Bomba de la Academie: “In Romania nu a existat holocaust” – Prof. Dr. phil. Dr. h.c. mult. al Universitatii din Aachen, istoricul Vladimir Iliescu, in aula mare a Academiei Romane. “Holocaustul din Romania este o minciuna enorma pe plan cosmic.” AUDIO / VIDEO Ziaristi Online

Prof. Dr. phil. Dr. h.c. mult. al Universitatii din Aachen, istoricul Vladimir Iliescu (centru, alaturi de conducerea Academiei Romane), in exclusivitate pentru Ziaristi Online, cu ocazia lansarii “Enciclopediei regimului comunist din Romania“, in aula mare a Academiei.

“Istoricii reprezinta constiinta unei natiuni. Adevarul mai presus decat toate.” Asa si-a inceput alocutiunea  istoricul originar din Cernauti in plenul Academiei, pentru a continua: “Holocaustul din Romania este o minciuna enorma pe plan cosmic”.

Prof. Vladimir Iliescu explica: “In Romania au avut loc persecutii impotriva evreilor, cu cifrele cele mai mari de aproximativ 100 sau 120.000 de evrei din Basarabia si Bucovina dar nu a avut loc un holocaust. Fiindca in Regat evreii au trait, si chiar si fara stea, cand l-a rugat Filderman (presedintele Uniunii Evreilor din Romania) pe Antonescu, deci ei au dus o viata aproape normala, iar din cei deportati in Transnistria multi s-au intors (printre care si Wilhelm Filderman), prin urmare nu poate fi vorba de holocaust. Holocaust a fost doar in Germania si Ungaria, care i-au trimis (pe evrei) la Auschwitz…”, spune istoricul Vladimir Iliescu, afirmand si ca a propus in plenul Academiei Romane infiintarea, impreuna cu academicianul Razvan Theodorescu, a unui club al “antisemitilor filosemiti””.


Foto/Video/Info: Ziaristi Online 

Profesorul-Univ-Dr-Vladimir-Iliescu-in-plenul-Academiei-Romane-vorbind despre holocaust 14_02_2013

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “Bomba de la Academie: “In Romania nu a existat holocaust” – Prof. Dr. phil. Dr. h.c. mult. al Universitatii din Aachen, istoricul Vladimir Iliescu, in aula mare a Academiei Romane. “Holocaustul din Romania este o minciuna enorma pe plan cosmic.” AUDIO / VIDEO Ziaristi Online”

  1. Stefan -Mihai Martinescu says:

    In sfarsit aflam ADEVARUL!

    Doamne ajuta

  2. Heintz says:

    Pai cine a dat/semnat frate aia cu “Negarea in public a holocaustului din Romania ..” …? Cin sa fie, cin sa fie ..:)

  3. Tata Ben says:

    Holos caustos = ardere de tot ( l. Greacă ) Or, în România nu a fost nici un evreu ars de tot; cel mult, puțin pârlit pe la cur…I-am trimis fostului meu coleg de minister Aurel Vainer, actualul președinte al comunității evreilor din România, propunerea ca termenul de ”jidan” să fie consacrat pentru evreii care s-au naturalizat, dar nu am primit nici un răspuns…Gogorița cu holocaustul și, mai ales, obrăznicia cu muzeul holocaustului s-a pus pe piață de către Iliescu și toți slugoii ciumei roșii printre care excelau evreii, tocmai pentru a trimite în fundul istoriei pe adevărații martiri ai neamului, legionarii, elita intelectualității române din acele timpuri.

  4. cristina says:

    Aceeasi pozitie o avea si d-na Eugenia Geanina Luca, fiica adoptiva a poetului national Octavian Goga, care imi spunea prin 1993, la Cluj, ca dansa a vizitat acele locuri impreuna cu d-na Antonescu – cu singuranta trebuie sa fi fost si D-na Veturia Goga, mama adoptiva acolo . Spunea – odihneasca-se in pace!- ca acolo conditiile erau foarte civilizate: apa curenta, medici, inclusiv stomatologi. Unul dintre cei din urma chiar consulta un evreu care avea ceva probleme pe cand ajunsesera acolo. Si acum parca o revad cu ochii mintii cu cata vehementa combatea neadevarul holocaustului mentionand inclusiv ordinele date de Maresalul Antonescu de a nu fi deportati ca unicul care a obtinut un sprijin pentru evreii din tara noastra.

  5. GabiM. says:

    Acest lucru l-am stiut intotdeauna!!!Cine a indraznit sa spuna altfel?Poporul roman a fost intotdeauna deosebit de primitor,s-a stiut intotdeauna ca din casa romanului nu iese nimeni neospatat si neomenit…Doar ca,multi din cei pe care i-am primit cu bratele deschise si cu dragoste frateasca,dupa ce au inchis usa in urma lor,ne-au clevetit,sau si mai rau,au incercat sa ne dea afara din propria noastra casa pentru a ne lua locul.Acesta este advarul! Asa sa ne ajuta Dumnezeu!

  6. Numacalca Dotro says:

    Cautati pe youtube “Istoria Romaniei partea 15 – Holocaust” ca sa vedeti minciunile propagandei anti-romanesti demascate.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova