VIDEO: In Memoriam Grupul Gheorghe Trosca. Un minut de reculegere la Monumentul Eroului Cunoscut. 23.12.2011. Terorist, Erou Martir. Documentarul integral al lui Cornel Mihalache. In atentia SRI si a Presedintiei Romaniei

You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “VIDEO: In Memoriam Grupul Gheorghe Trosca. Un minut de reculegere la Monumentul Eroului Cunoscut. 23.12.2011. Terorist, Erou Martir. Documentarul integral al lui Cornel Mihalache. In atentia SRI si a Presedintiei Romaniei”

  1. karmapolice says:

    incredibil ma doare inima

  2. anabella says:

    O initiativa demna de toata lauda.

  3. popi says:

    PT cei care au urinat si au scuipat pe aceii oameni executati de iliescu si cei care au tras cu arma in usla armata a tras in usla si in armata a tras armata sau impuscat ca prosti intre ei manipulati de iliescu si gen militaru sai nu ai putrezeasca oasele de nenorocit a omorat copii femei batrani oameni nevinovati cum a fos la otopeni 50 de copii cei care au tras cum puteti sa va uitati in oglinda mncavar canceru pe toti care ati tras in populatie degeaba cancerul sa va manance incet sa suferiti comunisti ordinari …

  4. … Cine asa ceva a putut face (poza), indiferent cine a fost executat, nu este, pentru mine, mai bun decat ultimul decazut moral si sufleteste pe lumea asta!
    … Mai zguduitor decat poza celor doi executati ca si cainii, la un zid!
    Doamne, multumesc ca nu am trait acele zile si nu m-am sters, din intamplare, de unul dintre catii calai ce atunci si-au aratat marimea!
    … Ce oameni traiesc pe acolo?
    Oamenii civilizati nu ar fi putut sa treaca un prag, daca au numai un pic de inima si minte!
    Barbarii ar trebui demult sa le fi dat o lectie sa nu faca asa ceva… Nimanui!… Exista si alte pedepse, dar asa ceva este sub orice limita ce-mi spune ceva despre un om!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova