Ce cred maramuresenii “unul dintre cei mai iubiti duhovnici romani, parintele Justin Parvu”: “Noi suntem cei onorati!”. Cum a fost spulberat tortionarul Pacepa in “Cei dintai vor fi cei din urma”. Larry Watts demonteaza mecanismul de minciuni KGB-iste plasat de cuplul Pacepa-Tismaneanu sub scaunul unui fost sef CIA

Mitropolia Moldovei si Bucovinei _ Parintele Justin Parvu - Cetatean de Onoare Baia SprieZiaristi Online:

Ce cred maramuresenii despre conferirea Cetateniei de Onoare la Baia Sprie Parintelui Justin Parvu: “Noi suntem cei onorati!”

Mitropolia Moldovei si Bucovinei _ Parintele Justin Parvu - Cetatean de Onoare Baia Sprie

Unul dintre cei mai iubiti duhovnici romani, parintele Justin Parvu, a primit post-mortem titlul de cetatean de onoare al orasului Baia Sprie. Primarul orasului Baia Sprie, Dorin Pasca, a declarat ca a fost o onoare sa acorde acest titlu pentru marele duhovnic. “Din punctul nostru de vedere am fost onorati sa-i dam titlul parintelui, mai ales ca el a fost singurul dintre detinuti care a revenit in Baia Sprie si a facut o troita acolo, la Mina.

Larry Watts demonteaza minciunile celulei rosii Pacepa – Tismaneanu: Cursele care i-au fost întinse unui fost director al CIA – R. James Woolsey. Pacepa cel Mare şi Puternic (II)

Ion-Mihai-Pacepa-alaturi-de-tatal-lui-Mircea-Geoana-doi-agenti-sovietici-KGB-GRU-Ziaristi-Online

În mod evident, Pacepa şi susţinătorii lui sunt îngrijoraţi că noi nu îi acordăm nicio atenţie omului din spatele cortinei, care ar putea să-l demaşte drept un vrajitor fals a cărui informaţie nu este nici pe departe cea mai bună sau cea mai puternică aşa cum ar vrea ca noi să credem.

Larry L. Watts about “Pacepa, The Great and Powerful II”: Or, How to Trap a Former CIA Director – R. James Woolsey

R. James Woolsey for Jonathan Pollard - Ami Magazine

Comintern agent Willi Münzenburg is credited with inventing the Soviet front organization and the “clubs of innocents” (or “useful idiots”) through which he manipulated unsuspecting Western opinion. In similar fashion Pacepa and company persist on running with the lie that Communist Romania during 1963-1989 was a Soviet Trojan horse and its independence a sham. That lie falls before overwhelming archival evidence to the contrary.

Presedintele IICCMER, Dinu Zamfirescu: Pacepa este vinovat de crime impotriva umanitatii. A Romanian prosecutor reveals: “Pacepa’s crimes will be brought before the International Criminal Court of Justice for crimes against humanity”

Pacepa-Zamfirescu-Crime-impotriva-umanitatii-Tribunalul-Penal-International

In concluzie, retineti: Pacepa = crime impotriva umanitatii. De ce vrea sa scape tortionarul: procesul de la Tribunalul Penal International, condamnarea, arestarea si un sfarsit demn de Rudolf Hess. Un Rudolf Hess al Marelui URSS.

Larry Watts combate rolul cel mic al cuplului informativ Pacepa-Tismaneanu: “Diseminarea de informaţii false concepute pentru a induce în eroare factorii de decizie şi/sau opinia publică cu scopul luării de măsuri dăunătoare pentru interesele lor”

COMUNISM - CRIME

Pentru acei cititorii care nu sunt familiarizaţi cu conceptul, dezinformarea este diseminarea de informaţii false concepute pentru a induce în eroare factorii de decizie şi / sau opinia publică cu scopul luării de măsuri – inclusiv non-acţiune – dăunătoare pentru interesele lor.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova