Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO / VIDEO UPDATE. Contine si filmarea homosexualilor, lesbienelor, transexualilor si trisexualilor (*)

UPDATE LA ZI:

Un american despre propaganda “gay” de la Bucuresti: “Mi-e rusine de Ambasada SUA din Romania!”. Kevin Allen, Ancient Faith Radio: “I am ashamed that our country’s embassy and cultural attache would be promoting the “LGBT” agenda!”. Academician Sorin Dumitrescu: “Cine ne vrea etrusci?”

Un director impotriva propriului Muzeu, al Taranului “Fascist” Roman. Iulian Urban ii apara pe protestatarii de la MTR acuzati in fals de CNCD si societatea civila homosexuala. Roncea: “La Muzeul Cotroceni cu ei!”. Solidaritate cu Mihai Gheorghiu, Politia, Jandarmeria si “statul roman neonazist”

Manifestantii pro-familie de la Muzeul Taranului Roman: Directorul Virgil Nitulescu trebuie demis pentru incalcarea statutului Muzeului fondat de Horia Bernea. VIDEO

Scandalul homosexualilor: presa de la Chisinau ia apararea protestatarilor de la Bucuresti. Basarabenii sunt revoltati de “obraznicia Ambasadei SUA”. Ziarul de Garda: Ne scuzati ca nu vrem sa devenim indienii unei colonii numita Romania

REACTII “IREALE” ALE PRESEI MANCUR TIZATE:

Un post poreclit IREALITATEA da un titlu pe masura:

Fosta presa romana vuieste prin toate gurile ei. Acum se vede care a fost mai bine adapata la pompele Retelei Deschise Soros. Voi intreprinde o monitorizare de presa cat si o monitorizare a “monitorizatorilor” gen Mircea Toma si Liviu Mihaiu, pentru a ne distra mai bine pe viitor. Pana atunci, stirea zilei vine de la CNCD – o institutie ce trebuia de mult desfiintata, cu 9 personaje ciudate, cu rang de ministri secretari de stat, secretare, limuzine si salarii pe masura – care ne condamna in masa! 🙂 Comunicatul CNCD, reprodus si de Hotnews, se incheie apoteotic, cam ca la Tribunalul Poporului:C.N.C.D. solicita institutiilor abilitate sa adopte masurile necesare si legale ca urmare a producerii acestui incident.” 

Comunicatul “Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii” ii jigneste cras pe manifestantii crestini – reprezentanti ai peste 30 de organizatii neguvernamentele – titlul acestui act constituindu-se in sine intr-o discriminare calomnioasa, prin catalogarea manifestarii de la Muzeul Taranului Roman drept “homofoba“. Conform Wikipedia homofobia este “o discriminare sau ură față de persoanele cu o orientare sexuală alta decât cea heterosexuală, în principal față de homosexuali. Homofobia poate fi clasificată drept un tip de xenofobie”. Crestinii nu pot urî, ceea ce nu au cum sa stie romanofobii de la CNCD. Pentru acest titlul, domnii ministri de la CNCD platiti din banul vaduvei si “homofobilor” majoritari ai acestei tari ar putea fi chemati in judecata de cele peste 30 de organizatii, ceea ce n-ar strica deloc.

In rest, propagandistii homosexuali si poportavocile lor au marsat toata ziulica pe raspandirea unor minciuni legate de caracterul violent, “fascist” si “extremist” al manifestatiei pasnice de protest. Toate afirmatiile lor sunt contrazise insa de filmarile de mai jos, care cuprind intregul eveniment, de la cap la coada, inclusiv propriile filmari ale acuzatorilor publici, pe care le-am inserat aici. Fac apel la colegii de presa sa tina cont de adevar si atrag atentia raspandacilor homosexuali ca pot fi trasi si in judecata. 🙂 Voi reveni!


“Desteapta-te, Romane!” a pus capat propagandei homosexuale:

O doamna protestatara, medic de familie, explica ce s-a intamplat la MTR:

Vedeti mai jos o filmare a homosexualilor, lesbienelor, transexualilor si trisexualilor si comentariile anti-crestine permise de utilizatoarea contului de YouYube, una dintre organizatoarele porcariei de la Muzeu:


“Agresiunea” crestinilor: explicatii, rugaciuni si imnuri

In aceasta seara (miercuri, 20 februarie a.c.) a avut loc un protest reusit al societatii civile crestine fata de propaganda homosexuala agresiva, anti-crestina si anti-familie, derulata de asociatia homosexualilor Accept si sectia “Culturala” a Ambasadei SUA la Bucuresti si acceptata de conducerea Muzeului Taranului Roman in chiar studioul ce poarta numele refondatorului muzeului, Horia Bernea. Filmul boicotat crestineste urma sa infatiseze “veselia” dintr-o “familie” homosexuala formata din doua lesbiene cu doi copii. Momentul a debutat caraghios: atasata culturala a Ambasadei SUA – cel putin asa s-a recomandat (ramane de verificat cu autoritatile americane competente) – a dorit sa spuna cateva cuvinte dar proiectionistul i-a inchis lumina in nas, ca sa zic asa. Dupa inceperea proiectiei mai multi spectatori aparatori ai Studioului “Horia Bernea” si valorilor romanesti si-au exprimat vocal dezaprobarea fata de scenele cu un pronuntat continut sexual intre doua femei, cativa dintre ei ridicandu-se in picioare si intonand imnuri crestine, protest care a dus, in cele din urma, la intreruperea filmului. Cu o vehementa care denota ceva antrenament, un grup compact de persoane de o sexualitate si etnie incerte a inceput sa scandeze violent “Afara homofobii! Afara homofobii!” strigand cu o nota stridenta si “Sa vina Politia! Sa vina Politia!” (vedeti filmarea homosexualilor mai sus).

Cei peste 50 de protestatari uniti in credinta, membri ai mai multor asociatii care au inaintat proteste oficiale si pe adresa directorului Muzeului Taranului Roman, masonul (**) Virgil Stefan Nitulescu, cat si pe cea a ministrului Culturii, catolicul Daniel Barbu, au blocat pasnic manifestarea sfidatoare la adresa valorilor traditionale romanesti pe acordurile imnului national “Desteapta-te, Romane!” si cu afise reprezentand chipuri ale Taranului Roman si portretul lui Horia Bernea. “Organizarea unor evenimente de propagandă homosexuală în incinta Muzeului Țăranului Român nu poate genera decât tulburare și conflicte, o ofensă la adresa credinței și tradiției creștine a românilor, profanarea patrimoniului creștin de aici.”, avertizau cu o zi in urma peste 30 de organizatii neguvernamentale in scrisoarea remisa ministrului Daniel Barbu, ramasa, inca, fara nici un raspuns. Unii protestatari au huiduit revoltati cerand pe buna dreptate demisia directorului Muzeului, altii au cantat frumos din fluier si cativa au strigat si pe limba organizatorilor “Shame on you! Rusine!”.

Reprezentantii asociatiilor crestine prezente le-au amintit auto-intitulatilor responsabili ai Departamentului de Stat al SUA ca desi asa numita “mafie roz” a infiltrat masiv ambasadele Americii trebuie sa ia aminte ca homosexualitatea este inca incriminata in foarte multe state americane. Jignirea majoritatii crestin-ortodoxe a Romaniei, a valorilor nationale si traditiilor stramosesti, prin prezentarea provocatoare a unui film homosexual in sanctuarul muzeal al Taranului Roman este o neobrazare neconcorda cu principiile si cutumele diplomatice internationale. Daca sectia “culturala” sau personalul diplomatic homosexual american dorea o fiesta, recte o partida educativa bi sau trisexuala, para-indarat sau transexuala, zoo sau legumofila, asezonata cu sex salbatic intre persoane si alte fiinte sau plante de acelasi sex :), chiar si numai filmat, putea sa faca acest lucru in cadrul salii speciale de proiectie a Ambasadei SUA sau pe gazonul de cativa kilometri patrati care imprejmuieste cazemata americana din Baneasa.

Afrontul anti-crestin si anti-national adus cetatenilor Romaniei, prietena si aliata de nadejde a Americii, de personajele exotice, ireverentioase fata de tara unde sunt primite in gazda si intolerante fata de credinta romanilor, care au pretins ca reprezinta politica si diplomatia americana, este similar cu ticalosia mascata la fel de “cultural” de catre sotia ambasadorului Ungariei la Bucuresti, care si-a permis la o chermeza ungureasca sa declame din poetul anti-semit si anti-roman Wass Albert:  “Legyen Erdély újra, ami volt!/ Óvjuk meg a székelyeket/ a románok rémtetteitől” (“Să fie Ardealul din nou ce-a fost!/ Să-i apărăm pe secui/ De faptele odioase ale românilor”).

Exista romani care isi dau viata pentru interesele SUA in lume. Nu poti sa le rasplatesti sacrificiul batjocorindu-le neamul si credinta, chiar la ei acasa. Personal, refuz sa cred ca pozitia extremistelor care urlau isteric sa fie dati afara din sala “Horia Bernea” a Muzeului Taranului Roman exact cei care au lucrat la crearea acestui muzeu reprezinta America.

La finalul evenimentului ad-hoc, un numar important de jandarmi si agenti de politie de la Sectia 2 a incercat sechestrarea manifestantilor pasnici la iesirea din Muzeu, actiune dejucata in urma unui dialog incins si a “sperietoarei” cu televiziunea Antena 3. Comisarul sef Gheorghe Paun a ordonat pana la urma retragerea dispozitivului alertat la cererea unor homosexuali si transexuali care au declarat ca reprezinta Ambasada Statelor Unite la Bucuresti. E bine, totusi, ca, pana la urma, Politia Romana nu s-a transformat din factor de presiune in factor de constrangere, ca biata executanta tampa a ordinelor unor homosexuali bezmetici rataciti in Romania. Politia Romana nu ar trebui sa actioneze niciodata impotriva majoritatii absolute a Romaniei, constituita din contribuabilul roman crestin-ortodox. Altfel ne intoarcem la anul 1989. Sau poate chiar la 1984.

(*) Trisexuali = Bisexuali zoofili

(**) Asociatia “Prietenii lui Horia Bernea” a aratat si in trecut faptul ca Virgil Stefan Nitulescu este “prim-mare supraveghetor” în  cadrul  “Marii Loje Nationale a Romaniei”, o veriga din “Lantul masonic  prahovean”, fapt pe care actualul director al MTR l-a negat invocand o asemanare de nume pana la suprapunere perfecta. De data aceasta, Asociatia citata ofera si o dovada indirecta, de la Masonic Forum: un articol intitulat… “The Museum – a Masonic Establishment”. No comment!

PS: Felicitari tuturor participantilor la aceasta actiune sanitar-crestineasca. „In hoc signo vinces”!

Cititi si: Horia Bernea: “Lumea e condusă, în bună măsură, de o mafie homosexuală”. Partenerii “Lunii Homosexualilor, Lesbienelor, Transexualilor si Bisexualilor”: Muzeul Taranului Roman, Militia Spirituala si… Ambasada SUA la Bucuresti. RUSINE!

Cititi si Facultatea de Sociologie a anulat manifestarea “academica” sociopata a homosexualilor, pedofililor si zoofililor de la “Accept”. Scrisoare colegiala si deschisa catre Agentia Mediafax si Redactia Online a “celui mai bun site de stiri”

You can leave a response, or trackback from your own site.

141 Responses to “Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO / VIDEO UPDATE. Contine si filmarea homosexualilor, lesbienelor, transexualilor si trisexualilor (*)”

 1. […] avocatului Iulian Urban, aparatorul atator cauze bune, pentru declaratia sa in favoarea noastra, dupa comunicatul cu iz totalitarist-comunist al CNCD, in care suntem calomniati si discriminati in propria noastra […]

 2. […] avocatului Iulian Urban, aparatorul atator cauze bune, pentru declaratia sa in favoarea noastra, dupa comunicatul cu iz totalitarist-comunist al CNCD, in care suntem calomniati si discriminati in propria noastra […]

 3. […] avocatului Iulian Urban, aparatorul atator cauze bune, pentru declaratia sa in favoarea noastra, dupa comunicatul cu iz totalitarist-comunist al CNCD, in care suntem calomniati si discriminati in propria noastra […]

 4. […] cele cateva zile de cand s-a declansat scandalul homosexualilor s-au cernut si adancit, pentru noi, observatorii avizati ai razboiului impotriva Romaniei, […]

 5. […] două lesbiene a fost întreruptă de reprezentanţi ai mai multor ONG-uri creştine. Detalii aveti AICI şi AICI.  Al doilea, pe 21 februarie când activişti homosexuali au blocat scara de acces şi au […]

 6. […] Vedeti si: Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO / VIDE… […]

 7. […] Cititi si: Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO / VIDE… […]

 8. […] Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO / VIDE… […]

 9. […] scuzele Ambasadei SUA”". Au urmat articolele post-protest ale lui Victor Roncea: “Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO… si Ciprian Voicila: “Expoziția Măști la Veneția sau cum căpușează LGBT-ul acțiunile […]

 10. […] parerea mea, aceasta emisiune se poate constitui in cel mai bun raspuns la atacul impotriva fundamentelor nationale intreprins de homosexualii si anticrestinii din Reteaua Des…, atac care continua si astazi, chiar in acest moment, printr-o sfidare fara precedent a tuturor […]

 11. […] parerea mea, aceasta emisiune se poate constitui in cel mai bun raspuns la atacul impotriva fundamentelor nationale intreprins de homosexualii si anticrestinii din Reteaua Des…, atac care continua si astazi, chiar in acest moment, printr-o sfidare fara precedent a tuturor […]

 12. […] parerea mea, aceasta emisiune se poate constitui in cel mai bun raspuns la atacul impotriva fundamentelor nationale intreprins de homosexualii si anticrestinii din Reteaua Des…, atac care continua si astazi, chiar in acest moment, printr-o sfidare fara precedent a tuturor […]

 13. […] parerea mea, aceasta emisiune se poate constitui in cel mai bun raspuns la atacul impotriva fundamentelor nationale intreprins de homosexualii si anticrestinii din Reteaua Des…, atac care continua si astazi, chiar in acest moment, printr-o sfidare fara precedent a tuturor […]

 14. […] parerea mea, aceasta emisiune se poate constitui in cel mai bun raspuns la atacul impotriva fundamentelor nationale intreprins de homosexualii si anticrestinii din Reteaua Des…, atac care continua si astazi, chiar in acest moment, printr-o sfidare fara precedent a tuturor […]

 15. […] parerea mea, aceasta emisiune se poate constitui in cel mai bun raspuns la atacul impotriva fundamentelor nationale intreprins de homosexualii si anticrestinii din Reteaua Des…, atac care continua si astazi, chiar in acest moment, printr-o sfidare fara precedent a tuturor […]

 16. […] parerea mea, aceasta emisiune se poate constitui in cel mai bun raspuns la atacul impotriva fundamentelor nationale intreprins de homosexualii si anticrestinii din Reteaua Des…, atac care continua si astazi, chiar in acest moment, printr-o sfidare fara precedent a tuturor […]

 17. […] scuzele Ambasadei SUA”". Au urmat articolele post-protest ale lui Victor Roncea: “Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO… si Ciprian Voicila: “Expoziția Măști la Veneția sau cum căpușează LGBT-ul acțiunile […]

 18. […] Taranului Roman, aflat intr-o continua reprofilare, a trecut de la apologia homosexualilor la cea a criminalilor notorii. Primul pe lista: Pacepa, alias “Sobolanul”, alias […]

 19. […] abrogarea art. 200 din Codul penal? Continuarea la Ziaristi Online Foto: Ghimpele Documentare: Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO / VIDE… Un american despre propaganda “gay” de la Bucuresti: “Mi-e rusine de Ambasada SUA din […]

 20. […] abrogarea art. 200 din Codul penal? Continuarea la Ziaristi Online Foto: Ghimpele Documentare: Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO / VIDE… Un american despre propaganda “gay” de la Bucuresti: “Mi-e rusine de Ambasada SUA din […]

 21. […] Documentare: Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO / VIDE… […]

 22. […] n-am scapat bine de “luna homosexualilor” ca suntem pricopsiti cu… Festivalul Homosexualilor, care se va incheia apocaliptic cu mizeria […]

 23. […] Nici n-am scapat bine de “luna homosexualilor” ca suntem pricopsiti cu… Festivalul Homosexualilor, care se va incheia apocaliptic cu mizeria de […]

 24. […] n-am scapat bine de “luna homosexualilor” ca suntem pricopsiti cu… Festivalul Homosexualilor, care se va incheia apocaliptic cu mizeria de […]

 25. […] către organizaţii care promovează drepturile persoanelor LGBT”. Va amintiti, desigur, de Scandalul homosexualilor, pedofililor si trisexualilor care au vrut sa o puna de o orgie intelectuanala la Facultatea de Sociologie si apoi de o proiectie […]

 26. […] Victor Roncea, oferă detalii despre operaţiune în această lugubră cronică multimedia [4] publicată pe blogul […]

 27. […] SUA face de rusine ceea ce mai ramasese nepatat din imaginea diplomatiei americane in Romania, dupa scandalul “lunii homosexualilor”, manifestat in principal la Muzeul Taranului Roman, perioda in care, reamintim, Facultatea de […]

 28. […] face de rusine ceea ce mai ramasese nepatat din imaginea diplomatiei americane in Romania, dupa scandalul “lunii homosexualilor”, manifestat in principal la Muzeul Taranului Roman, perioda in care, reamintim, Facultatea de […]

 29. […] face de rusine ceea ce mai ramasese nepatat din imaginea diplomatiei americane in Romania, dupa scandalul “lunii homosexualilor”, manifestat in principal la Muzeul Taranului Roman, perioda in care, reamintim, Facultatea de […]

 30. […] face de rusine ceea ce mai ramasese nepatat din imaginea diplomatiei americane in Romania, dupa scandalul “lunii homosexualilor”, manifestat in principal la Muzeul Taranului Roman, perioda in care, reamintim, Facultatea de […]

 31. […] face de rusine ceea ce mai ramasese nepatat din imaginea diplomatiei americane in Romania, dupa scandalul “lunii homosexualilor”, manifestat in principal la Muzeul Taranului Roman, perioda in care, reamintim, Facultatea de […]

 32. […] ca Taranul Roman oricum ajunsese la MTR un fel de exponat de Antipa in jurul caruia se derulau orgii homosexuale si intelectuale cu minoritati conlocuitoare. Asa ca mai bine maimute impaiate decat homosexuali vii! Asta e pedeapsa Domnului pentru cei care […]

 33. Bodo says:

  In Norvegia(paradisul poponarilor) actele de pedofilie au devenit acte de educatie sexuala(un fel de incursiune in lumea homosexuala) ce nu atrag dupa ei pedepse mari(in general intre 1-8 ani de inchisioare cu posibila eliberare conditionata).Acum asociatia pedofililor se zbate pt legea casatoriei cu un copil.Nici tarile lor vecine nu sunt prea departe.Si incet incet toata Europa va deveni cel mai pervers loc din lume.

 34. john says:

  DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI
  ARTICOLUL 16
  1. Cu incepere de la varsta nubila, BARBATUL si FEMEIA fara nici o restrictie in privinta rasei,
  cetateniei sau religiei, au dreptul sa se casatoreasca si sa intemeieze o familie. Ei au drepturi
  egale la incheierea casatoriei, in decursul casatoriei si la desfacerea ei.
  2. Casatoria nu poate fi incheiata decat cu consimtamantul liber si deplin al viitorilor soti.
  3. Familia este elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea
  societatii si a statului.

 35. john says:

  DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI
  ARTICOLUL 17
  1. Orice persoana are dreptul la proprietate, atat singura cat si in asociere cu altii.
  2. Nimeni nu va fi lipsit in mod arbitrar de proprietatea sa.

 36. […] Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO / VIDE… […]

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova