Dracii si aghiotantii lor, posedatii homosexuali, joaca tontoroiul pe Biserica Ortodoxa Romana si Muzeul Taranului Roman. Cine sunt activistii popopulari din mafia rozalie care ataca in haita valorile nationale romanesti?

Homosexuali la Muzeul Taranului Roman

In timp ce propagandistii homosexuali se pregatesc de luna veseliei la Muzeul Taranului Roman si Facultatea de Sociologie din Bucuresti, alaturi de cadrele SIE, respectiv SRI, “23 de organizatii” ale “sotzietatii tzivile” latra cu spume, prin catelusii lui Soros si ai leprelor lui din spatiul mioritic, la mama Romaniei, Biserica Ortodoxa Romana.

Exemplu de jigodism acut: pe Hotznews, gazeta de perete online a ciumpalacilor si “gaozarilor” anticrestini ai lui Soros, un puradel cu numele de Mixich, se anunta “disperat sa fiu mandru ca-s roman”. Amice, esti idiot?, vorba lui Caragiale. Te cheama Mixich! Ia-ti disperarea si umbla.

Dar sa ne intoarcem la mafiotzii rozalii (“pink mafia”), care ataca vreo 20 de milioane de romani in timp ce ei se numara pe degetele de la laba unui picior, “reprezentand”… “sotzietatea tzivila”.

“Anual, Statul ofera cultelor religioase aproximativ 540 de milioane de euro, suma echivalenta cu 0,4% din PIB-ul Romaniei, valoare anuntata de insasi Patriarhia BOR.” scriu “cele 23 de ONG-uri”, uitand sa mai adauge: “Noi vrem ca Statul sa ni le dea noua.”

De ce am alaturat cele doua “evenimente”, demersul pro-homosexual si cel anti-crestin? Pentru ca ele se intrepatrund si se constituie, in fapt, prin activistii lor, intr-un “front unit” anti-national si anti-crestin. Prezentarea listei “societatii civile” “gaozare” (*) este edificatoare si de retinut in activitatile Dvs curente si documentare.

Dupa cum veti vedea, in realitate, activistii popopulari (ma gandesc si la Monica Macovei, membra PPE si fondatoare ACCEPT) nu sunt atat de multi, majoritatea sarind dintr-un ONG in altul pana la multiplicarea pe cale rectala rezultata mai jos:

Semnatarii scrisorii deschise:

 •     Asociatia Secular-Umanista din Romania (ASUR) – anticrestina declarata, presedinte Atila Nyerges (ungur, cred)
 •     Pasive(Active?)Watch – Agentia de Monitorizare a Presei – Mircea Toma si “gaozarii” lui (nationalitate incerta), sponsorizati de Reteaua SOROS
 •     Expeditie in Cultura – (?) Zau? O oarecare Ana-Maria Rampelt (nationalitate incerta)
 •     Asociatia Miscarea Civica Militia Spirituala – Mircea Toma si “gaozarii” lui (nationalitate incerta), sponsorizati de Reteaua SOROS
 •     Centrul de Resurse pentru participare publica – CeRe – Membra a retelei SOROS (fundatia ungro-…, cred)
 •     Fundatia Population Services International in Romania – Tudor Kovaks (ungur, cred), tovarasii cu banner-ul cu “bebelusul homosexual” (!)
 •     Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis – pretentii ecologiste, promovati de Dilema Veche a lui A. Plesu, membri ai Coalitiei pentru Mediu, o structura a Retelei SOROS. “Board” onorific: Mircea Toma (iar din nou) si ai lui: Cristi Pirvulescu (anticrestin), Liviu Mihaiu (“bun la toate”), Mihaela Miroiu (feminista pro-lesbiana)
 •     Asociatia Start Focus – promoveaza “drepturile omului” (inca una?); se ocupa la Clubul Taranului Roman (!) de …  “gătitul alături de copii și tineri pentru creșterea conștientizării asupra alimentației”
 •     Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics – (CARMAE) mama mia!; cine v-a inventat numele? 🙂 In “Board – “transparentul international” Codru Vrabie, daca va spune ceva numele asta (cercetat de DIICOT)
 •     Asociatia REPER21 – ecologisti din trena lui Liviu Mihaiu
 •     Asociatia EPAS – presedinte (acelasi) Vrabie din Codru (mai rasfirati, baieti, mai rasfirati!)
 •     Asociatia ACCEPT – propagandistii nostri homosexuali de la Muzeul Tiganului Rom (MTR) infiintati de popopulara Monica Macovei (membra fondatoare si de onoare!) de la Partidul Popopular European (scuzati popofonia) si Partidul Democrat Liberal al lui Traaaaiiaaann Basescu. Sponsorizati, evident, de Reteaua SOROS!
 •     Fundatia Alaturi de Voi – fundatie anti-natalitate mascata prin ajutorare “populatiei” in “lupta anti-SIDA”, finantata, printre altii, de Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse (!), Primaria Iasi si Directia de Asistenta Comunitara Iasi – Consiliul Local
 •     Fundatia PACT – In Consiliul Director se afla Cora Moțoc, fosta aghiotanta de-a lui Mircea Toma (pacat de ea…). Partenerii PACT: organizatii din Reteaua globala SOROS si… Tuca Zbarcea & Asociatiei (?!)
 •     Asociatia Salvati Dunarea si Delta – wow!, Liviu Mihaiu, cunoscutul “capitan” de canal pentru “El Schiopo” si Tariceanu si, in timpul serviciului, manechin pictorialist de… “intelligence”, nu gluma!
 •  Carciuma Green Hours & Teatrul LUNI de la GDS din curte (bai Voicu Rădescu, esti bou? Tu ce asociatie reprezinti: a drogatilor de la GDS? Nu aveai ceva probleme cu o evaziune fiscala de 230.000 de lei?)
 •     Agentia de Dezvoltare Comunitara “Impreuna” – Niste tarani… aaaa, pardon: Niste tigani! Parteneri, printre altii: Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, GUVERNUL ROMANIEI (!), Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala – Universitatea din Bucuresti 🙂 si… Fuuuuuundaaatia SOROS
 •     Asociatia Edusfera – ceva cu copii romi – Tincuta Apateanu – “CEO & Founder” 🙂 “are o experienta de 10 ani in societatea civila si in educatie. Pana in iunie 2012 a coordonat proiectele Fundatiei Dinu Patriciu si a gestionat un buget de 7 milioane USD / an si 5 programe nationale in domeniul educatiei”. Uau, wow! Mai tare ca Mihaiu!
 •     Centrul pentru Actiune si Responsabilitate in Educatie – Partener ACCEPT – o banda de poponari care a introdus propaganda homosexuala in Colegiul National “George Cosbuc“, anul trecut, “in premiera nationala intr-un liceu din Romania” !!!
 •     Grupul h.arta – pe bune? Trei gagici nebune de tip Pussy Riot protesteaza? Ha, ha, ha, ha, ha, ha!!! E vorba de trei lesbo-stango-feministe care s-au impotrivit si summitului NATO la Bucuresti.
 •     Asociatia Solidaritatea pentru Libertatea de Constiinta – Nu mai necesita nici o prezentare (cred): posedatii cu eliminarea Icoanelor si religiei din scoli, vocalizati de celebrul nebunica Reeeemussica Cernea, acum didamai deputat USL. Membrii fondatori sunt de bagat la cap. Printre ei: Gabriel ANDREESCU, Liviu ANTONESEI, Péter BANYAI, Remus CERNEA, Smaranda ENACHE, Emil MOISE (nebunul cu reclamatia impotriva Icoanelor) Anton (Toni pentru prietenii de la AVO/AVH) NICULESCU, Coriolan Ovidiu PECICAN, Mircea TOMA (se putea fara el? : ) ), William TOTOK, Daniel VIGHI, Dinu ZAMFIRESCU (?!)
 •     Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania – Comitetul Helsinki (APADOR-CH) – (tot) Gabriel ANDREESCU, anticrestin, homosexual si grav bolnav sufleteste (handicapat gradul III, 90% irecurperabil). Ne e mila de el!
 •     Asociatia Rencontres du Patrimoine Europe – Roumanie – RPER (Franta), baaaah, mars si salvati tiganii din Paris! 🙂

Cam asta e ideea. De subliniat: tabara “gaozarilor” e in regres. Anul trecut, in octombrie, (acelasi) Hotznews mediatiza o “scrisoarea deschisa” catre Ministerul Educatiei in care “sotzietatea tzivila” cerea ceva cu aruncare la cos a manualelor de religie (gargara anticrestina). Pe atunci erau “26 de ONG-uri” (cele trei lesbo-feministe cate ONG-uri fac?).

Ce facusi bre nea Toma necredinciosul: ai pierdut v’o trei prin pantaloni?

(*) Gaozar: Termen prezidential (c) Traian Basescu

Foto: Ghimpele

Cititi si: “Profu’ de pedofilie” va preda la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala unde se formeaza cadrele SRI si SIE »

PS: Pacat ca o agentie de stiri ca Mediafax  -transformata in “comunicatedepresa”, a ajuns sa confunde o carciuma, trei fete cucuiete si niste scelerati de pe Facebook cu “peste 20 de ONG-uri”…

Tineti-i minte:

Cacanarii lui Soros anti Ortodoxie

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

23 Responses to “Dracii si aghiotantii lor, posedatii homosexuali, joaca tontoroiul pe Biserica Ortodoxa Romana si Muzeul Taranului Roman. Cine sunt activistii popopulari din mafia rozalie care ataca in haita valorile nationale romanesti?”

 1. litvn says:

  valori nationale, simboluri si insemne. pe unele chiar le maculează caricatural-ritualic, astfel încât să înţelegem că sînt mai puternici.

  Însă, dacă ştim ce gîndesc, credeţi că este aşa?
  În curînd vor sosi şi ceilalţi, mult mai puternici, care le vor prinde gîndurile ca într-un cleşte şi îi vor ajuta treacă prin toată gama de sentimente, oricum erau nerăbdători.

 2. nik. ventura says:

  ce mai cartel de idioti, ar trebui cercetati in laborator pentru a se constata ce parte a creierului le lipseste

 3. VR says:

  Care creier? 🙂

 4. nik. ventura says:

  o parte din potaile astea au si edituri, vezi ca antonesei a lansat si concurs, mergi pe increngatura de pe saitul astuia

  poate de data asta stergi mesajul

 5. VR says:

  Pai de ce sa-l sterg?
  Da-i in…

 6. nik. ventura says:

  fiindca avem oameni printre ei ca sa-i dibuim ce le poate dovleacul, in fine, nu ma deranjeaza prea tare

  se afla in stadiul in care incearca sa puna mana pe institutii de traditie, dupa cum se vede. Au pierdut icr-ul si contraataca, era de asteptat

 7. VR says:

  Din pacate, au pus deja mana pe institutii!

 8. nik. ventura says:

  Pe cateva cu siguranta. Pe altele numai la esalonul superior si au probleme. Pe altele nu.

  Va dau un subiect de reflectie: sinteti convins ca strategiile lor nu devanseaza grilele de manipulare cunoscute de sri si celelalte s?

 9. VR says:

  Pai cred ca ei fac grilele 🙂
  In fine, dincolo de gluma, ar fi bine la pc 1 sa fie asa. La pc 2 ma tem ca se inscrie problema tot la pc 1.

 10. nik. ventura says:

  s-a creat deja campul de anticorpi, organismul social reactioneaza bine.

  practic toate gastile de care vorbiti, pe masura ce isi fac cunoscute intentiile sau actioneaza cumva, sint izolate

  raportul dintre mijloacele folosite si efectul obtinut este disproportionat, impact f. scazut sau nul

  pe dn. van se afla undeva la 0,5 sau 1

  chiar si acolo unde au preluat controlul nu le foloseste la nimic, dupa cum se vede, cel mult au decredibilizat niste institutii.

 11. VR says:

  Asa sa fie.
  Doamne ajuta!

 12. un om normal says:

  Unde esti tu, Tepes, doamne, ca sa pui tiapa pe ei. Adica poponarilor, pulangiilor, lesbienelor, si conducatorulor asa-ziselor ONG-uri sa le baji in cur cate o teapa si sa-i aranjeze la inaltimea felinarelor pe Calea Victoriei de la un capat la altul.Propun sa fie infiinta un gheto, un spitalde nebuni, o colonie unde sa fie bagati toate aceste fapturi nenormale si sa se frece inde ei pana or innebuni de-a binelea. Ca oameni foarte bolnavi ei trebuiesc izolati de societate, sa nu imputeasca aerul cu prezenta lor de lepadaturi. La balamuc cu ei! Si cu aparatorii lor, cu promotorii dreptului la nenormalitate.

 13. vt says:

  la Cetatea Poienari sunt doua manechine trase in teapa,cum se facea pe vremea lui Tepes.
  ar trebui ca aceste ong-uri sa primeasca cate un mail zilnic cu o poza cu acele doua manechine.
  asa , ca sa le aducem aminte ce pateau cei ca ei inainte.
  cred ca nu au vizitat niciodata cetatea,asa ca nu strica sa le aratam.

 14. VR says:

  S-ar putea sa le placa! 🙂

 15. vt says:

  o sa le para rau …nu merge decat o singura data…apoi..noapte buna.

 16. VR says:

  🙂 🙂 🙂

 17. Costin Serban says:

  Multa spurcaciune in lumea de azi.Au venit jigodiile sa ne spurce neamul si credinta.
  Sa ii trimitem la “taticul” lor ….

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova