“Salvatorii” de la Rosia Montana si lefurile lor. Mircea Toma este asteptat la casieria lui “tata Vintu” sa-si ridice “onorariul” de 105.000 euro. Restul catavencilor sunt jigniti cu 100.000 de euro de caciula iar Ioska Boda este batjocorit cu doar 4000

Pagina de Media:

Fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu, Ionuț Vîntu, este cel mai mare creditor persoană fizică,  cu o creanță de aproximativ 250.000 de euro. Urmează Sorin Freciu, care figurează cu aproape 120.000 de euro de recuperat, potrivit tabelului preliminar al creanțelor companiei aflată în prezent în insolvență.

Opt Cațavenci au si ei de recuperat de la Realitatea Media câte 100.000 de euro.

Cine sunt, în continuare:

Sorin Freciu a explicat pentru paginademedia.ro de unde vin creanțele:

“Aproximativ 120.000 de euro sunt dintr-o finanțare. Restul sunt salarii neplătite.”

Realitatea Media numără, potrivit tabelului preliminar al creanțelor, câteva sute de creditori, de la salariați la furnizori de servicii și la ANAF.

În tabelul creanțelor apar, cu 100.000 de euro:

Cornel Ivanciuc
Eugen Istodor
Sorin Vulpe
Octavian Mardale
Ioan T. Morar
Doru Bușcu
Viorel Moțoc

Mircea Toma apare cu o sumă puțin mai mare, 105.000 euro.

Printre creditorii persoane fizice se mai numără Dragoș Nedelcu (fostul vicepreședinte al Consiliului de Administrație), cu aproape 75.000 de euro.

Firma lui Stelian Tănase Orient Express Media, are de recuperat de la Realitatea Media aproape 250.000 de euro.

Jurnalistul Adrian Ursu, fost realizator la Realitatea TV, este în tabel cu 6.200 de euro, iar analistul politic Iosif Boda ar trebui să primească 4.000 de euro.

O firmă din Ungaria, cel mai mare creditor

Continuarea la Pagina de Media

Vezi si: Rosia Montana si “salvatorii” ei: Mircea Toma si Liviu Mihaiu, salarii de milioane de euro, capcanate cu ajutorul “idiotilor utili” care lupta pentru “ecologie” in slujba… Ungariei

Mircea Toma, “salvarosiamontistul” din Vama, salveaza handicapatii numai cu MacBook Pro, I-Phone 4 si HTC Desire Z. “Active Watch” NGO from Romania saves the handicapped people only if their founder, Mircea Toma, has an I-Phone 4 or a HTC Desire Z in one hand and a MacBook Pro in the other

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to ““Salvatorii” de la Rosia Montana si lefurile lor. Mircea Toma este asteptat la casieria lui “tata Vintu” sa-si ridice “onorariul” de 105.000 euro. Restul catavencilor sunt jigniti cu 100.000 de euro de caciula iar Ioska Boda este batjocorit cu doar 4000”

  1. Ioana says:

    Hai sa fim seriosi si sa vedem lucrurile asa cum sunt ele de fapt: de cand au aparut acesti investitori in zona Rosia Montana si toata zona au avut numai de beneficiat din toate punctele de vedere. Oare ce s-ar fi ales de aceasta localitate daca nu aparea acesta oportunitate, am mai fi putut vorbi de Rosia Montana si de sansa ei de dezvoltare???

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova