Menage a trois la misiunea Romaniei din Paris: Cine este si cum arata amanta sex-ambasadorului Nicolae Manolescu, pentru care divorteaza de subalterna sa de la UNESCO la 72 de ani

Toata lumea a aflat, in sfarsit, ceea ce Roncea.Ro a scris inca din martie, inclusiv intr-o sesizare catre Agentia Nationala de Integritate: si anume ca sex-ambasadorul Romaniei “de pe langa UNESCO” (titulatura oficiala, conform MAE) divorteaza de subalterna sa, Ioana, fosta secretar III, actualmente secretar II la aceeasi misiune de la Paris, cu care mai are si copil. Nimeni nu s-a invrednicit insa sa informeze poporul ce l-a apucat pe distinsul pensionabil MAE, la 72 de ani! Iata ce: de ceva vreme, dupa cum ne informeaza surse diplomatice, in cuibusorul de nebunii al ambasadorului nostru de la Paris – probabil inspirat de exemplul calauzitor si bine umezitor al diplologului-Jacuzzi – s-a ajuns la un adevarat menage a trois, in sensul ca atat sotia (cu copilul) cat si amanta, se calca pe picioare in rezidenta pariziana inchiriata din banii aceluiasi popor pentru numai 5000 de euro (conform MAE), plus cheltuielile de intretinere si reprezentanta. Ne intrebam, fireste, cum va face fata exa, biata secretar II, cand va trebui sa o prezinte pe noua, pe la receptiile oficiale ale UNESCO? N-ar fi mai bine ca MAE, SIE si Presedintia Romaniei sa-l cheme pe de-acum din nou foarte ocupatul posibil proapat reinsuratel acasa, sa aiba grija de amanta, dar pe banii lui, nu ai nostri!? Dar cine este, totusi, misterioasa amanta? Pai, conform acelorasi surse diplomatice, nimeni alta decat Irina Horea, literata si, de-acum, super-aferata si parizerata.

Pentru documentare cititi si: Lecturi necesare: Marin Mincu despre “ipochimenul” lui George Calinescu: “Extracţia mafiotică Nicolae Manolescu”

George Calinescu: Manolescu este “un ipochimen care nu pricepe codul cultural romanesc”. Irina Horea a castigat concursul Roncea.ro. Stenograma adresarii lui N. Manolescu catre tovarasul N. Ceausescu: “«Politica Ceausescu» a fost tocmai lichidarea «drepturilor» unor uzurpatori”

Iat-o aici in doua-trei ipostaze:


 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Menage a trois la misiunea Romaniei din Paris: Cine este si cum arata amanta sex-ambasadorului Nicolae Manolescu, pentru care divorteaza de subalterna sa de la UNESCO la 72 de ani”

  1. TLC says:

    Manolescu asta, se pricepe la rotatia de cadre, inseamna ca a priceput ceva de la comunisti. Mai nasol e ca Cheeky Girls, Eva Kent si Simona Sensual sunt ofticate din cauza ca Miss Irina Horea nu a stat la coada

  2. ringo says:

    Ma intreb, pe cine intereseaza articolul de mai sus. Este treaba absolut personala. Trebuia sa ceara voie inainte de a divorta?

    Who the hell cares??? Vreti oare – daca tot cunoasteti cu amanunte cheltuielile locuintei din Paris – postul domnului Manolescu?

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova