Senzational: Mircea Toma recunoaste ca e platit de Soros, “un evreu care e urat de unguri”, si ii denigreaza pe Parazitii ca “homofobi si antiromi”. Vezi cum au fost “maltratati” gaozarii (*) de la Muzeul Taranului Roman. VIDEO INTEGRAL

Mircea Toma presedintele din dulap al homosexualilor(*) Termen prezidential (c) Traian Basescu (Mircea Toma, care si-a primit sediul cu etaj din Calea Plevnei in ultimele zile de mandat de primar ale inca actualului presedinte, stie mai bine de ce)

Mircea Toma: “Sigur ca am primit bani de la Soros! Inca din anii ’90! Dar

Cititi detalii despre “agresarea” gaozarilor (*) lui Mircea Toma la

Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO / VIDEO UPDATE. Contine si filmarea homosexualilor, lesbienelor, transexualilor si trisexualilor (*)

Foto: Dialog neconventional

Info: DEZLANTUIRE DE URA SI INTOLERANTA FATISA A AGENTILOR ANTIORTODOCSI AI “TOLERANTEI”

Cititi si: Silvia Radu despre cazul MŢR-ACCEPT: “În acest caz, buturuga mică nu răstoarnă carul mare”

UPDATE: Drept la Replica PARAZITII – Mesaj pentru Europa

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Senzational: Mircea Toma recunoaste ca e platit de Soros, “un evreu care e urat de unguri”, si ii denigreaza pe Parazitii ca “homofobi si antiromi”. Vezi cum au fost “maltratati” gaozarii (*) de la Muzeul Taranului Roman. VIDEO INTEGRAL”

  1. Florea G. says:

    “staff-ul” prietenos(!) al libidinosilor numai buni de balamuc.

  2. leon b says:

    Ce se intampla cu o ambasada USA care actioneaza exact impotriva intereselor USA in Balcani? Este vorba de functionari novici sau incapabili sa evalueze o situatie? In acest caz ar trebui retrasi imediat de la post.

  3. Romanul says:

    Nai e unul, Mircea Dragu de la Timisoara. Alt disperat care face spume la gura in apararea homosexualilor si a ortodocsilor, ortodoxiei si BOR. Individul e atat de isteric ca e gata sa si sara la bataie pentru ei. Alta canalie si lichea care e gata sa faca orice impotriva majoritatii romanilor…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova