Cianura ucide. Dar si prostia… ucide Romania. Rosia Montana, societatea civila bolsevica si “apologetii crestini”

Organizatorii Fan Fest au fost si in anul acesta Mircea Toma si sotia, tanara Teo Zabava, de la Active UATC, organizatie sponsorizata de filantropul “filoroman” George Soros. Din 1997 incoace, Reteaua Soros “in par” se opune Proiectului de la Rosia Montana. Pensionarul MApN Mircea Toma, reactivat de Soros ca cap al societatii civile bolsevice, s-a remarcat in ultimii ani, printre multe altele, ca militant pentru eliminarea icoanelor si a religiei din scoli si introducerea unui manual si a unui curs alternativ de jurnalism si discriminare bazat pe “drepturile homosexualilor”, in vederea inlocuirii cursului de religie, iar in ultimul timp, prin asociatia sa, activeaza pe post de komisar al “corectitudinii politice” in presa romana, sanctionand orice ziarist care vorbeste despre tigani si homosexuali asa cum sunt ei de fapt.

Si anul acesta, Fan Fest a fost doar un loc de exhibare a marxism-ecologismului de tip Remus Cernea, a pornografiei – chiar in biserica unitariana – si a satanismului, dupa cum se vede cat se poate de clar mai sus, din ipostaza in care se afla Mihai Gotiu, “salvatorul” Rosia Montana de pe platforma lui Sorin Ovidiu Vintu “Voxpublica”, aflat alaturi de Teo Zabava, micuta victima a psihologului pilotilor aeronavei speciale a lui Ceausescu, l’ent-colonelul Mircea Toma.

Nici o mirare nu am avut cand am constatat ca Fan Fest-ul brigazilor rosii ale lui Mircea Toma si enormitatile activistului “ecologist” Mihai Gotiu sunt la mare rang pe blogul unui “apologet crestin” cu nume schimbat, dupa modelul guru-ului sau. E de-a dreptul inaltator (mai ales in grad) sa-ti dai mana – pentru un “scop nobil”, “salvarea” Rosiei Montana, nu-i asa? – cu toti cei care militeaza pentru distrugerea credintei si a neamului romanesc.

Cianura ucide. Dar si prostia…

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “Cianura ucide. Dar si prostia… ucide Romania. Rosia Montana, societatea civila bolsevica si “apologetii crestini””

  1. Tiberius says:

    Care este legătura dintre George Soros şi proiectul Roşia Montană? Eu ştiu că deţine acţiuni în companie, deci ar trebui să-şi dorească începerea proiectului. Protestând împotriva proiectului, cum îi fac jocul lui George Soros?

    Care este poziţia d-voastră faţă de acest proiect?

    Biserica Ortodoxă Română se opune acestui proiect. Este şi ea supusă lui George Soros?

  2. VR says:

    Mai informati-va. Gasiti destule pe acest site despre Reteaua Soros si “opozantii” “non-profit” ai proiectului. Tot ce trebuie e sa cautati, sa gasiti si sa cititi!
    Pozitia BOR este din 2003. Intre timp s-au schimbat multe. Cel mai simplu ar fi sa mergeti acolo si sa vedeti singur si sa vorbiti cu credinciosii ortodocsi ai caror bunici au fost folositi ca sclavi si au fost tinuti timp de secole in afara Rosiei Montane de hoardele unguresti in cautare de aur. Singura biserica ortodoxa din “zona istorica” a Rosiei a fost ridicata dupa 2003. Evident, nu va fi afectata de nici o mutare sau “distrugere”. Cianura ucide, desigur, daca o bei in cantitati similare cu apa care te poate ineca. Plus ca se gaseste si in fiecarea cafea. Ce ne facem? CAFEAUA UCIDE! APA UCIDE! Dar si prostia…

  3. Puscasu Vlad Irimie says:

    Ca sa manipulezi,cel mai simplu este ca sa iti creezi ,,opozitia,, la ideiile tale,din toti huliganii pletosi,astfel opozitia fiind COMPROMISA,ideiile tale au cale libera in ,,societatea deschisa,,democratica.

    Acest manipulator este Soros. Exact acelasi lucru se petrece si cu ,,neo-nazi,, Ca sa distruga nationalismul il compromite cu miscari supuse serviciilor afiliate unor structuri dusmane Europei natiunilor. Adica ia drogati,hippi-oti nespalati, si le pune zvastici.Astfel nationalismul este comrpomis prin mediatizarea excesiva,media condusa de cei ce manipuleaza.

    Exact la fel si cu proiectul ,,Soros Open Society,, Sa presupunem ca eu sunt Soros si vreau in Romania sa imi bag trei Partide in Parlament,sa distrug Guvernul Romaniei. Astfel, iau un nebun de la psihiatrie care sa-l faca pe marele nationalist sovin pro-romanesc,iar partidele mele le declar occidentale capitaliste.

    Astfel, nebunul se face de ras,iar presa mea va baga in Parlament,prin sondaje mincinoase partidele mele.

    Este un scenariu vechi si antic.

  4. Tiberius says:

    Dacă aș fi găsit, nu aș mai fi întrebat. Tot ce am găsit este că “cine protestează împotriva proiectului e prost și face jocul lui George Soros” Revin cu întrebarea: cum face jocul lui George Soros?

    Am fost acolo și am vorbit cu oamenii.

    Cianura din bazinul de decantare va avea o concentrație prea mică pentru a ucide oameni. În schimb, viața acvatică este mult mai sensibilă la cianură. Cianura ucide peștii, broaștele…

    Iar din păcate, prostia nu ucide.

  5. VR says:

    Nu cred ca toti cei care se opun sunt prosti. In schimb majoritatea lor sunt platiti de Soros. O sa scriu un material explicativ si despre cei pro si despre cei contra…

  6. George Bara says:

    Si eu ma opun proiectului, Victor. Sunt si eu platit de Soros, sau sunt doar prost?

  7. VR says:

    Pai n-am scris mai sus ca nu toti sunt prosti ci doar neinformati sau dezinformati de 14 ani de propaganda sorosista?! 🙂 Dar cum e sa-ti dai mana cu “fratii” unguri, George?!!! As fi vrut sa vad atata solidaritate ungro-romana si cand Shell-ul a cedat statiile din Romania Mol-ului si cand s-a vandut Petromul austro-rusilor si cand a trecut Rompetrolul romanesc in custodia kazaho-rusilor. Sunt cateva zeci de miliarde de euro, nu doar trei cat se estimeaza la Rosia Montana. Iar “patrimoniul cultural romanesc” din Rosia Montana, cu exceptia galeriilor si a bojdeucilor minerilor romani sclavi la unguri – aflate pe dealuri, in afara orasului! -, este exclusiv patrimoniu unguresc: casele grofilor care terorizau motii, scoala maghiara unde romanii nu aveau acces, primaria austro-ungara si jandarmeria unde erau adusi motii in lanturi. Dupa mine as baga escavatorul in ele!!! La cativa kilometri mai jos, in Abrud, cade casa in care au fost tinuti inchisi de bozgori Horea, Closca si Crisan. Tiganii i-au furat gardul de fier si scot caramida din ea. N-am vazut nici un “salvator” pe-acolo. Tz, tz, tz…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova