Dan Puric vrea sa faca o manastire mixta la Aiud, cu maici si calugari, care sa se roage intr-o Biserica coborata de pe luna pe post de naveta spatiala. FOTO PROIECT RAPA ROBILOR

Detalii despre planurile “Maestrului” Dan Puric si ale arhitectului sau, Radu Mihailescu, aici: https://www.anualadearhitectura.ro/proiecte/30

Se pare ca “Maestrul” a trecut de la o Moschee la o Biserica Extraterestra

Vezi si Profesorul Raul Volcinschi despre Dan Puric, “ochiul dracului” si Manastirea de la Aiud. VIDEO

Parintele Justin despre inaltarea unei biserici ortodoxe la Aiud si planurile “maestrului” si ale “arhitectilor”

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to “Dan Puric vrea sa faca o manastire mixta la Aiud, cu maici si calugari, care sa se roage intr-o Biserica coborata de pe luna pe post de naveta spatiala. FOTO PROIECT RAPA ROBILOR”

  1. uniristu' says:

    arhitectura moderna bisericeasca e tare ciudata si nu mai respecta deloc standardele traditionale, asa cum ar fi normal. Deocamdata la Bisericile Ortodoxe se pastreaza o versiune traditionala in cea mai mare parte, sau cel putin foarte apropiata. La noi sunt multe astfel de exmeple, de arhitectura moderna bisericeasca, la bisericile protestante sau grecocatolice, sau catolice chiar. Arata aiurea. Nu impun respect, nu-ti transmit nimic cand le vezi. Niste ciudatenii, cred eu.
    Cateva exemple din lume:
    https://www.archdaily.com/26101/parish-church-of-santa-monica-vicens-ramos/
    https://www.archdaily.com/95742/in-progress-pan-long-gu-church-atelier-11/
    https://www.archdaily.com/86741/tampa-covenant-church-alfonso-architects/
    https://www.archdaily.com/4669/the-church-of-the-holy-cross-khr/
    https://www.archdaily.com/101260/ad-classics-church-of-the-light-tadao-ando/
    https://www.archdaily.com/101516/ad-classics-cathedral-of-brasilia-oscar-niemeyer/
    https://www.archdaily.com/46023/new-building-of-the-catholic-provost-parish-church-proposal/
    etc. etc. etc.
    https://esticegandesti.blogspot.com/2008/11/biserici-moderne.html

  2. karmapolice says:

    arata oribil…si eu sint adepta schimbarii si a tot ce e nou dar chestia aia desenata de ei mi se pare groaznica…..cred ca in timp ce incerci sa te rogi inauntru te ia ameteala-pe mine m-a luat doar cind m-am uitat…desigur asta e si scopul masonilor..taierea de sursa harului

  3. Herman Vlad says:

    Un nesimtit puric asta.

  4. Iustina says:

    Ce tot vrea Puric asta, redundant, sa se bage in seama? A stat el in inchisoare si a fost spalat pe creier de canaliile comuniste? A suferit de foame , frig si a umblat, haituit de securitate, prin muntii patriei pentru un ideal national, pentru alungarea molimei rosii? Lasa-ne Purice ca ne-ai scarbit!
    Cu ce drept se opune martirilor, adevaratilor supravietuitori ai inchisorilor comuniste? Cu ce drept se opune proiectului de la Aiud propus de fostul condamnat politic, bunul parinte Iustin Parvu?

    Si tot legat de inchisorile comuniste, despre filmul “Portretul luptatorului la tinerete” care este mai degraba un film artistic si mai putin un film istoric,iata ce spune Constantin Hrehor in cartea sa “Muntele Marturisitor”:

    “Subiectivismul nu-i condamnabil in literatura artistica, dar in memorialistica, in marturisiri, obiectivismului trebuie sa i se dea intaietate, chiar si daca adevarul e dur, chiar si daca e impotriva noastra, trebuie dezvaluit cu discernamant; fictiunea poate masca un soi de ipocrizie, precum misticismul un soi de sfintenie…”

    Pe cine a vrut sa impresioneze regizorul acestui film? Pe cine vrea sa impresioneze domnul Puric cand sustine acest proiect care nu are nici o legatura cu biserica ortodoxa, “mama poporului roman” , asa cum o numea insusi EMINESCU, marele nostru patriot?

    E mai patriot Puric decat Eminescu?!
    E mai patriot Puric decat mucenicii, martirii, supravietuitorii inchisorilor comuniste?!

    Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului, ci indreptarea lui. Cand vom fi ca fratii si nu vom mai avea tradatori care sa slujeasca strainii si nu neamul romanesc? Cand va fi unitate intre romani?

  5. VR says:

    Pai nu rusii ci arhitectii masoni ai Parisului – un oras conceput dupa planuri masonice. Vezi si numele site-ului – Courtesy FREAK freearchitects 🙂

  6. Kristijan Ivancic ZG- HR says:

    Unitate intre ROMANI va fi cand nu vor mai eksita partide de stnga ca PSD PNL PC. Cnd gunoajele care conduc aceste partide vor fi la un canal. Aceste besti nu fac dect sa aplice planu de distrugere a sufletului ROMANESC. Mai avem de luptat cu acesti diavoli rosi dar cat vrijeme eksista un JUSTIN PRVU snt increzator ca vom castiga.
    ROMANI NU SNT DE STNGA!
    ORTODOKSIJA jeste salvare ROMANIEI!

  7. Doamne ajuta !
    Domnule, da de Voronet, Sucevita, moldovita, Sf. Treime Vatra Dornei, Putna, nu s-a auzit ? Sunt convins ca oricare din aceste sf. Biserici ar sta mai bine in loc de naveta spatiala a lui puric si chiar a pr. Iustin .
    Cand ajungi in fata Sf. biserici, sa pici in genunchi si sa te rogi nu sa faci cruce si sa spui feri Doamne, ptiu drace, etc. !

  8. alinp says:

    Doamne ajuta!

    Cel mai mare pacat al romanilor este Avortul!; acest pacat strigator la cer il ispasim prin situatia in care suntem (dezbinare, cozi de topor la carma tarii, etc…)

    Informati care cum puteti pe cei apropiati (si nu numai) despre otravitoarele pastile Contraceptive care sunt defapt Avortive:
    https://www.pentruviatacluj.ro/emisiuni-radio-tv/14-avortul-hormonal-si-avortul-chirurgical-dr-christa-todea-gross ,
    precum si despre Fertilizarea in Vitro (un alt mare pacat):
    https://www.pentruviatacluj.ro/emisiuni-radio-tv/13-fertilizarea-in-vitro-fiv-dr-christa-todea-gross .

    “Ce avem, asa ne trebuie” – Parintele Arsenie Boca

    Doamne ajuta!, sa ne intarim in credinta noastra ortodoxa!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova