Orgia activista homosexuala continua la Muzeul Taranului Roman. Miercuri, 20 februarie, ora 18, MTR va invita la un film familist, chiar traditionalist: Ce fac doua lesbiene cu doi copii. Sponsori: Monica Macovei – Accept si Ambasada SUA

UPDATE: Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO / VIDEO

Luna Homosexuala la Muzeul Taranului Roman

In ciuda tuturor protestelor, conducerea Muzeului Taranului Roman isi bate joc de valorile nationale ancestrale pe care era obligata sa le promoveze intr-un muzeu al traditiilor, conform Legii si normelor muzeale internationale. Iar toti cei ce au tacut cand trebuiau sa protesteze – si au mai si tarat fosti detinuti politic la fata locului, ca intr-un odios perpetuu Experiment Pitesti – se fac vinovati de complicitate si mai mult decat atat. Voi reveni, desigur.

Stirea: Miercuri, 20 februarie a.c., ora 18, Muzeul Taranului Roman va invita la un film “familist”, chiar “traditionalist”: Ce face “familia” in care sotul, adica “tatal”, este o femeie activa si sotia asijderi, recte doua lesbiene, cu doi copii… Fiesta culturala homosexuala continua si miercurea viitoare, in acelasi loc, la orele 20.00.

Sponsori: Monica Macovei, ca membra fondatoare si de onoare (!) a asociatiei homosexualilor, lesbienelor, trisexualilor si transexualilor – Accept si Ambasada SUA

UPDATE: Un comentariu pe Facebook zice asa: “Toata lumea e invitata maine/miercuri, la orele 17.00-18.00, cu obiecte traditionale sau de bucatarie specifice Taranului Roman!” 🙂

Cititi si: Horia Bernea: “Lumea e condusă, în bună măsură, de o mafie homosexuală”. Partenerii “Lunii Homosexualilor, Lesbienelor, Transexualilor si Bisexualilor”: Muzeul Taranului Roman, Militia Spirituala si… Ambasada SUA la Bucuresti. RUSINE!

Facultatea de Sociologie a anulat manifestarea “academica” sociopata a homosexualilor, pedofililor si zoofililor de la “Accept”. Scrisoare colegiala si deschisa catre Agentia Mediafax si Redactia Online a “celui mai bun site de stiri”

Dracii si aghiotantii lor, posedatii homosexuali, joaca tontoroiul pe Biserica Ortodoxa Romana si Muzeul Taranului Roman. Cine sunt activistii popopulari din mafia rozalie care ataca in haita valorile nationale romanesti?

GHIMPELE ne reaminteste: Monica Macovei este membra fondatoare si de onoare a asociatiei homosexualilor ACCEPT si virusul Ambasadei SUA la Bucuresti, prin care Muzeul Tiganilor Romi (MTR) a incheiat popo-parteneriatul “cultural”

“Pedofilia ar trebui sa reprezinte doar sexul cu copii sub 12 ani. Copiii ar trebui fortati sa faca sex” – Gert Hekma, profesor homosexual, invitatul special al Facultatii de Sociologie din Bucuresti in cadrul “Lunii Istoriei Gay”. Despre un protest eronat trimis doar pe adresa Muzeului Taranului Roman

Lech Walesa catre Ambasada SUA de la Bucuresti: Tineti-va homosexualii si trisexualii in lesa, in buncarul din Baneasa (*)

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

27 Responses to “Orgia activista homosexuala continua la Muzeul Taranului Roman. Miercuri, 20 februarie, ora 18, MTR va invita la un film familist, chiar traditionalist: Ce fac doua lesbiene cu doi copii. Sponsori: Monica Macovei – Accept si Ambasada SUA”

  1. Pătruț says:

    Homofobilor, xenofobilor, va rugam sa ne mai lasati!!!
    Nu promoveaza lesbianismul, ci il prezinta.

  2. Ghanima says:

    @Patrut
    Nici nu-l promoveaza, nici nu-l prezinta, il impune (strategic, daca ne uitam la ce sustinere are in spate) acolo unde nimeni nu il cere, ba din contra, e respins cu scarba de cei ce traiesc in spiritul credintei stramosesti crestine, care, de altfel, e singura scapare, chiar si-a voastra, cei pierduti si rupti de Dumnezeu!

  3. Bogdan says:

    Nu şti dacă să râzi sau să plângi, ăştia sunt buni de balamuc.

  4. Morometii says:

    Paraschiv, Nila si Achim erau cuminti ca niste iezi, ce-ar mai pune Ilie paru pe toate scursurile!

  5. vasile says:

    Nu ar trebui lăsaţi să intre în Muzeul Ţăranului Român, acesta e un afront fără margini, ar trebui să fie la ora aceea zeci de preoţi iar noi în jurul lor!

    Poate reuşiţi să faceţi ceva.

  6. Andreea says:

    Pătruț si prezentarea este tot o forma de promovare …. din pacate !

  7. Stefan -Mihai Martinescu says:

    https://www.rtv.net/cedo-un-partener-al-unui-cuplu-homosexual-poate-adopta-copilul-celuilalt_67165.html

    daca uie deja le-o dat dreptul de adoptie atunci nu ma mira ca sunt peste tot…

  8. cristina says:

    De ce aspecte ale vietii intime sunt aduse pe agenda publica? S-au terminat duhovnicii si medicii neamului care sa se ocupe de ele si sa le rezolve? S-au terminat problemele tarii de rezolvat si taman astea au mai ramas? Sa fim seriosi!Si cine promoveaza? America, unde multe state nu au acceptat in spatiul public asa ceva. Si-atunci de ce la noi? Unde-i America crestina?

  9. Stefan -Mihai Martinescu says:

    “Intr-o lume marcata totalitar de diferenta” sau intr-o lume pentru care diferenta a ajuns un scop in sine ori intr-o lume in care prin diferenta se manipuleaza totul cu trufie se pot strecura argumente in favoarea poponarilor, pedofililor, sectarilor si multor altor boli ale sufletului.

    In momentul in care diferenta vrea sa inverseze valorile sau sa distruga valorile dreptei credinte fundamentand aceste boli pe criteriul juridic atunci atacul vizeaza insasi familia traitoare intru drapta credinta astfel dupa cum a fost raduita de Dumnezeu.

    Daca familia ajunge sa fie atacata prin imperativul diversitatii de acest tip atunci soarta lumii nu are sa fie mai blanda decat aceea a sodomei si gomorei.

    Nu vreau sa fiu partas unei diversitati care isi fundamenteaza bolile pe imperativul legii.

    Aceste boli reprezinta astazi, alaturi de ridicarea eului la rang de idolatrie de sine, cele mai periculoase arme cu care vine cel rau sa sugereze lumii ca trebuie sa accepte “unitatea in diversitate”.

    Se pare ca ce nu au reusit sa impuna ca in Franta direct vor impune indirect prin uie… casatoria va fi o consecinta a adoptiei deja argumentata juridic si josnic de dosnic…

    https://www.rtv.net/cedo-un-partener-al-unui-cuplu-homosexual-poate-adopta-copilul-celuilalt_67165.html

  10. Emil says:

    Acesti promotori,sponsori,initiatori sa fie obligati sa faca demonstratii in public a ceea ce vor sa impuna!Vazind ceva atit de oribil,scirbos,grotesc,degradant,respingator,gretos,animalic,poate cei putin mai toleranti din aceasta societate care dau aprobari pentru asa ceva s-ar gindi de 100 de ori pina ar semna o data.UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE….

  11. ORTODOX says:

    Parintele Visarion vorbind despre sectanti
    https://www.youtube.com/watch?v=lRalQ44vpl4

  12. VR says:

    Dementa cronica.

  13. VR says:

    Amin!

  14. Ghanima says:

    Trebuie gandit si in context demografic, nu numai in cel al reactiei naturale, firesti la ceva anormal, imoral, degradant, etc. Cartea despre care scrie Corneliu Vlad, “Drama noastra demografica” , https://www.ziaristionline.ro/2013/02/19/corneliu-vlad-despre-drama-noastra-demografica/ ,
    spune ca Romania a pierdut 2.6 milioane de locuitori in 10 ani, ca in 2050 populatia Romaniei s-ar reduce la 15 milioane, iar in 2100, la doar 8 milioane. “Ne piere neamul”, a spus-o deja Dumitru Staniloae pe patul de moarte. Daca ni se baga cu forta pe gat sa acceptam manifestarile gay in spatiul public, casatoriile dintre ei, adoptiile de copii si uniformizarea sexelor (a inceput de mult in Suedia, de exemplu, unde se lasa la latitudinea copiilor mici sa decida ce vor sa fie, fetite sau baieti, adica ei sa hotarasca cum sa se imbrace, ce valori sa isi insuseasca), si acceptam tacit si prin neimplicare, fara sa facem zid in jurul valorilor noastre stramosesti (Familia, Credinta), in spiritul carora sa ne crestem copiii si noile generatii ce vor constitui vana natiunii, vom pieri, vom ajunge sa fim o minoritate intr-o tara anormala a carei politica va fi decisa de cei ce i-au promovat pe homosexuali, noua masa electorala care va pupa si picioarele celor ce vor da legi bune pentru ei, fara sa stie ca in momentul in care cei ce detin controlul puterii isi vor fi atins scopul de a nimici o natiune ce li s-a opus mereu de-a lungul istoriei, se vor lepada de homosexuali ca de paduchi, daca nu cumva se vor trezi intre timp si vor realiza ca adevarata problema e in ei insisi si nu in societatea despre care ei, orbiti, sustin ca ii discrimineaza. Nu vedeti, marile staruri hollywoodiene (Matt Damon, Charlize Theron, si multi, multi altii) ii sustin in public pe gay sau chiar prin roluri in filme (Tom Hanks in “Philadelphia), dar ei NU SUNT gay!!! Ei au familii, afaceri banoase, traiesc moral, se reproduc, isi cresc copiii normal. De ce ai sustine public un pacat, pe care tu nu il practici? Loredana Groza, un star neaos, promoveaza si ea miscarea gay, de ce? Cine i-a cerut? Ii da bine la afaceri, imagine, chiar asa? Pacat, mi-a placut de ea, dar a devenit un vector gresit de imagine. Ce sa mai zic de emisiunile gen “Romanii au talent”, unde se rade de orice maimutarie, degradant pentru orice om, e ca si cum am rade de Dumnezeu. Mi-a placut Paula Seling pentru ca a plans, E DE PLANS, oameni buni! Doamne ajuta-ne!

  15. Rușine! Distrugători de Normalitate! Totul ajunge să fie mișcare browniană, fără Rost și Repere. Indivizi bolnavi, generatori de îmbolnăvire a sufletelor și minților, nu numai a trupurilor. Și când te gândești că tocmai la Muzeul Țăranului Român! Ce are Țăranul Român, trăitor și păstrător de tradiție Creștină, cu aceste mizerii, suținute și promovate de Uniunea Sovietică Aialaltă? Se dorește lovirea Profunzimilor Ființei Neamului! … Și noi, noi ce facem? Tot aplecăm gâtul? Făță de noi înșine, de străbunii și de străcopiii noștri, putem tăcea și înghiți? În numele a ce, și în interesul cui, și până când?!

  16. Iustina Bacosca says:

    SODOMA Si GOMORA LA MUZEUL TARANULUI ROMAN! Doamne, pazeste!

  17. Baroso says:

    Trebuie totusi lamurita diferenta dintre ilegalitate si propaganda. Daca stau cuminti in banca lor si isi vad de ale lor este problema lor si pot sa-i spuna cum vor ei: normalitate, boala sau divertisment. Insa atunci cand vrei sa faci spectacol sa convingi pe altii mai slabi de minte ca asta este normalitate asta este deja o jignire adusa majoritatii. Sa incredintezi copii unei asemenea cuplu este deja crima. Daca asta inseamna Europa, impunerea unor legi strambe dupa ce am devenit piata lor de consum, atunci mai bine traim cu 50 de ani in urma dar ca popor credincios lui Dumnezeu si nu ca niste mizerii umane.

  18. alexandru says:

    Calm. Si fiti pregatiti, fiindca nimic nu este intamplator. Ce s-a intamplat cu agitatia legata de steag, incercarea de a profana Muzeul Taranului Roman, discursul unui impostor strecurat nu se stie cum in Academia Romana. Acest individ a spus, printre alte mizerii, ca aromanii si romanii sunt doua popoare distincte. Evenimentul a avut loc in Albania, in asa-zisul consiliu al ‘makedonarmanjilor’.

    ce faci, S.R.I.ule cand e vorba de fiinta nationala?

  19. stanica says:

    Sunt scarbit de grobianismul care va caracterizeaza. Ati mers la MTR ca o sleahta de ultrasi nerozi de un primitivism extraordinar distrugeti un eveniment aprobat oficial si de bun simt. Este ingrijorator si lamentabil faptul ca in secolul XXI mai exista niste grupari asa de ignorante si rau voitoare. Homofobia, antisemitismul, rasismul, xenofobia, sexismul, ura, intoleranta: astea sunt valorile pe care le aparati voi. Niste sectari, fanatici extremisti nu au dreptul sa impuna majoritatii (da! grupuletele voastre fasciste sunt insignifiante atat la numar cat si sustinere) punctele lor de vedere demne Evului Mediu! Romania este un stat secular ci nu teocratie. Avem drepturi constitutionale, ca platitori de taxe, si suntem egali cu restul cetatenilor. Statul trebuie sa inceapa sa nu ne mai trateze ca cetateni de mana a doua.
    P.S. un studiu recent, a demonstrat inca o data prezenta psiho-patologiilor intr-un numar covarsitor la membrii factiunilor extremiste.

  20. gelu brebenelu says:

    vaaaaaii, mamica, v-am deranjat?!!
    N-aveati loc decat la Muzeul Taranului Roman! Ultrasi, spui?
    Aproape ne-am rugat de unii-altii sa nu vina peste voi, ba am mai si impanzit zona cu oamenii nostra, la o adica sa-i oprim, fiindca aici e lucratura necuratului. Daca erau sa ajunga toti..ma mancau, va intindeau pe paine!

    Se spune “suru-mana”!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova