Ziaristi Online: Cazul Pacepa-KGB vazut de Larry Watts: Sfarsitul inceputului. Cazul Patapievici la UVT: Inceputul sfarsitului. Premiera: Demonstratie anti-UDMR. Aniversare: SPP 22. Conferinta dr Watts la Casa Academiei din Bucuresti

Cazul Pacepa vazut de Larry Watts (IV). Sfarsitul inceputului

Ion-Mihai-Pacepa-si-stapana-sa-Elena-Ceausescu

Larry Lee Watts: Ironia este ca daca a existat vreun „mit“ în privinta independentei României, el a rezidat în faptul ca „independenta“ era un termen mult prea slab pentru a descrie politicile care erau atât de deschis si consistent ostile obiectivelor de baza sovietice.

Portalul Ziaristi Online preia de la revista Magazin Istoric ultimul episod consacrat defectiunii lui Ion Mihai Pacepa, adjunctul sefului Directiei de Informatii Externe (D.I.E.) din cadrul Securitatii, ce face parte din volumul al doilea al lucrarii “With Friends Like These… The Soviet Bloc’s Clandestine War Against Romania” (“Fereste-ma, Doamne, de prieteni… Razboiul clandestin al Blocului sovietic contra României”), pe care domnul Larry L. Watts îl pregateste pentru tipar si a carui prezentare a fost începuta în nr. 1/2012, fiind preluata in premiera online in episoadele “LARRY L. WATTS DESPRE PACEPA-KGB (I)“, “PACEPA-KGB II. Dezinformarile lui Pacepa, demascate de istoricul Larry Watts si serviciile de informatii ale SUA” si “UM 0110 Anti-KGB de la Pacepa la Magureanu. Doicaru si Pacepa au ars dosarele unor agenti KGB si GRU. Larry Watts despre Pacepa-KGB III“. Profesorul Larry Watts va sustine joi, 10 mai, incepand cu orele 12, la Casa Academiei din Bucuresti, str 13 Septembrie nr 13, o conferinta publica bazata pe introducerea celui de-al doilea volum al lucrarii “Fereste-ma, Doamne, de prieteni“, eveniment anuntat deja de Ziaristi Online, Basarabeni,Ro si Ecou Romanesc.

Ungurii lui Eckstein Kovacs il injura pe Traian Basescu iar rosienii inaugureaza o premiera: demonstratie contra UDMR

Eckstein Kovacs Rosia Montana Anti-Basescu Occupy Conti Soros

La “aniversarea” a sase luni de la actiunea comunist-sorosista “Occupy Conty”, oamenii lui Eckstein Kovacs din Cluj au organizat o manifestatie penibila, in care ex-consilier prezidential s-a gandit ca e normal sa-l “aranjeze” pe presedintele Romaniei, Traian Basescu, altfel fostul lui sef (foto si video aici)

SPP 22

Cupa SPP 22 - Gen Pahontu

Un fleac, le-au ciuruit şi anul acesta! Este vorba despre ţintele puse la dispoziţia jurnaliştilor, de SPP.

Cazul Patapievici pe masa presedintelui Senatului UVT, Ioan Talpoş

Patapievici si inlocuitorul lui la sefia ICR

Distinse domnule Preşedinte al Senatului, Cu imensă părere de rău trebuie să constat că jocurile urâte ale unui grup de personaje foarte detestate din UVT şi deloc admirate de majoritatea onestă a opiniei publice v-au vizat nemijlocit de Domnia voastră, în cazul Patapievici.

Conferinta Larry Watts la Casa Academiei din Bucuresti. In premiera, introducerea in volumul II al lucrarii “Fereste-ma, Doamne, de prieteni”

Afis Conferinta Larry Watts Inst Academia Romana 10 Mai

Institutul de Sociologie al Academiei Romane va invita joi, 10 mai, ora 12.00, la Conferinta sustinuta de dr. Larry Watts, profesor la Catedra de Master in Studii de Securitate a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii Bucuresti, pe tema perceperii internationale a Romaniei in perioada 1978 – 1989, in contextul unei operatiuni de dezinformare de anvergura, lansata impotriva statului roman de serviciile speciale ale celorlalte membre ale Pactului de la Varsovia.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova