S-a legalizat tradarea. Jaf la Arhive. Patapievici slujeşte sau urăşte cultura română? Numele “Dacia” interzis de UDMR la scoala din Salonta. Larry Watts despre sovinismul antiromanesc la Oreste. Aniversare “Urban si Asociatii”

Ziaristi Online:

Tradarea a devenit legala. Camera Deputatilor a votat dezmembrarea Arhivelor Nationale

În sfârşit, după o insistenţă diabolică, UDMR-ul şi-a văzut visul cu ochii. Tone de arhivă din patrimoniul instituţiei Arhivelor Naţionale, o instituţie nobilă creată de generaţiile făuritoare a statului naţional român modern, urmează să fie oferite în natură, gratuit, cu o inconştienţă incomensurabilă, de Camera Deputaţilor a Parlamentului României etniei şi confesiunilor maghiare. Camera Deputaţilor a făcut un act de ştirbire a suveranităţii statului român, împărţind această atribuţie cu UDMR-ul prin această cedare a funcţiei statului de a administra arhivele de pe tot cuprinsul ţării, arhive de interes public major.

Patapievici slujeşte sau urăşte cultura română?

Patibularul Patapievici
Formulăm această întrebare cu justificată îngrijorare şi răspundem şi noi la apelul „Apăraţi istoria românilor!”, emis de un grup de ziarişti cu referire la proiectul „România medievală”, lansat de către directorul Institutului Cultural Român (ICR), Horia Roman Patapievici, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe (MAE), respectiv cu ministrul Teodor Baconschi.
Scoala Dacia din Salonta - Romani discriminati de UDMR si segregati de Funeriu
Din această toamnă, elevii din Salonta învaţă în şcoli separate pe criterii etnice. În secret, Ministrul Educaţiei a aprobat propunerea înaintată de Inspectoratul Şcolar Bihor, la cererea UDMR, pentru înfiinţarea unei şcoli cu clasele I-XII în care să se predea numai în limba maghiară.

Lansare-carte-Larry-Watts-foto-Cristina-Nichitus-Roncea

“Disparitia romanilor de pe fata pamantului ar fi un pas inainte.” – Frederich Engels, Neue Rheinische Zeitung, 13 ianuarie 1849 (“Lupta maghiarilor”)

“Urban si Asociatii” a aniversat 18 ani de la infiintare. Felicitari!

Iulian Urban

Urban si Asociatii, prima companie de recuperare creante din Romania, implineste in aceasta luna 18 ani de activitate

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “S-a legalizat tradarea. Jaf la Arhive. Patapievici slujeşte sau urăşte cultura română? Numele “Dacia” interzis de UDMR la scoala din Salonta. Larry Watts despre sovinismul antiromanesc la Oreste. Aniversare “Urban si Asociatii””

 1. Puscasu Vlad Irimie says:

  ungurii horty-sti ,nu au inteles ca UNGARIA HORTY-sta A PIERDUT RAZBOIUL.

  pe de alta parte iata ce aliati au acesti unguri de la UDMR(un mesaj interesant si savuros):

  Valentin Teodorescu a spus:
  Valentin Teodorescu
  (acum 7 min)
  răspunde
  email 1 email
  Acum sa mai comentam despre un alt liberal de frunte si anume Calin Popescu Tradiceanu! Acesta a facut in perioada 2004 – 2008 cand era prim ministru doar 4 km de autostrada iar la finalul mandatului a lasat Romania in plina criza cheltuind cei 3,2 miliarde euro din fondul de dezvoltare pe campania electorala din 2008 si a mai lasat si o gaura la bugetul de stat de 5,2% din PIB ( adica o datorie de cateva miliarde euro bune). In timpul mandatului sau a facut doar 3 vizite la obiective din Romania: 1) era la Monte Carlo si l-a chemat Basescu sa vina sa rezolve problemele legate de inundatiile catastrofale din Moldova prilej cu care a spus unei batrane” ce vrei sa-ti fac hotel”? 2,3) a facut doua vizite la podurile de la Baneasa. De ce oare? Trebuia terminata repede treaba acolo deoarece acolo la piciorul unui pod se gaseste sediul firmei CITROEN!!!! Sa va mai spun una buna! Calin popescu Tradiceanu este fiul vitreg al lui Dan Amedeo Lazarescu, membru fondator al PNL in 1990 si care a recunoscut ca a colaborat cu securitatea!!! Astia sunt liberalii vostri dragi pupincuristi!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova