Facultatea de Sociologie a anulat manifestarea “academica” sociopata a homosexualilor, pedofililor si zoofililor de la “Accept”. Scrisoare colegiala si deschisa catre Agentia Mediafax si Redactia Online a “celui mai bun site de stiri”

Raspuns  Sociologie Manifestare Accept Homosexuali Pedofilie Gert HekmaScrisoare Deschisa pe adresa Mediafax

In atentia:

Dana Curcea – Redactor-şef / [email protected]

Livia Ispas – şef Departament Social / [email protected]

Stimate Doamne,

Agentia Mediafax a difuzat ieri, 5.02.2003, pe “cel mai bun site de stiri”, www.mediafax.ro, o “stire” intitulata “Peste 20 de ONG-uri cer oprirea finanţării cultelor religioase de către stat“. “Stirea” a aparut pe fluxul public al site-ului Dvs si nu pe pagina Comunicate de presa. Fac aceasta precizare pentru ca, dupa parerea mea, de simplu jurnalist cu doar 23 de ani de experienta in presa, numai acolo si-ar fi avut locul cu titlul ales de redactorii Dvs responsabili.

Stirea, dupa cunostinta mea, reprezinta o informatie difuzata cu caracter de certitudine absoluta, intarita si de prestigiul Dvs pe piata media din Romania. Din pacate, forma “stirii” publicata de Dvs arata ca nu a fost verificat si continutul materialului, conform asteptarilor abonatilor si cititorilor Dvs cat si normelor deontologice, obligatorii in ce priveste o Agentie de stiri.

Daca redactorul Dvs s-ar fi aplecat putin asupra listei de “ONG”-uri “protestatare” la adresa Bisericii Ortodoxe Romane ar fi observat cateva mici ciudatenii.

Semnalez doar trei, care ar fi trebuit sa deranjeze ochiul oricarui ziarist si editor prin stridenta lor:

1. “Green Hours & Teatrul LUNI”

In cazul in care redactorii Dvs nu sunt bucuresteni, ca sa stie ce inseamna “Green Hours” (“ore verzi” – probabil fara nici o legatura cu planta marijuana), ar fi trebuit sa apeleze la ajutorul colegului “Google”, de folos si pentru persoane din elita politica damboviteana, cum ar fi domnul Marean Vanghelie. De la colegul “Google” ar fi aflat rapid ca “Green Hours” este un bar, club, carciuma, cum vreti sa-i spuneti. De la sursa, respectiv www.greenhours.ro, ati fi putut afla ca activitatea clubului de noapte/barului/carciumii de la adresa cunoscuta bucurestenilor, respectiv Redactia publicatiei “22” a Grupului pentru Dialog Social (GDS), este… “momentan suspendata”. Daca redactorii Dvs ar fi consultat macar arhiva Mediafax ar fi gasit urmatoarele stiri despre “ONG”-ul “Green Hours”: 1. Voicu Rădescu, patronul clubului bucureştean Green Hours, a fost reţinut pentru evaziune fiscala si 2., De ce este acuzat Voicu Rădescu, patronul Green Hours: Nu înregistra banii de pe chirii, marfă şi bilete pentru spectacole. Carevasazica o persoana care, conform Serviciului de Investigare a Fraudelor, a prejudiciat statul cu mai mult de doua miliarde de lei (2.000.000.000 lei, mai precis 230.000 lei noi), reclama Statul ca Biserica primeste 0,4% din PIB-ul Romaniei?

2. “Grupul h.arta”

Tot colegul “Google” ar fi putut ajuta redactorii si editorii Dvs in a afla ca grupul in cauza – dupa cum ii si spune numele – nu este un “ONG” ci un grup de trei fete, artiste, anarhiste si feministe, care s-a remarcat in presa in urma manifestarilor de tip extrema stanga derulate in timpul Summitului NATO de la Bucuresti. Conform Institutului Cultural Roman, cel condus de dl Horia Roman Patapievici, care a considerat ca merita recompensarea activitatii lor cu fonduri din taxele romanilor,  “H.arta este numele unui grup de artiste compus din Anca Gyemant, Maria Crista şi Rodica Tache, care administrează împreună galeria de artă cu acelaşi nume din Timişoara”.

Bun. Deci, pana acum, avem un (fost) club de noapte din Bucuresti si o galerie de arta din Timisoara pe lista celor “peste 20 de ONG-uri”. Mergem mai departe.

3. Pompos intitulatul “Centru pentru Actiune si Responsabilitate in Educatie” este, de fapt, o… pagina de Facebook.

Personal nu vreau sa rapesc din activitatea redactorilor Dvs de a descoperi singuri, cu mijloace proprii, daca si celalalte “ONG”-uri care reclama un “ONG” cu 20 de milioane de membri isi duc activitatea in buzunarele lui Mircea Toma si Liviu Mihaiu sau aiurea.

Insa nu pot sa nu semnalez ca este cu atat mai sfidator la adresa bunului simt si a deontologiei jurnalistice faptul ca “No 2” al listei de “peste 20 de ONG”-uri este chiar asociatia dlui Mircea Toma, “Agentia de Monitorizare a Presei – Active Watch” (partener CNA si RSF!), care pretinde ca se ocupa cu “auto-reglementarea” presei si da note de “deontologie”, alegand insa sa promoveze minciuna, prin formele de dezinformare si intoxicare de presa, capcana in care a cazut, din pacate, inclusiv o Agentie respectabila ca a Dvs.

O ultima remarca este legata de titlul ales de Dvs. Indeobste, formularea “peste 20” te lasa sa intelegi ca este vorba de intre 25 si 30 de elemente, nu de sub 25, respectiv 23 de bucati. Cum trei “ONG”-uri se dovedesc dintr-un foc a fi “scoase din pix”, va sugerez, pentru a nu modifica titlul Dvs prea drastic, sa il schimbati cu “Pana in 20” sau “Sub 20” sau “Aproape 20”. 🙂

Evident, mi se pare firesc sa perfectati corecturile de rigoare in stirea si pe site-ul Dvs, conform normelor deontologice internationale, printr-o necesara erata.

Desi banuiesc ca sunt si in asentimentul altor colegi care tin la rigoare si exactitate in presa, nu o sa semnez si in numele lor cu formularea “peste un jurnalist”…

Cu salutari colegiale, cititorul Dvs constant,

Victor Roncea

Cititi si: RĂSPUNSUL PATRIARHIEI ROMÂNE  LA DEZINFORMĂRILE ASUR

Si o stire buna:

Dupa protestele mai multor romani, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala – Universitatea Bucuresti, a decis sa anuleze manifestarea “academica” sociopata a homosexualilor, pedofililor si zoofililor de la “Accept”, organizatie infiintata de Monica Macovei, cu titlul de “membra fondatoare si de onoare”, totodata europarlamentar PDL si membra a PPE si GDS. Iata mesajele primite de Asociatia Cercul Studentesc “Floarea de Foc” si de dl Dan Toader (foto/info sus), primite ieri, 5 februarie, la comemorarea martirilor inchisorilor comuniste Ioan Ianolide si Dumitru Uta. Deci, se poate. Ar fi bine sa ia nota de gestul decanului de la Sociologie si conducerea Muzeului Taranului Roman!

“Ca urmare a solicitarii dvs va informam ca informatiile prezentate de dvs au fost verificate si sunt reale.

Colegii mei care au sustinut evenimentul nu erau la curent cu declaratiile aberante ale profesorului olandez.

EVENIMENTUL A FOST ANULAT si anuntul va fi scos din spatiul virtual.

Va multumesc mult pentru sesizare.”

Cu cele mai bune ganduri,

Prof. univ. Marian Preda Decanul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti

Raspuns  Floarea de Foc Sociologie Manifestare Accept Homosexuali Pedofilie Gert Hekma

 

Documentare: Dracii si aghiotantii lor, posedatii homosexuali, joaca tontoroiul pe Biserica Ortodoxa Romana si Muzeul Taranului Roman. Cine sunt activistii popopulari din mafia rozalie care ataca in haita valorile nationale romanesti?

“Profu’ de pedofilie” va preda la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala unde se formeaza cadrele SRI si SIE

“Pedofilia ar trebui sa reprezinte doar sexul cu copii sub 12 ani. Copiii ar trebui fortati sa faca sex” – Gert Hekma, profesor homosexual, invitatul special al Facultatii de Sociologie din Bucuresti in cadrul “Lunii Istoriei Gay”. Despre un protest eronat trimis doar pe adresa Muzeului Taranului Roman

GHIMPELE ne reaminteste: Monica Macovei este membra fondatoare si de onoare a asociatiei homosexualilor ACCEPT si virusul Ambasadei SUA la Bucuresti, prin care Muzeul Tiganilor Romi (MTR) a incheiat popo-parteneriatul “cultural”

 

 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

17 Responses to “Facultatea de Sociologie a anulat manifestarea “academica” sociopata a homosexualilor, pedofililor si zoofililor de la “Accept”. Scrisoare colegiala si deschisa catre Agentia Mediafax si Redactia Online a “celui mai bun site de stiri””

  1. MMP says:

    “Deontologii” de la Mediafax nu au publicat niciun fel de protest al crestinilor din Romania la adresa homosexualilor, in schimb la astia…

  2. val says:

    Cam greu pe-aici cu locurile de poponadroame, i-a ajuns criza.

    La cati prieteni au gata sa-i ajute cu un sut tintit drept in * sigur ar ajunge pe orbita.

  3. VR says:

    Cam asa ceva!

  4. cristina says:

    Aleluia! Asta si asteptam pina la urma…ma intrebam ce ar fi fost daca nu era protestul acesta general….

  5. VR says:

    Festival popo. Cum se pregateste pentru… Liceul George Cosbuc!!!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova