Tatiana Alina Mungiu Pipidi: “Biserica nu ma lasa in altar pentru ca sotul meu, Andrei Pippidi, este homosexual”; Noul Testament este “o parabola proasta”. Domnule Dan Adamescu, nu il auziti pe tatal dvs cum se rasuceste in mormant?! Blasfemiile Bubulinei SAR si GDS din “Evanghelistii”. FOTO

O declaratie surprinzatoare a Alinei Mungiu Pipidi a fost auzita ieri la sediul GDS:  “Biserica nu ma lasa in altar pentru ca sotul meu, Andrei Pippidi, este homosexual”. Aceasta ne-a facut sa intelegem mai bine frustrarile editorialistei “Romania libera” – Alo, dle Adamescu, parca aveati un tata roman luptator pentru neam si ortodoxie: nu il auziti cum se rasuceste in mormant?!- care au determinat-o sa puna in scena blasfemia “Evanghelistii” cu posturi pe care, probabil, tare si le-ar mai fi dorit si ea dar, iata, nu le-a putut avea niciodata. Si tare ma tem ca nici nu s-a nascut mutantul care sa o poata satisfaca, verbal, intelectual si normal. Il va gasi, cu siguranta, in persoana incopitatului. Iata in imagini porcaria obsedatei Bubulina Muungiu dintr-un alt post al Nasterii Mantuitorului: piesa “Evanghelistii” in care se striga de pe scena “Fecioara Maria a fost o tarfa!”. Dumnezeu si Maica Domnului sa ma ierte!

PS: In “editorialul” ei paukerist din “Romania libera” despre “drepturile femeilor” în altar – “De ce nu are voie femeia in altar” -, Bubulina Mungiu povesteste de o pacienta de-a ei care “cînd urina o făcea ca băieţii”. Tinand cont ca in familia ei/lui, Andrei Pippidi e fetita, nu cumva se referea la propria sa persoana?

PPS: Le Figaro despre al doilea “geniu al Carpatilor”, Cristian Mungiu: “Dupa dealuri, un film al dracului”. Extras din “cronica” francezului Eric Neuhoff: “Rugăciunile se amestecă într-o dezordine vastă. Te întrebi la ce poate servi credinţa. În general, ai de câştigat de pe urma ei destul de puţin. (…) Tragedia loveşte cu viteza unui ştergător de parbriz murdar de noroi. Poate că este Dumnezeu acela care câştigă, poate că El nu are nevoie de oameni ai bisericii. (…) «După dealuri» este un miracol. Iată. Asta e tot”.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

14 Responses to “Tatiana Alina Mungiu Pipidi: “Biserica nu ma lasa in altar pentru ca sotul meu, Andrei Pippidi, este homosexual”; Noul Testament este “o parabola proasta”. Domnule Dan Adamescu, nu il auziti pe tatal dvs cum se rasuceste in mormant?! Blasfemiile Bubulinei SAR si GDS din “Evanghelistii”. FOTO”

  1. karmapolice says:

    in altar? nu stie ca femeile NU intra in altar? oh wait, ea NU e femeie o fi barbatul in casa

  2. sorin says:

    Astia sunt pociti si pe dinafara si pe dinauntru. Am vazut-o odata la un targ de carte, nu are nevoie de masca sa sperie copiii.

  3. m.g. says:

    Nu stiu daca merita atentie acum in Post asemnea fiinta…Sa o ierte Dumnezeu! Daca se considera intelectuala, sa puna mana pe carte…

  4. VR says:

    Adevarat!
    Dumnezeu sa ne ierte!

  5. Taureanu Luca says:

    E adevarat ca Andrei Pipidi e nepotul (era sa scriu nepoata),dupa mama, a lui Nicolae Iorga?
    Cat despre “stimabila”…Daca are pretentii sa intre in altar pesemne se considera barbat(-ul din casa).Ce-i drept trasaturi de femeie n-are.

  6. Iustina Bacosca says:

    O fi hermafrodita. Nu e de ras, pentru ca acest lucru duce la devieri comportamentale. Cine stie?? Cert este ca e superfrustrata si de aici rautatea si ratacirea ei. Un om care nu se simte bine in pielea lui poate deveni fiara. Iar ea este o fiara, ca L-a batjocorit pe Dumnezeu. Dumnezeu sa o ierte! Sa ne ierte si pe noi!
    “Vremea lichelelor trebuie sa ia sfarsit”!

  7. “Biserica nu ma lasa in altar pentru ca sotul meu, Andrei Pippidi, este homosexual”
    Nici Cuvioasa Parascheva, nici Sfânta Muceniță Filofteia, nici toate sfintele şi muceniţele Ortodoxiei n-au avut voie în Altar. Cine se apucă să facă piese de teatru cu subiecte evanghelice ar trebui să aibă minime cunoştinţe despre istoria creştinismului, dogme, teologumene, păreri teologice, erzii, secte.

  8. “Biserica nu ma lasa in altar pentru ca sotul meu, Andrei Pippidi, este homosexual”
    Nici Cuvioasa Parascheva, nici Sfânta Muceniță Filofteia, nici toate sfintele şi muceniţele Ortodoxiei n-au avut voie în Altar. Cine se apucă să facă piese de teatru cu subiecte evanghelice ar trebui să aibă minime cunoştinţe despre istoria creştinismului, dogme, teologumene, păreri teologice, erezii, secte.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova