“Huliganii” si “fascistii” de la MȚR se prezinta. Video Conferinta de Presa despre asaltul homosexualilor asupra Muzeului Taranului Roman. Cu participarea doamnei Silvia Radu, artista prietena a regretatului Horia Bernea. VIDEO

You can leave a response, or trackback from your own site.

22 Responses to ““Huliganii” si “fascistii” de la MȚR se prezinta. Video Conferinta de Presa despre asaltul homosexualilor asupra Muzeului Taranului Roman. Cu participarea doamnei Silvia Radu, artista prietena a regretatului Horia Bernea. VIDEO”

  1. Stefan -Mihai Martinescu says:

    In sfarsit se vede adevarata societate civila ROMANEASCA si ORTODOXA…

    din pacate nu este sustinuta de ierarhi. de ce oare???

    intelighentia ortodoxa prefera pe plesu

  2. alex says:

    Pai nu e nimic de mirare. Virgil Nitulescu este mason – gradul 33 rit scotian. Si nu e singurul director de muzeu care e mason. Recent la muzeul national de istorie a avut loc un simpozion stiintific al masoneriei – directorul Muzeului de istorie – alt mason. Din programul acestui simpozion mai aflam ca si un alt muzeu al neamului romanesc – Muzeul Satului – este condus de un director mason – Paula Popoiu – Marele Orient Feminin.
    In link ul oficial al programului se pot vedea si alte nume
    https://www.mofr.ro/salon.html

  3. varatic says:

    asa-zisul eveniment a atras atentia multora si cred ca va pune in miscare ceva nebanuit

  4. bebetto says:

    Noi mai glumim, mai radem, dar nu prea ne gandim ca astia pot sa-l aiba pe diavol in ei, adica sa fie indraciti, la urma-urmei sunt o multime de cazuri documentate.

    …e o ipoteza

  5. bebetto says:

    …la urma-urmei dracii apar cam la toate popoarele, atat in literatura culta cat si in cea populara, vin sa-ti promita, sa-ti susure, sa te ispiteasca, sa te rupa de normalitate, de Dumnezeu…

  6. Alexandru A. says:

    felicitari. va sustinem. Doamne ajuta!

  7. VR says:

    Doamne ajuta!

  8. cristina says:

    Felicitari pentru reusita! Este o onoare sa fiu compatriota la mii de km a acestor crestini! Doamne ajuta!

  9. Ghanima says:

    E foarte bine ca s-a facut lumina printr-o conferinta de presa. Marturisec adanca mea simpatie pentru protestatari, pentru curajul lor imens de care au dat dovada cand au aparat memoria lui Horia Bernea si tot ceea ce inseamna M.T.R.. Cred ca acel “Mantuieste Doamne, Poporul Tau”, a spalat putin din ceea ce apucase sa pangareasca locul. La fel ca Prof. Dr. Sorin Dumitrescu, si eu cred ca “sublima Piata Universitatii s-a mutat la M.T.R.”. Pe de alta parte, ma revolta faptul ca nu am vazut o presa obiectiva care sa informeze tot romanul despre aceasta actiune de protest, in esenta crestin, de la Muzeul Taranului Roman. In schimb am vazut o “presa” extrem de ostila la acest protest(kamikaze, adevarul, hotnews) si o media partinitoare cu organizatiile ce sustin miscarea LGBT (Liviu Mihaiu-radio Guerilla). Cum bine a punctat d-l Iulian Capsali, miscarea LGBT este o ideologie, sau, dupa cum simplu s-a exprimat Sorin Dumitrescu, “au inlocuit buldozerele cu gay”. In loc sa darame bisericile cu buldozerul asa cum a facut comunismul ateu, acum se calca in picioare Credinta crestina prin miscarea gay “legitimata”. Doamne ajuta ca romanii sa se lumineze si sa se implice atunci cand simt ca ceva nu e in regula, sa nu le fie frica sa se exprime liber.

  10. Alexandru A. says:

    un site a celor ce au protestat pro-lgbt+p+z dupa evenimentul cu filmul.
    “cultura” lgbt&co.: https://www.vice.com/ro/read/lgbt-flash-mob-mtr
    l-am preluat dintr-un comentariu de pe alt site.

  11. nos says:

    Radio Guerilla

    …interesant, GUERILLA…FOARTE INTERESANt, domnul in cauza are de gand sa organizeze o miscare de qerilla impotriva Ortodoxiei?

  12. ana maria says:

    Bravo domnule Roncea.
    Este o onoare sa fii Roman si sa fiu alaturi de dvs. de la km. departare(actual profesez ca medic specialist anestezie si terapie intensiva in Madrid).
    Da sunt crestina si ortodoxa.
    Va multumesc!
    In comunitatea mea sunt o ambasadoare a Romaniei Adevarate.
    Promovez site-urile celor care AU UN CUVANT DE SPUS!
    Doamne ajuta pentru Romani oriunde s-ar afla ei, in lume si ROMANIA!

  13. ana maria says:

    Asa cum V-am mai spus eu v-am descoperit site-ul singura si nu din intamplare.Pentru mine a fost ca o Lumina mult asteptata.
    Sunt unul din participantii din strada ai Pietii Universitatii(eu si familia mea).
    Am avut bunici tarani inchisi in inchisorile comuniste(din partea mamei si din partea tatalui).Strabunicii din partea mamei au participat la rascola din 1907.
    Bunilor,strabunilor si parintilor mei …lor le datorez totul orinde as fi decis,de moment,sa ma aflu in lume.
    Inca o data va multumesc si sustin dupa stiinta si puterile mele eforturile celor care AU UN CUVANT DE SPUS.
    Va multumesc.

  14. Tudor says:

    un mesaj pentru toate libărcile, gnomii şi travestiţii intelectualişti:

    LASĂ, LASĂ, LASĂ, LASĂ
    CĂ NE-NTOARCEM NOI ACASĂ!

  15. Stef says:

    Ceea ce ati facut miercuri seara la MTR a fost un act terorist, pe care o societate civilizata nu ar trebui sa il permita.

    Nu este normal sa fii agresat atunci cand te duci la un film. Nu este normal si nici politicos sa deranjezi niste oameni care nu ti-au facut nimic rau.

    Nu va mai spuneti crestini, lasati pe altii sa va numeasca asa, daca e cazul. Oricum, prin actul terorist comis, voi ati adus un prejudiciu grav de imagine bisericii.

    Foarte grav este si faptul ca ati amestecat simbolurile crestine cu salutul nazist! Cum va permiteti asa ceva? Ce justificare ati putea aduce pentru salutul nazist? Nu exista niciuna!

    Ca o concluzie: societatea nu ar trebui sa permita acte de terorism si nici miscari NAZISTE!

  16. Vlad Dumitrescu says:

    ba ce idiot notoriu si frustrat esti, niste lepre oribile la conferinta. babuini prosti ce sunteti

  17. Magdalena says:

    Daca urmariti ce se intampla in SUA, veti intelege ca, daca nu se iau masuri drastice (vezi deja infiltrarile din Parlament)homosexualii, pedofilii, zoofilii, necrofilii sunt sustinuti sa distruga tot ce inseamna viata si lumina. Ca o sugestie- petitie la Arhiepiscopia Romano-catolica a Bucurestiului, privind comportamentul cetateanului Daniel Barbu si de asemenea, cerere oficiala (IN FIECARE ZI) la Victor Ponta ca sus-numitul cetatean sa fie obligat sa isi dea DEMISIA. In alta ordine de idei, NU VA MAI SCUZATI, ci fiti puternici si atacati!

  18. VR says:

    Corect!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova