Victor Roncea povesteste cum l-a cunoscut pe George Soros. Kosovo, Transilvania si Rosia Montana. Vadim Tudor a aprobat mutilarea Imnului National de catre Marcel Pavel. România a încasat patru lovituri în politica externă. ANALIZA

Ziaristi Online:

Victor Roncea povesteste cum l-a cunoscut pe George Soros. Kosovo, Transilvania si Rosia Montana

George Soros
Soros ar putea sa nici nu existe. Maine-poimane da ortu’ rabinului sau vreunui psiholog de serviciu (se ofera Mircea Toma?). Masinaria va toca mai departe. Soros e doar un nume in spatele caruia se intinde o retea globala, anti-nationala, anti-crestina si, in fond, anti-umana. De mana cu ea vreti sa stati in ca “idiotii utili” ai lui Lenin strigand frenetic “Salvati Rosia Montana!”? De catre cine? Cui prodest? Romaniei sau Ungariei?
Fereastra Serviciilor Secrete Aurel Rogojan Editura Compania

“- A, foarte multă lume ar vrea să ştie cum şi-a acoperit Virgil Măgureanu et comp. imensa avere agonisită în anii de aur ai regimului Iliescu.”

Analiza. România a încasat patru lovituri în politica externă iar Baconschi vrea sa nu mai fie pasiv

Racheta SUA - Ziaristi Online
UE refuză României intrarea în Spaţiul Schengen. Printr-un precedent neîntâlnit, Spania închide piaţa muncii pentru români. UE taie din fondurile structurale acordate României, în vreme ce o comisie a ONU blochează Bucureştiul pe piaţa tranzacţiilor cu certificate de emisii de carbon (de cel puţin 1,5 mld. euro). De unde vine eşecul?

SEDIUL PRM - EVACUARE

Suntem de asemenea indignaţi de reacţia europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor, care într-o intervenţie televizată la Antena 3, a afirmat textual „Nu ştiu ce competenţă are prefectul Bucureştilor să dea amenzi pentru chestiuni artistice, muzicale şi chiar de simbolistică naţională.”

Marcel Pavel si Imnul National ca manea. Se ne terfelim pana la capat!

Foto-Concert-Marcel-Pavel-1
Insa, cred, problema grava, in opinia mea, este nu doar “cenzura” lui Pavel, ci si faptul ca linia melodica aleasa de interpet te ducea cu gandul, mai degraba, la o manea decat la un imn national.
Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Victor Roncea povesteste cum l-a cunoscut pe George Soros. Kosovo, Transilvania si Rosia Montana. Vadim Tudor a aprobat mutilarea Imnului National de catre Marcel Pavel. România a încasat patru lovituri în politica externă. ANALIZA”

  1. Ioana says:

    Tare! Cel putin doua subiecte ‘bomba’, cum nu citesti nicaieri in presa. Oare de ce?

  2. fanel says:

    Imnul National cantat ca o manea la PRoTV ….pe protv cine ii indoaie cu o amenda? https://www.youtube.com/watch?v=wr-drjTqpLg

  3. VR says:

    CNA-ul, in mod normal…

  4. Iustina Bacosca says:

    @fanel
    Cum au putut canta asa ceva??? Mi se facea rau la propriu. Astia nu au constiinta nici cat un bob de mazare.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova