealterate. Tocmai de aceea, pentru ca ii doresc si salvarea lui si salvarea Romaniei am facut parte si dintre cele cateva milioane de romani (poate trei, poate mai multe) care, desi dispretuiesc si PSD-ul si actualul PNL, in egala masura cu PDL, au iesit la Referendum impreuna cu alte milioane de oameni pentru a-l trimite acasa, la familia sa – pe care o respect in mod deosebit -, pe fostul presedinte al tuturor romanilor.

Si, tocmai de aceea, azi, il rog sa-si dea demisia, in interesul national, in primele cinci minute dupa ce ajunge la Cotroceni. Daca el crede ca virusii si capusele din sanul lui s-au ingrasat destul sa le dea liber sa zburde la alegeri fara corpul gazda. Sa vedem, cati romani ii vor vota? Sau chiar toti romanii sunt niste ticalosi si numai fiii si nepotii fostilor agenti NKVD veniti din URSS, acum strans uniti in jurul Partidului (PCdR, FSN, PDL, ICR, ICD, UDMR), pot decide pentru noi? De ungureni, ce sa mai spunem? Poate sa va intrebam daca ati vazut cumva vreun roman, sau macar un “romanean”, in staff-ul prietenului Dvs si, totodata, dusman al Romaniei, Viktor Orban?!

Sa spunem, domnule presedinte, ca Barack Obama ar fi inconjurat numai de chinezi. Chiar la a doua sau la a treia lor generatie in Statele Unite. Ce parere credeti ca ar avea americanii despre el? Dar CIA-ul, FBI-ul si DIA? Sa spunem, domnule presedinte, ca Vladimir Putin ar avea numai ceceni in jurul lui. Ce parere credeti ca ar avea rusii despre el? Dar SVR-ul, FSB-ul si GRU? Sa spunem, domnule presedinte, ca Angela Merkel ar avea numai rusi in jurul ei, naturalizati ca germani desigur, dar fii si nepoti ai ofiterilor Armatei Rosii care au ocupat Europa si ne-au bagat bunicii si parintii in inchisori… Acum ne intelegeti? Acum intelegeti, domnule presedinte?

Cat despre ucraineanul Hrebenciuc (care il deservea si pe Plesu la Tescani in calitatea lui de PCR-ist sef la Bacau), e de observat:

2004: Hrebenciuc e cel care l-a sapat pe Nastase la alegerile prezidentiale. Iar Ion Iliescu este cel care a  anuntat public infrangerea lui Adrian Nastase si victoria lui Traian Basescu inca de dinaintea numararii tuturor buletinelor de vot si chiar inaintea lui Traian Basescu. “Daca sunt 200.000 in plus pentru tine atunci a castigat Basescu”, i-ar fi spus Iliescu lui Nastase inainte de acest anunt.

2007: Hrebenciuc il reincarca pe Basescu intr-un moment cand era absolut clar ca nu poate fi demis prin Referendum national. Basescu invoca o agresiune ruseasca impotriva lui, executata prin “mogulii cei rai” Patriciu, Vintu si Voiculescu. La urmatorul Referendum, din 2012, doi dintre mogulii filo-rusi, Patriciu si Vintu, il sustin cu toate armele lor mediatice, pe langa “mogulul cel bun”, Paunescu, altfel cunoscut drept cureaua de legatura dintre oamenii de afaceri ai Rusiei (GRU/FSB/SVR/ex-KGB) si cei din Romania.

2009: Hrebenciuc este cel care l-a sapat si pe Geoana la alegerile prezidentiale, lucrand din nou la milimetru. Cand Mircea Geoana topaia, singurul care-si pastra mina impenetrabila de “a-toate-cunoscator” “ritualic” era Hrebenciuc. Tot in 2009, inainte de alegeri, s-a inregistrat si urmatorul episod intre cei doi “dusmani de moarte” (foto jos): “PSD este de acord cu asumarea răspunderii Guvernului pe cele două coduri, Civil şi Penal. Asta i-a spus deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc preşedintelui Băsescu. Cei doi au stat de vorbă minute în şir la aniversarea Revistei 22.

Viorel Hrebenciuc a vorbit aproape 10 minute cu preşedintele Băsescu, după evenimentul aniversar care a avut loc la sediul GDS. Deputatul PSD a declarat ulterior că i-a spus şefului statului că PSD este de acord cu asumarea răspunderii pe codurile Civil şi Penal. Preşedintele Băsescu a refuzat, însă, să dea detalii despre discuţii.La aniversarea Revistei 22, cel mai bine pare să se fi simţit preşedintele. Deşi nu a fost printre primii sosiţi, Traian Băsescu a plecat ultimul. Şeful statului a petrecut câteva ore stând de vorbă cu politicieni şi membri marcanţi ai societăţii civile, într-o atmosferă relaxantă, la un pahar de bere.” (Realitatea Tv)

2012: Hrebenciuc, cu o seara inaintea sedintei de azi pentru validarea sau invalidarea deciziei CCR privind Referendumul pentru demiterea presedintelui Basescu, da ordinul, televizat: nu se mai face nimic! Desi Parlamentul este “forumul suprem al democratiei si poporului roman”, “n-asa?”. Iar astazi, in Parlament, ordinul se executa. Desigur, putem spune ca intotdeauna a avut dreptate si aceasta l-a si animat in toate actiunile sale. Daca luam insa ca principiu ca tot ce ni se prezinta este, in general, o mare minciuna, atunci gasim mai usor si adevarul: exact inversul celor inoculate prin mass-media. Dovada: cine sunt cei pe care ii sustine Traian Basescu astazi? Produsele lui Silviu Brucan si ale mafiei internationale anti-romanesti aflata in stransa si indisolubila legatura si cu PSD si cu PDL, recte cu FSN si GDS. Acesta e “presedintele tuturor romanilor”? Sau presedintele tradator al tuturor romanilor?

Si cu aceasta pun si eu punct, pentru un rastimp mai lung, postarilor politice de pe acest blog. Si nu fac asta pentru ca de cand am publicat articolul din BURSA sunt urmarit mai ceva ca-n Moldova, Ucraina si Rusia la un loc de diversi tablagii ai unui serviciu clandestin care nu are de-a face cu Romania (certificat de prieteni adevarati carora le-am semnalat situatia spre verificare). Anuntasem deja aceasta decizie intr-un articol anterior (Philip Gordon, emisarul trimis de Hillary Clinton in Romania, a facut ordine intai in Kosovo, unde a hotarat ca o decizie a Curtii Constitutionale de a prelungi mandatul presedintelui de la 9 luni la… 5 ani, e corecta! 🙂 🙂 🙂 Traiasca Gyuri Soros!). Ci pur si simplu dintr-o imensa scarba! O spunea Eminescu: “Ne e sila!”

PS: Ramane de aflat exact si de publicat, normal – si aici e o datorie istorica a Serviciului Roman de Informatii -, prin voturile si la ordinul cui a ajuns Laszlo Tokes europarlamentar, prin voturile si la ordinul cui a fost infiintat ilegal Partidul Civic Maghiar. Chiar daca romanii sunt mintiti ordinar azi iar cei care mai spun adevarul, in surdina, sunt haituiti si hartuiti in propria lor tara, istoricii de peste 50 de ani vor sti, cu siguranta, sa prezinte adevarata fata a groparilor Romaniei de azi, a celor care cedeaza, “discret” si “subtil”, suveranitatea nationala, fara ca macar sa incunostiinteze poporul. Adevarul iese intotdeauna la lumina. Istoria nu iarta, domnule Basescu!

PPS: Leul a ajuns astazi in raport cu moneda euro la exact aceeasi valoare de dinainte de Referendum. Un mic semn de omagiu de la Isarescu pentru Basescu. Gretos, cum spuneam…

Cititi si:

Părintele Justin Pârvu despre proiectul masonic “Statele Unite ale Europei”: “Ne apropi­em de un sfârșit al Europei: ea tinde acum către un guvern unic. Acesta va fi sfârșitul libertății noastre, pentru că această guvernare va fi fără Dumnezeu”

Victor Roncea: Cine-i sfredeleste creierul lui Basescu? “Statele Unite ale Europei”, un proiect masonic de dinainte de Trilaterala, Clubul de la Roma sau Grupul Bilderberg

Traian Basescu si Romania: “Documentul care se va discuta astazi si nu va aparea in concluzii este despre cedare de suveranitate”. Constitutia Romaniei: “Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.”

UPDATE: Din pacate, “nesuspendabilul” nu si-a dat demisia asa ca m-a obligat si pe mine sa mai urlu la luna pe campiile sterpe ale politicii. Sper sa ma las dupa anul nou! 🙂

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

19 Responses to “Scrisoare Deschisa pe adresa presedintelui suspendat. Ultima sansa a lui Basescu pentru a nu deveni presedintele tradator al tuturor romanilor: Demisia, in primele 5 minute la Cotroceni! Ultima postare politica de pe Victor Roncea Blog”

  1. Costin Serban says:

    Draga Victore,

    Am apreciat mereu curajul si pe cat posibil obiectivitatea ta, in problemele de importanta majora, pentru neamul romanesc si pentru tara.Sunt convins, ca multi ti-au citit cu foarte mare interes articolele si aprecierile, cu privire la viata de zi cu zi a tarii si nu numai.
    Crede-ma sunt uimit cu cata detasare si “naturalete”, politicienii non-romani(cam 90% din toti perindatii prin parlament si la putere) au facut in toti acesti ani, cam tot ce le-a trecut prin cap, fara sa pateasca nimic din partea romanilor obisnuiti si a autoritatilor statului.
    Daca, eu merg pe strada si il injur pe unul de mama, in secunda urmmatoare, acel cetatean, ma calca in picioare…
    Daca, in genere acelasi cetatean se intalneste cu iliescu,constantinescu,basescu,hrebenciug,nastase,si atatia si atatia criminali ai neamului Romanesc, ii saluta, se va gudura eventual ca un catel fata de stapanul sau, si va fi “bine dispus” pentru o buna perioada de timp, mandrindu-se la cunoscuti, “ba tu stii cu cine am dat eu mana!”
    Eu, care doar l-am injurat sunt “anihilat” de muschii sau pumnii lui, iar cel care isi bate joc de el de 23 de ani, il pupa in bot…
    De aici si concluzia, ca starea de lucruri din Romania, este rezultatul unei combinatii fatale natiei Romane, din care iesirea este trezirea si intoarcerea fiecarui roman la valorile curate si frumoase ale neamului dinainte de comunism, altfel… mai stam pe tusa.
    Iar caricaturile astea de politicieni alogeni, nu au decat un singur loc pe lumea asta, LA PUSCARIE PE VIATA!
    Pacat ca Romanii Adevarati TAC!!!
    Lasitatea este adanc infipta in creierul si inima multor romani.
    Nu asa vom trece cu bine de greutati!

    Toate cele bune!

  2. M says:

    Dl.Roncea, ma bucur nespus ca in sfarsit v-ati delimitat de tradatorul de neam, Basescu! V-am banuit, la un moment-dat de complicitate cu puterea pentru favoruri, dar acum vad ca m-am inselat. Va cer scuze pentru toate injuraturile cu care v-am gratulat!

  3. VR says:

    @ M
    Sunteti simpatic. Numai bine!

  4. VR says:

    @ Costin Serban
    Multumesc. Din pacate asa este: tac sau renunta la calitatea de romani vanzandu-se si vanzandu-ne pe doi arginti (restul de 28 il lasa “Comandantului” brigazilor de ungureni). Nu e nimic nou. Tradarea romanilor in bratele neromanilor se va deconta insa, la vremea Judecatii. Imi e mila de sufletele tradatorilor!
    Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute!

  5. VR says:

    Adevarul e ca lui Basescu i se potriveste perfect clasicul
    “Esti un om necinstit sufleteste!”

  6. Miticul Popescu says:

    La ordinul americanilor Traian Băsescu, Monica Macovei – Gherghescu şi mafia ei din justiţie l-au făcut scăpat pe Dinu Patriciu!
    Ataete!
    Din păcate Ronceo ne-am luat ţeapă!
    TRAIAN BĂSESCU NU ESTE ROMÂN!
    TRAIAN BĂSESCU ESTE MINCINOS!

  7. VR says:

    Pai el a fost cinstit: n-a zis de la inceput ca va umbla cu tepele?! Pentru noi erau alea! :)))
    “Sa-ti fie rusine, Traian Patriciu!” :)))

  8. Apreciez scrisoarea deschisa,insa Basescu e sustinut de americani,de Mark Gitenstein,americanii au nevoie de liniste in Romania,iar Romania are si ea nevoie de liniste.

    Guvernul Ponta a blocat toate fonduriile europene,si nu numai.Roadele Guvernarii nu se vor vedea niciodata,pentru ca nu exista roade.

    Noi trebuie ca tara,sa ramanem loiali NATO si americaniilor.

    https://nato-peace.blogspot.ro/ aici vedeti de ce americanii il sustin pe Basescu,si nu pe oamenii Moscovei:iliescu crin,ponta PNL PSD si toti aialalti.

    In afara de aceste doua tabere,in Romania nu mai exista alta forta care sa preia puterea in Romania!

  9. VR says:

    Sau suspectezi ca Patriciu a imaginat suspendarea ca sa-l apere pe Basescu si sa se aleaga cu achitarea? 🙂 🙂 🙂
    Un tip inventiv ca Rosca ar putea aranja asta cu Hrebe si compania… 🙂
    Din miliardul ala al lui Patriciu au “donat” si ei vreo 1-2 % pentru o Suspendare si o Reinstalare giugiuc. Cat or fi dat pe langa??? 🙂

  10. VR says:

    PS: Care “americani”? Aia ai lui Soros sau aia ai lui Rich?
    Prietena Hillary stie de ce! 🙂
    https://www.time.com/time/nation/article/0,8599,99302,00.html

  11. Veniamin says:

    Stimate Domnule Victor Roncea,
    Admir in chip superlativ scrisoarea Dvs. deschisa si, indeosebi informatiile furnizate, ca si argumentele invocate. In opinia mea, insa, singura sansa reala a acestui nefericit popor (era sa zic populatie) este ca presedintele revocat sa plece la….! Daca am ajuns sa inlocuim Uniunea Sovietica (parca ceva mai discreta, in partea a doua a dominatiei sale imperiale asupra noastra) cu Uniunea Europeana, iar locul lui Visinski sa-l ia simultan barosso, merkel sau emisarii lui obama, mai bine stingem lumina si iesim, care pe unde poate, indreptandu-ne fie spre America bananiera, fie spre Africa, ori – de ce nu ? – spre China ! Halal capitalism, in proiectie initiala “cu fata umana”, ajuns cu cel mai hidos chip in ziua de azi !
    Personal, ma declar orfan nu doar de presedinte, dar si de occident ! Daca astea sunt valorile occidentului, ma intorc la orient, desi nu sunt nostalgic si nici nebun; sunt doar realist, adica vad cu ochii mei si aud cu urechile mele ! “Vai de biet roman, saracu'”!

  12. VR says:

    Pai ramaneti atunci la valorile romanesti!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova