Lenin a fost un homosexual notoriu si a murit de sifilis. Bolile homosexualilor

8 Lenin in Bucharest 3 martie 1990 Foto Dinu LazarHKBD informeaza: Conform scrisorilor pastrate de KGB, Lenin a fost homosexual

1 Lenin in Bucharest 3 martie 1990 Foto Dinu LazarCautand pe net am dat de un subiect care m-a făcut să râd în hohote, aşa ca cei care “iubesc” Comunistii şi homosexualii să savureze din acest articol :D !

Nota mea: Daca Lenin ar fi citit cartea  Bolile homosexualilor – Speranţă şi vindecare pentru homosexuali oferita de Christiana si homosexualitate.ro, poate lumea ar fi fost mai buna. 🙂 Chiar si cea de azi, nu-i asa? Vedeti: Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO / VIDEO UPDATE. Contine si filmarea homosexualilor, lesbienelor, transexualilor si trisexualilor (*)

In acelasi sens, Razboi Intru Cuvant ne aminteste despre originile organizatorice ale “mafiei roz” a homosexualilor: The Pink Swastika! iar Parintele Marcel Radut Seliste informeaza in Adevarul despre problemele homosexualilor, cum ar fi Infecţia cu virusul HIV în comunitatea MSM din Statele Unite ale Americii.

Asa ca ce sa mai zic: Lectură plăcută !!! ???

Zinoviev catre Lenin: “Te pup pe tine si fun­dul tau marxist”  

Cotidianul bulgar “Trud” publica, intr-unui din numerele sale recente, un articol senzational despre viata amoroasa a liderului revolutiei bolsevice, Vladimir Ilici Lenin. Doctorul in istorie N. V. Sokolov a cautat mai mult timp prin arhivele rusesti, iar ceea ce a descoperit a meritat efortul depus: V. I. Lenin a fost homosexual! Istoricul rus afirma, in baza unor scrisori pe care le-ar fi gasit in arhive, ca amantul lui Vladimir Ilici a fost un lider de nadejde al comunistilor, Grigori Zinoviev. Va prezentam in intregime articolul publicat de Trud”.

Homosexualul LeninInainte de a se ocupa de materialele de arhiva, autorul articolului a cercetat cronica oficiala, publicata in editia din 1981 a scrierilor lui V. I. Lenin. Acolo putem citi: “Pe data de 8 iulie 1917, G. Aliluev si Stalin ii insoteau pe Lenin pana la Gara Razliv, unde Lenin s-a adapostit in sura muncitorului N. A. Emilianov. (Autoritatile il cautau pe Lenin, care era considerat un criminal.) Emilianov arendeaza cateva hectare de pamant la 5 km de lacul Razliv si mai tarziu ii duce pe Lenin si Zinoviev la coliba pe care a construit-o singur acolo…” intrebarea este, de unde apare Zinoviev?
In biografie se spune: “Lenin a avut mult de lucru. A scris articole”. Da, intr-adevar, Lenin a scris cateva articole pentru care i-au fost necesare 5-7 zile. Dar el sta in coliba pana la 5 august. Citim mai departe: “Lenin se plimba, facea plaja, inota in lac, pescuia”. Cu alte cuvinte, Lenin s-a odihnit o luna dupa care a plecat in Finlanda.
In aceste conditii, ce a facut acolo Zinoviev? De ce au locuit singuri? De ce in biografia lui Lenin putem gasi o sumedenie de amanunte, dar nu citim nici un rand despre coabitarea timp de o luna cu Zinoviev? La Razliv, relatiile dintre cei doi lideri comunisti capata o dezvoltare interesanta. Ei locuiesc singuri timp indelungat si aceasta aduce schimbari. In septembrie, Zinoviev i-a scris lui Lenin, care se afla in Finlanda:
“Draga Vova! Nu-ti poti inchipui cat imi este de trist fara tine, cat imi lipsesc mangaierile noastre… Poti sa fii sigur, de cand ai plecat nu m-am atins de nimeni. Poti sa fii absolut sigur in sentimentele mele fata de tine si in loialitatea mea. Crede-ma, nu m-am atins de un barbat sau femeie si nu o voi face. Numai tu imi esti apropiat. Vino, nu te teme. Voi pregati totul in modul cel mai bun”.
Lenin nu raspunde la aceasta scrisoare si Zinoviev ii scrie din nou dupa o saptamana:
“Draga Vova! Tu nu mi-ai raspuns. L-ai uitat pe micul Ghersele… Eu am pregatit pentru noi un lacas frumos. Putem trai acolo cat dorim… Este o locuinta minunata, acolo ne va fi bine si nimeni nu va putea impiedica dragostea noastra. Va fi ca inainte. Imi amintesc ce are bucurie a fost intalnirea noastra, iti amintesti cum ia Geneva ne-am ascuns de aceasia femeie… Nimeni nu va putea intelege sentimentele noastre. Vino, cat mai repede. Te astept, floarea mea. Al tau, Ghersele”.
“Tu esti mare jucaus”


            Dupa complotul din octombrie, Lenin revine la Retrograd. Zinoviev insa pleca la Moscova de unde ii scrie, din nou, lui Lenin:
“Ilici! Am executat toate ordinele tale. Aici este foarte greu si complicat, dar ma incalzeste gandul ca dupa cateva zile ne vom revedea si ne vom imbratisa. Numai speranta ca-mi esti fidel ma incalzeste. Te sarut pe tine si fundul tau marxist. Al tau, Ghersele”.
            Aceste scrisori pun in prim-plan doua intrebari: de care femeie se ascund cei doi lideri comunisti si care din cei doi este pasiv si care activ.
In 1918, Zinoviev este mai concret: “Vova! De fiecare data cand sunt departe de tine devin trist. Tu esti mare jucaus. Te cunosc. Eu insa ma tin tare si nu-mi permit nimic. Inteleg cat de greu este sa te prefaci. Acum insa este mai bine. Nu trebuie sa ne ascundem de Nadejda, spre deosebire de ce s-a intamplat la Geneva, unde ea ne-a prins pentru prima data”.
Trebuie deci sa intelegem ca la Geneva, unde Lenin si Zinoviev s-au culcat impreuna pentru prima data, au fost prinsi de Krupskaia – sotia lui Lenin. Lenin recunoaste totul si ea nu-i mai face probleme.
Scrisoarea urmatoare este scrisa la Narva, in primavara lui 1918, cand Armata Rosie invinge fortele generalului Iudenici. Zinoviev triumfa. El scrie: “Vova! Voi sosi in curand si nu te voi lasa orice ar spune aceasta nesimtita. Asteapta-ma!”
In 1922, cand Lenin era grav bolnav, Krupskaia ii scrie lui Zinoviev: “Te rog sa nu-l mai deranjezi pe sotul meu cu cererile tale pentru intalniri. A sosit timpul sa va linistiti. Nerusinarea voastra nu se mai poate rabda. Ilici este bolnav”.
Spre finele anilor ’30, cand Zinoviev a fost executat, aceste scrisori au intrat in arhiva KGB. Fara indoiala, Stalin stia de ele. Ramane intrebarea: “De ce nu a ordonat distrugerea lor?”
Cosmin CORICIUC
Petio PETKOV

”””””””””””””””””””””””””””””””””
TRENUL SIGILAT

Capitolul 14

“O noapte rece, cerul instelta; mirosul de fan cosit,” scrie Zinoviev despre sederea lor in padurile de langa Razliv. “Fum de la un foc domol deasupra caruia fierbea niste carne de caprioara intro cratita mica. … Ne-am bagat in pat in aceasta mica magazie. Este frig. Ne invelim cu o patura veche pe care a gasit-o Emelyanov. Este ingusta si si fiecare dintre noi cauta sa lase cat mai mult celuilalt. Ilici (Lenin) imi spune ca el are o pufoaica si nu-i trebuie patura.

“Uneori nu pot sa adorm mai multa vreme, stau culcat intr-o tacere profunda. Pot sa aud bataile inimii lui Ilici. Dormim impreuna, lipiti unul de altul…”

(“Evenimentul zilei”, 26 februarie 1997)

https://yamaguchy.netfirms.com/pearson/pearson_14.html

In Engleza:

Michael Pearson
THE SEALED TRAIN – Chapter 14

“A Cool Night marked with stars;  the smell of the cut hay,” wrote Zinoviev of their stay in the woods near Razliv.  “Smoke from a small fire where venison simmered in a small pot. … We go to bed in the little shack.  It is cold.  We cover ourselves with an old blanket that Emelyanov found.  It is narrow and each of us tries to leave the larger part of it to the other.  Ilyich says he has a fufaika [an anorak type of padded coat] and does not need the blanket.
“Sometimes I cannot sleep for a long time, lying there in absolute silence.  I can hear the beating of Ilyich’s heart. We are sleeping closely, pressed against each other. … “

https://yamaguchy.netfirms.com/pearson/pearson_14.html

Istoricii căzuseră de acord pană acum că Vladimir Ilici Lenin a murit după o serie de atacuri cerebrale, aceasta fiind varianta oficială a decesului a fostului lider sovietic.Cele mai recente dovezi descoperite de cercetatoarea britanică Helen Rappaport arată că Lenin era bolnav de neurosifilis, boală contractată pe cale sexuala in timpul unei vizite la Paris, de la o prostituată de sex incert, potrivit celor publicate de Mail Online. Cercetătoarea britanică işi bazează teoria pe informaţii descoperite la Universitatea Columbia din New York, unde a cercetat documente aparţinand celebrului savant rus Ivan Pavlov.

Un argument in plus adus de Helen Rappaport este dat de desele accese de furie ale fostului lider sovietic, ea susţinand că Lenin a suferit de sifilis circa 20 de ani. Nu este prima cercetătoare care afirmă că Lenin ar fi murit de sifilis, deşi atacurile cerebrale au fost o certitudine. In mai 1922, Lenin a avut primul atac cerebral. A rămas parţial paralizat (pe partea dreaptă) şi rolul său in guvern a inceput să se diminueze. După al doilea atac din decembrie 1922, Lenin a demisionat din funcţiile politice. In martie 1923, a suferit al treilea atac, a rămas ţintuit la pat şi incapabil să mai vorbească.Lenin a murit la 21 ianuarie 1924. La puţin timp după deces, au inceput să circule zvonuri potrivit cărora ar fi suferit de sifilis. Cauza oficială a morţii lui Lenin a fost arteroscleroza cerebrală sau al patrulea atac cerebral, dar din cei 27 de medici care l-au tratat numai opt au fost de acord cu concluziile raportului de autopsie.

Documente declasificate după căderea Uniunii Sovietice, alături de memoriile medicilor lui Lenin, sugerează că liderul bolşevic a fost tratat de sifilis incă din 1895. Documentele sugerează, de asemenea, că anatomo-patologului Alexi Abrikosov, care era insărcinat cu autopsia, i s-a ordonat să demonstreze că Lenin nu a murit de sifilis. Abrikosov nu a menţionat această boală in raportul de autopsie, dar distrugerile vaselor de sange, paralizia şi alte incapacităţi pe care le-a citat sunt tipice pentru această boală. La un al doilea raport de autopsie nici un organ, arteră importantă sau zone ale creierului, afectate in mod obişnuit de sifilis, nu au fost menţionate.In 1923, doctorii lui Lenin l-au tratat pe acesta cu salvarsan, singurul medicament care la acea vreme era folosit in mod special pentru tratarea sifilisului, dar şi cu iodură de potasiu care era, de asemenea, folosită, in mod obişnuit, la tratarea acestei boli.Lenin intră astfel intr-o categorie selectă, suferinzi de sifilis fiind şi Nietzsche, Maupassant, Goethe sau Donizetti.

Z.O. / NapocaNews

Un remember Roncea.Ro

Foto cu cum era Lenin odata: Dinu Lazar / Fotografu

Foto Lenin mic: Uniunea Artistilor Poolii

3 Lenin in Bucharest 3 martie 1990 Foto Dinu Lazar

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Lenin a fost un homosexual notoriu si a murit de sifilis. Bolile homosexualilor”

 1. orheianul says:

  Radio Erevan:
  Un ascultator ne intreaba:
  “Este adevarat ca tovarasul Brejnev este homosexual?”
  Radio Erevan:
  “Nu ne putem amesteca in viata personala a tovarsului Brejnev insa noi nu numai pentru aceasta il iubim!”

 2. VR says:

  🙂 🙂 🙂

 3. Obama este de-ai lor? says:

  Am uitat sa spun: si pastorul este cetatean SUA si a scris The Pink Swastika

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova