Echipa “nationala” de hochei a Romaniei trebuie desfiintata. Conducerea Federatiei “Nationale” de Hochei trebuie destituita pe loc. Apel al Asociatiei Civic Media: Romani, recastigati-va Statul!

“Statul contra statului”. Maghiarii din echipa “nationala” de hochei a României au intonat Imnul Ungariei!

Libertatea: La 15 zile de la incidentul teribil, căruia i-a căzut victimă Cosmin Marinescu, puştiul de 15 ani care a fost agresat şi umilit de colegii săi unguri de la lotul naţional de hochei, chiar de Ziua Naţională a României, extremistii msaghiari recidiveaza. La meciul de hochei Romania – Ungaria, “tricolorii” “romani” au cantat imnul Ungariei si al “Tinutului Secuiesc”

 

 

Civic Media face apel la romanii din institutiile “statului roman” sa recastige statul roman pentru romani si Romania

Apel formulat ieri, 17 decembrie 2011: Cazul recent, al tanarului hocheist Cosmin Marinescu, maltratat si batjocorit la Miercurea Ciuc, de Ziua Nationala a Romaniei, de catre colegii sai unguri, membri ai unei Federatii “Romane” de Hochei care flutura “drapelul” “Tinutului Secuiesc” si canta la manifestari sportive nationale si internationale “imnul” acestui “tinut independent”, in vazul lumii dar si al tuturor cadrelor SRI si MAI si al responsabililor administratiilor locale, care nu intreprind nici o masura, este revelator pentru stadiul actual al decaderii “statului roman”.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Echipa “nationala” de hochei a Romaniei trebuie desfiintata. Conducerea Federatiei “Nationale” de Hochei trebuie destituita pe loc. Apel al Asociatiei Civic Media: Romani, recastigati-va Statul!”

  1. karmapolice says:

    offtopic, am gasit articolul asta si l-am postat la mine(https://cybershamans.blogspot.com/2011/12/rabbi-kaduri-jesus-is-messiah.html)cred ca o sa-ti placa. In anii 90 cind am stat la jerusalem, parintele meu duhovnic de atunci (Aristarhos Peristeris) era cunoscut pentru ca la el veneau cei mai spirituali rabbini si pe multi ii convertea-cu toate ca nu se stia cine erau pt ca era fff secret. Pina la urma i s-a interzis si a fost amenintat cu expulzia din israel. Cred ca unul dintre ei era si rabbi kaduri despre care e vorba in post.

  2. Iustina Bacosca says:

    Da, intradevar ne-a cam ajuns cutitul la os. Oare cati realizeaza acest lucru?

  3. Kristijan Ivancic ZG-HR says:

    Unde jeste TIMOCU? Dece nu jeste pe harta?

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova