Maresalul n-o peritu! Piata Universitatii – Bucuresti, pentru Sabina Elena si romanii prigoniti din Harghita si Covasna. FOTO

You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Maresalul n-o peritu! Piata Universitatii – Bucuresti, pentru Sabina Elena si romanii prigoniti din Harghita si Covasna. FOTO”

 1. dan says:

  salvarea judetelor harghita si covasna ar putea fi facuta dupa mine printr-o colonizare puternica. asa ca va asteptam aici! iar ei imprastiati prin Romania sa expediati in ungaria lor
  eram intr-o cafenea sambata si era pornit tv pe realitatea tv si era vb despre sabina si au pus si imaginea cu ”tinutu secuiesc nu exista” sa fi vazut cum a luat foc o unguroaica si injura, mi-a crescut inima vazand-o asa de nervoasa :))

 2. Mircea says:

  Treceti batalioane romane Carpatii!

 3. Mircea says:

  Scuzati,s-a cenzurat acest cantec patriotic?
  N-am dorit sa supar ci voiam doar sa amintesc.

 4. carolina says:

  Atentie mare la constitutia pe care escrocul de Crin Antonescu a scapat ca “trebuie” dreasa in asa fel incat sa “permita regionalizarea”!
  Regionalizarea sceleratilor de la EU care vor sa cioparteasca tarile Europei spre a le tine in ghiarele lor, dirijandu-le de la centru, irevocabil!

  Sabina, treci cu ochii pe constitutie si pe sarlatanii care tocmai lucreaza sa o schimbe ca sa rupa tara de tot!
  Si aduna-ti confratii din nou in Bucuresti, de data asta insa pentru a
  SUPRAVEGHEA CONSTITUTIA!
  Nu te lasa!

 5. Dacian Ioan says:

  Rezultatele genetice HAMBURG..ne face sa fim noi cu adevarat..=SABINA ELENA =PENTRU NOI E O FRUMOASA FATA DAKA …asemeni reginei antice TOMIRIS..iti multumim ..Dacia a inviat..doamne ajuta.AMIN.

 6. Parpala N. S. says:

  As vrea doar sa ii transmit lui Madalin Guruianu care tocmai a aratat ca nici el nu mai stie ce este, roman sau ungur, dar idiot este cu siguranta, de unde3 pana unde nu este normal sa purtam steagul romaniei de ziua ungariei? Pai mai dereglatule, noi suntem in Romania si putem sa purtam steagul tarii noastre cand vrem. Noi suntem de vina ca am acceptat sa li se dea putere ungurilor, profesorii nostri sunt someri dar avem profesori unguri care nici macar nu stiu sa vorbeasca romaneste ca sa nu mai vorbim ca nici istorie nu stiu, nici geografie si nici macar sa vorbeasca ungureste corect pentru ca sunt corcituri, acesti unguri nu mai sunt rasa pura deci nu au cum sa fie ocrotiti, CENZURAT :).

 7. doru1943 says:

  Fetita asta,ma face sa rosesc de rusine,invidie,a devenit un simbol,si noi????….Oameni maturi..bunicul meu veteran, 1916,…1941…ma punea cu mainile pe coarnele plugului si imi canta ,,Nimic in lume nu/i mai sfant/Decat sa mori pe/acest pamant….asa se transmite …inoculeaza dragostea de TARA,nu cu directive UE. O clica de banditi ne vand nonstop, oricui,bani sa iese !!Un popor[populatie??!!??]de adormiti..de 23 de ani ni se canta ,,Desteapta/te rrromane,,! DOAMNEEE, ce TI/am cerut,si ce mi/AI dat?????!!! Sanatate, putere, vointa,noroc familiei acestei fete !
  Doamne Ajuta.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova