Bomba: Asociatia Salvati Liliecii din Romania este impotriva lui Basescu alaturi de Salvati Rosia Montana, Salvati Vama Veche si Salvati Dunarea si Delta. Si de “salvatori” cine ne salveaza?

Homosexualii Accept Monica Macovei si Active Watch Mircea Toma si Renate Weber adapandu-se de la furtunul lui Soros cu Liviu Mihaiu si Teo Zabava prin tufisuriSunt la Rosia Montana, unde am vorbit si cu nationalistii de la Fundatia Ion Gavrila Ogoranu, aflati intr-o tabara civica, si am asistat si la festivalul Ziua Minerului. Mai multe amanunte, maine. Intre timp am aflat o stire “bomba”, pe care ma grabesc sa o public. Dupa ce biciclistii din Cluj au emis o bula de interzicere a exprimarii pe tema Rosia Montana, la adresa presedintelui Romaniei Traian Basescu, la comunicatul lor s-a raliat si Coalitia pentru Mediu, o grupare mai mult rosie decat verde din care fac parte Asociaţia Ţinutul Secuiesc Verde, Societatea Carpatina Ardeleana-Transylvaneana sau Asociaţia Transilvania Verde si umbrela “regionala” a “Transylvaniei autentice”, Fundatia pentru Parteneriat dar si… Asociatia Salvati Liliecii din Romania! Care se alatura astfel celorlalte celebre asociatiii marca Soros-Vintu “Salvati Rosia Montana”, “Salvati Vama Veche”, “Salvati Dunarea si Delta”, un fel de excrescente “civile” ale Frontului Salvarii Nationale. Lista Coalitiei “salvatorilor” o gasiti aici. Mai multe detalii la Rosia Montana. Dreptatea lui Basescu si pedalagiii lui Soros pentru “Tinutul Secuiesc”. Ceva e putred in “Transylvania Verde”

 PS: Oare asociatia e creata pentru protectia liliecilor din infograma de mai sus?

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Bomba: Asociatia Salvati Liliecii din Romania este impotriva lui Basescu alaturi de Salvati Rosia Montana, Salvati Vama Veche si Salvati Dunarea si Delta. Si de “salvatori” cine ne salveaza?”

 1. Fanu says:

  Doamne, feri ce ticăloşie

 2. VR says:

  O tampenie!Sula si prefectura! Dezinformare gri: adevar plus minciuna egal minciuna.

 3. Puscasu Vlad Irimie says:

  Soros si familia lui bilderberg inca chinuie Romania pentru a se razbuna pentru tupeul lui Ceausescu. Culmea e ca aceeasi etnie o are si Mark Tkaciuk,cel mai inversunat comunist stalinist anti-Romania din Chisinau! Si plahotniuc,e la fel,aceeasi etnie.

  GROAZNIC!

 4. Marius Comanescu says:

  Domnule Roncea, am si eu o intrebare.

  De ce acreditati ideea ca toti protestatarii anti gold-corporation sunt impotriva lui Basescu si nu a proiectului minier canadian pe care presedintele il sustine?

  Stiti care e problema: eu va percep ca pe un nationalist si nu pot intelege cum sunteti de acord cu basescu in acest caz. Adica va doriti, vi se pare normal ca aurul motilor sa fie exploatat de straini si romanii sa primeasca o mica parte? Asta ne spuneti?

  Si incercati sa-mi spuneti ca de fapt “sorosistii” sunt cei care doresc ca aurul sa ramana in pamantul Romaniei?! Pai eu as crede, ca e tocmai invers.

  Din materialele Dumneavoastra pe acest caz, se intelege ca sorosistii vor aurul sa ramana in pamantul romanesc si basescu-patriotul, vrea ca aurul sa mearga la canadieni. Vad ca aduceti des in discutie legionarii: pai legionarii sunt impotriva acestui proiect domnule. Credeti ca CZ Codreanu ar fi fost de acord ca romanii sa dea resursele tarii pe mana strainilor?

  Va rog frumos sa-mi raspundeti la aceste intrebari, pentru a-mi lamuri dilema.

  Cu respect,
  Marius Comanescu.

 5. VR says:

  Multumesc pentru intrebari. Voi raspunde pe larg printr-o analiza lamuritoare, probabil maine.
  Numai bine!
  Cu respect!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova