Larry Watts lanseaza azi la Iasi volumul “Cei dintai vor fi cei din urma”. Ioan Scurtu: Ion Mihai Pacepa – Un falsificator al istoriei. Corneliu Vlad: Raportul Comisiei Tismaneanu este “un film cu prosti”. Atacuri kominterniste la adresa lui Larry Watts si Victor Roncea via Hotnews si Deutsche Welle

Larry Watts la Iasi cu Cei dintai vor fi cei din urma - Rao Books via Ziaristi OnlineZiaristi Online:

Larry Watts lanseaza “Cei dintai vor fi cei din urma” la Iasi, miercuri, 15 mai 2013, la ora 17.00, la Libraria Tafrali – Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”

Larry Watts la Iasi cu Cei dintai vor fi cei din urma - Rao Books via Ziaristi Online

Conform traditiei inaugurate in turneul de lansare a lucrarii “Fereste-ma, Doamne, de dusmani” si “Cei dintai vor fi cei din urma”, cel de-al doilea volum din trilogia dedicata Romaniei de istoricul american Larry Watts, va fi lansat, dupa Bucuresti, tot la Iasi, chiar azi.

“Cei dintai vor fi cei din urma”: Larry Watts a scos Romania de la zidul executiei in Istorie. Corneliu Vlad: Raportul Comisiei Tismaneanu este “un film cu prosti”

Larry Watts lansare Cei dintai vor fi cei din urma - Prof Giurescu, I. Talpes, T. Frunzeti, M. Retegan la BCU - 24.4.2013

Când România era pusă la zid ca la Târgoviște… România pusă la zid este de fapt laitmotivul tulburător al acestei istorii adevărate a României narată de istoricul american Larry Watts. România la zid – laitmotiv istoric, dar și realitate a momentului.

Prof. Univ. Dr. Ioan Scurtu despre elucubratiile tismanenilor si liichelelor: Ion Mihai Pacepa. Un falsificator al istoriei

Fantoma-comunismului-Tismaneanu-Pacepa-KGB

Este jenant când respectivul autor Ion MIhai Pacepa nu se mulţumeşte “doar” cu supralicitarea meritelelor cu care doreşte să intre în istorie, ci minte, falsifică grosolan realităţile, sperând că astfel cititorul va putea fi manipulat.

Vladimir Tismaneanu si Petre M. Iancu, lugubre atacuri kominterniste la adresa lui Larry Watts si Victor Roncea. Corneliu Vlad da o lectie de demnitate romaneasca postului Deutsche Welle

Onanistul Vladimir Tismaneanu si Guristul Petre M Iancu Peter Moscu de la Deutsche Wele

Pe dl. Iancu n-am avut ocazia să-l întâlnesc personal, dl. Tismăneanu m-a impresionat prin gestul de civilitate cu care m-a salutat discret, dar ca pe un vechi prieten, deşi nu ne văzuserăm până atunci, la lansarea cărţii sale – interviu cu preşedintele Ion Iliescu.

Ziaristul din Germania vorbeşte de “nemernicie”, “minciună”, “hidoasele metode”, “calomnii”, “seamănă cu a naziştilor”, “primitivul ton xenofob”, “faţa sinistră”, “ticăloşie”, “inflexiuni fasciste şi legionare”, “trivializarea şi relativizarea Holocaustului”, “utilizează toxic impulsurile naţionaliste româneşti”, “abominabile figuri”, “odioase exemplare”, “obsesii ultranaţionaliste”, “uneori imund” (blogul lui Victor Roncea –n.n.),  “să declanşăm o revoluţie” (bolsevica? – n.n.) “împotriva lor”. Universitarul din America începe cu “Nimic nu este mai revoltător, mai şocant şi mai repugnant…”

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Larry Watts lanseaza azi la Iasi volumul “Cei dintai vor fi cei din urma”. Ioan Scurtu: Ion Mihai Pacepa – Un falsificator al istoriei. Corneliu Vlad: Raportul Comisiei Tismaneanu este “un film cu prosti”. Atacuri kominterniste la adresa lui Larry Watts si Victor Roncea via Hotnews si Deutsche Welle”

  1. cristina says:

    Eu am avut o suparare in suflet ca strainii vin sa ne scrie istoria pentru ca noi nu suntem in stare sa o facem. Si dv d-le Roncea si D-nul Vlad amandoi ati vazut ceea ce am realizat si eu mai tarziu : ca era nevoiede dr. L. L. Watts pentru acesta munca. Dar editia in limba engleza pe cand? O si vad: la Cambridge University Press…:) . Abia astept sa o citesc! Doamne ajuta!

  2. am observat ca raportul Tismaneanu,seamana mult cu o propaganda de tip ,,KGB,, Se vede ca Tismaneanu provine din tata Kominternist: raportul lui este un raport glorificator al Anei Pauker care e curatata si spalata ca ,,victima a stalinismului,, in timp ce Ceausescu este diabolizat peste masura,desi Ana Pauker a ucis cel putin jumate milion de romani in anii stalinismului,ea si gasca ei de infractori rassisti,jeguri bolsevice mongoloide,mai rau ca in anii lui Gingis Han!Ceausescu a ucis maxim zece persoane,dintre care unul in 1971,pe nume ,,RAMARU,, care era un criminal in serie.

    Dupa logica asta si America e comunista pentru ca isi pun pe scaunul electric criminalii in serie.Insa ce ne mai mira la tismaneanu reciclat de la tatal KGB la New York?

    Este mai mult ca singur ca tisminetki este fiu de bolsevic.Asta nu o poate nega nici mama soacra a ,,americanului,, tismaneanu!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova