UPDATE: Oracolul de pe Blog :) Ce a omis Adevarul sa spuna despre discursul generalului Vlad de la Cluj: “Tradatorii sunt inca in pozitii publice”. VIDEO Ora de Cluj. Revista CULTURA despre cartea lui Aurel Rogojan, Fereastra Serviciilor Secrete

Bianca Felseghi de la Ora de Cluj despre lansarea cartii Fereastra Serviciilor Secrete a colaboratorului sau apropiat Aurel Rogojan: Generalul Iulian Vlad, fost şef al Securităţii, le-a mulţumit la Cluj ofiţerilor şi informatorilor pentru “actele patriotice”

Nota Ziaristi Online: Atat Adevarul cat si alte “organe” de presa care au preluat stirea au omis exact esentialul discursului generalului Iulian Vlad, si anume: “Cartea se refera si la umbrele aruncate peste istoria noastra recenta de catre vanzatori de neam si de tara. Unii inca in pozitii publice. Din care, loviti de amnezii, se straduiesc sa-si amane judecata faptelor pana la scadenta istoriei.” Mai este de adaugat ca la manifestarea in cauza s-a agitat si un reporteras de la Evenimentul Zilei, care contrazicea afirmatiile istoricului american Larry Watts si ale ofiterilor care au instrumentat “defectiunea” lui Ion Mihai Pacepa, inclusiv a generalul Iulian Vlad, responsabilul de caz, sustinand cu aplomb ca Pacepa este “omul americanilor” si nu agent sovietic. Amuzant cum previziunile colegului nostru Victor Roncea s-au materializat intocmai. Spre edificare cititi: Filiale ale serviciilor de informatii antiromanesti in presa din Romania: Adevarul si Evenimentul Zilei. Cazul Pacepa, Patriciu, Sorin Rosca Stanescu si alti colonei

Integral de la ORADECLUJ via Ziaristi Online

Cititi si: Revista Cultura: Inca o carte despre Securitate, însa o altfel de carte

cum-si-au-petrecut-exilul-iliescu-plesu-dinescu-magureanu fereastra serviciilor secrete

“Dintre toate capitolele, m-a interesat sub specia unei anumite urgente cel referitor la biografia lui Vladimir Tismaneanu si a lui Dionis Patapievici, tatal actualului presedinte al ICR, H.-R. Patapievici; de asemenea, si cel despre relatiile dintre grupul de intelectuali paltiniseni si Intelligence Service.”

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “UPDATE: Oracolul de pe Blog :) Ce a omis Adevarul sa spuna despre discursul generalului Vlad de la Cluj: “Tradatorii sunt inca in pozitii publice”. VIDEO Ora de Cluj. Revista CULTURA despre cartea lui Aurel Rogojan, Fereastra Serviciilor Secrete”

  1. tomasito says:

    Dl. George Bara de la Napocanews a scris un articol interesant despre eveniment.

  2. Dan Tarbu says:

    George Bara nu a inteles nimic, pentru ca era prins cu jocul de pe I-pad…

    Nota cenzorului, i.e. VR: Nu-mi sta in fire sa aprob comentarii care imi ataca nefondat confratii asa ca v-am taiat restul mesajului. Daca reveniti cu argumente la obiect aveti spatiu nelimitat.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova